Как да спечеля уважението на учителите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да спечеля уважението на учителите?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2862 пъти
Здравейте, аз съм на 14 години. Не съм много умен, но все пак успях да вляза в едно от най - най училища в града, обаче там съм някакси нежелан от учителите, незнам защо.

1во класната ми е ужасна, само ме обвинява за неща които не съм направил.

2ро директорката същата работа!

След това реших, че мястото ми не е там и се молих на нашите да ме изместят в друго училище, ама все повтаряха, че това училище е за мен и т. н и т. н, а тогава вече имах около 13 двойки.

Започнах с простотиите, за да може по-бързо да ме изгонят от училище. Това беше единственият начин да изляза оттам. А и в класа ми сме 4 момчета които ни водят хулиганите на училището. Сега слушайте малко магарии и се смейте :D - зимата нямаше човек, който не беше уцелен от мен със снежна топка. Крадях кратинари за училището, надрасках го със спрей, откраднах му половината ограда, за друго не се сещам, ама черешката на тортата е че закарахме една кокошка в училище.... Да, така е! Няма лъжа и измама! Повечето сигурно не вярват.

След всички тези глупости се осъзнах малко и искам да ви питам как да им спечеля уважението, трябва да се мазня ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 93a11f0c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е докарай следващия път коза или крава и чакай уважение от учителите! Много глупаво и детинско поведение. Учителите /читавите/ не искат да им се "мазниш", а да уважаваш предмета им и тях самите. Това предполага да се готвиш поне за 4, а защо не за 5 или 6. Да се държиш възпитано, защото първо са по-възрастни и второ си късат години наред нервите заради такива като теб. Постепенно като станеш по-сериозен и попорастнеш отношението ще се промени. Дали си хулиган или не си зависи от теб. Нали нямаш мозък колкото кокошка /примуерно/, пза да рушиш и крадеш? Това е глупаво и детинско. Но най-сигурно е всичко това да го правиш, обаче в друго училище. Както се казва "на чисто" - няма да те познават, няма да имат вече изградено лошо мнение за теб. Мисля, че, ако изложиш всичко това спокойно и обосновано пред родителите си и дебело подчертаеш, че наистина си решил да се промениш те ще се съгласят да те преместят. Едно е просто отпкаприз или инат без да обясняваш да ги врънкаш за друго училище, а съвсем различно е, когато разберат, че си осъзнал какво искаш и ще промениш отношението си към уроците и училището.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 044826044f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Откажи се от досегашния си път. Учи си според силите и се старай. Дори и да нямаш прекрасни оценки, ще те уважават за старанието. Ако те обчиняват за нещо не сторено от теб, не реагирай агресивно, а преглътни фактът, че имаш вина за имиджа си, бъди по-достоен човек. Не се мазни в никакъв случай. Бъди си личност. Всичко ще стане бавно и постепенно. Но не забравяй, че учиш най-вече за знание, не за оценки или одобрение.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: daa4be3f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   трябва просто да имаш хумор (нищо че са учители) и да се държиш добре с тях, оважаваш предмета както каза номер 1, просто всеки с характера си, аз не правя нищо, а те ме харесват, трябва да си добър в ученето ала бала и нещо такова, но учителите понякога са гадни кучки.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8c9c0d2b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не върши глупости повече! Това е единственият начин. Вместо да излизаш с приятелите по дискотеки, вземи си научи по нещо, в час дигай ръка когато знаеш, много много рядко ходи без домашна и то само когато не ти е стигнало времето! Това е единственият начин!

*De§§ityy

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d5318cffa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   ;тва с кокощката и аз съм го правила хахаххаха после що бой ядох

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker