Толкова ли съм зле..... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Толкова ли съм зле.....
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1446 пъти
Здравейте! Търсех да споделя с някой, и се радвам че попаднах тук. Моля не ми се подигравайте, ако съм поредната с такава тема. Момиче съм, на 16. Нямам гадже и се чувствам зле. Но не това е проблема сега. Проблема е, че всички около мен ме обиждат че съм грозна. Още от 4 клас са започнали, валят ли, валят обиди. Наричали са ме Дейви Джоунс, Кракен, Смъртта, по грозна си от самата Смърт, вампир и още други много са. Веднъж събрах смелост и попитах едното момиче, което ме обиждаше, защо го прави, а тя отвърна щото съм грозна. Представете си едно момиче, което не съм му направила нищо, да ми каже че му доставя удоволсвие да ме обижда и унижава. Момчетата ме отбягват за тях аз съм просто клечка и грозотия. Вярно е слаба съм, но немога да напълнея поради здравословен проблем, носът ми е малко дълъг. Всеки път когато чуя обида по свой адрес, а преглъщам и не споделям с никого. Винаги си лепвам фалшивата усмивка на лицето, за да не занимавам околните с мойте проблеми. Когато се прибера се усмихвам и смея, отново за да не тормозя семейството ми. Но когато затръшна вратата на стаята... плача ли, плача и така докато заспя. Просто вече ми писна от това за ме обиждат непознати и познати. Не ми достигна смелост да направя нещо ужасно, но не се знае за напред... Просто исках да споделя и да чуя вашето мнение.. Благодаря ви сърдечно!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 10f23143fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм като теб, но съм момче. Ако искаш може да сме приятели, аз не съдя никого.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f5ecd620b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Единствено ти можеш да си помогнеш.. Бъди по-смела промени мисленето и нагласата си. Започни да тренираш, имай самочувствие, обичай себе си. Прави нещата, които те правят щастлива. Не им обръщай внимание винаги има такива злобари. Не си губи времето в размисли, а започни да действаш и правиш нови неща! :))

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3599cf41c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здрасти, не си зле, но ако продължаваш да се вкарваш в ролята на жертва и си с такова ниско самочувствие, няма скоро да се оттървеш от този порочен кръг! Хората ти казват че си грозна, защото ти самата имаш такова отношение към себе си, а те отразяват това ти отношение.

Вземи се малко в ръце! Предполагам не си чувала историята на Най-грозната жена в света (Lizzie Velasquez). Тя има сумати последователи в Ютуб и това, че изглежда по начина по който изглежда не я спира да е самоуверена и смела, да следва мечтите си и да вдъхновява хората!

Намери нещата в себе си, които харесваш, примерно хубавата си коса, подредените ти зъби, красивия цвят на очите ти и им се радвай! Освен това ако не се гримираш има хиляди клипчета за "грим без грим" в Ютуб, които ще ти помогнат да подчертаеш красивите ти черти на лицето, голяма работа че носът ти не е перфектен!

Следващият път, когато те обидят за това че си грозна им отвърни: "Напротив, красива съм, харесвам се такава каквато съм, имам и добро сърце и душа, ти само с красота ли можеш да се похвалиш? Жалко" Или нещо от сорта. Не бъди жертва, научи се да се защитаваш! Светът е строг със слабохарактерните и беззащитните!

жена, 25г.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b79742cc31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче,

За съжаление една голяма част от тъй наречените "хора" са си всъщност чисти говеда. Изобщо не им се връзвай, нека си говорят. Ще дойде ден, когато тези, които сега те обиждат, ще са толкова далеч зад и под теб, че ще са ти хем смешни, хем жалки.
От начина, по който си написала постс си, оставам с впечатление, че си добро и умно момиче (което ужасно дразни простаците) и съм убеден, че всъщност изобщо не си грозна, по-скоро допускам, че си доста хубава(точно затова са и толкова настървени дс те изкарват грозна). Просто говедата са си намерили едно чувствително същество, на което да си изливат отровата... и действат.
Лично съм минал през подобен кошмар на същата възраст - на мен ми викаха "гей". Смях (сега, тогава ми беше ужасно). Беше потискащо и много, много гадно, поради което напълно те разбирам и ти съчувствам, но минах през това и продължих напред. Ще преминеш и ти и ще ги оставиш далеч зад себе си.

Горе главата и смело напред!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 76ddd8eb42
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Не им давай да си избиват комплексите върху теб.
За да ти казват, че си грозна, сигурно си хубава и ти завиждат.
Според мен чертите на лицето не са фактор за красота.
-ПС99

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1f547c2b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Останалите коментиращи са ти дали доста добри съвети. Аз бих искал да допълня че е добре да споделиш с родителите си. Преструването че си щастлива не помага на теб, но и на тях също, защото ако ги е грижа те ще искат ти да си наистина добре, не само да се преструваш.
Друга добра идея е да посетиш училищния психолог, ако имате такъв, за съвет и помощ.
Най-важното е да не вярваш на нито дума, която подобни хора ти казват. Те проектират собствените си комплекси върху теб, защото такава е природата им и единствения начин да се чувстват значими е ако има някой който да обиждат. Не се опитвай да търсиш разум или логика в тяхното поведение. Ако не им доставяш удоволствието да се влияеш от техните думи, те ще престанат да се държат така защото няма да им носи удовлетворение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c9886fb232
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много Благодаря! Вие всички ми дадохте добри съвети, за което аз съм изключително благодарна! Ще преосмисля всичко. Още веднъж благодаря!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker