,,Групичките" в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

,,Групичките" в училище
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2073 пъти
Здравейте! От много време се каня да напиша история, но все се отказвам, надявайки се да намеря подобна, но уви...
На 14 години съм и съм първа година в гимназията. Не познавах никого от класа ми и трябваше да създавам приятелства. След няколко седмици обаче, започнаха да се свормират, , групички". В началото бях спокойна, защото съм общителна и се старая да се държа добре с всички и се надявах да попадна при себеподобни, но вече не съм толкова сигурна. Неприятно ми е, когато излезна голямото и видя някои момичета от класа ми, които си говорят нещо и отида при тях да ги видя и да ги питам, , Какво става" или каквото и да е и те да си продължат да си говорят без да ми обърнат внимание... аз например, когато сме се събрали повече момичета и си говорим нещо и дойде някое друго и попита, , За какво си говорите" или, , На какво се смеете" винаги ще й обясня, обаче понякога когато аз попитам същото момиче, то просто се прави, че не ме чува... От всички осми класове, има една компапия от 20 човека. Тези хора излизат всяка седмица и зе забавляват. В междучасията всеки от тях се включва в разговора и никой не остава отстрани да мълчи. Искам просто да си намеря такава компания, не ми трябват готини... искам просто да излизаме, да ни е весело и да има на кого да споделям.
Знам, че няма какво да направите по въпроса, но и съвети ще са ми от полза. Съжалявам, ако има правописни грешки или съм се изказала неразбираемо, просто пиша от телефон и се опитвам да го напиша максимално бързо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 098ce5a6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно, девети клас съм, момиче. И нашия клас миналата година беше адски разединен. Поне 5-6 групички за клас от 21 души докато тази година сме адски сплотени. В голямото междучасие всички се събираме около един чин, ядем, говорим, хилим се и всеки е приятел с всеки. Ще се оправите и вие, не мисли, че винаги ще е така

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 738ca3429c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
И аз за първа година съм в гимназия 9клас и аз не познавам никого, също като теб си мислех, че няма да си намеря приятели и в нашия клас започнаха да се формират групички и да излизат заедно междучасията, не говоря много с тях, но постепенно започваме да се сприятеляваме. Аз си мислех, че останалите от класа няма да ме приемат защото аз не обичам да се гримирам много или да си слагам някакви рокли и къси полички, обичам да играя игри, да уча и да гледам клипчета, отначало като ги видях и си казах край няма да си намеря никави приятели, но после разбрах, че всички са като мен играят игри и харесваме еднакви неща така че спокойно ще се сприятелите и ти ще си намериш някоя групичка, и ще се забавлявате,

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6f9d0cb366
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И при мен е така. Всъщност, само успях да се сприятеля с едни момичета от бившето ми училище, но с останалите не. Преди при мен стоеше едно момиче от голямата "компания" и стигнахме до някъде със сприятеляването, но тогава госпожата я премести и сложи едно от момичетата от бившето ми училище. Честно казано, колкото и да ми е приятно с нея другото момиче ми липсва. Зад мен има едно момче отново от голямата "компания". Понякога по време на час се обръщам уж да попитам или поискам нещо за да го заговоря. Или правя някоя конструкция от химикали (просто понякога ми е много скучно) и го питам за мнение и понякога той ги взима да си играе с тях. Понякога и той ме пита до къде сме или нещо от този сорт. Само дето госпожата ми прави забележки да не говоря с него. А и при нас целия клас е тази голяма "компания"... просто аз и няколко човека не сме в нея. Поне за сега мога да се похваля, че не съм била обиждана. Пробвай като мен (старай се да не си създадеш проблеми, че говориш). Пожелавам ти успех със сприятеляването :) 2-ма истински приятели са повече от хиляди, които биха те предали :))

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6f9d0cb366
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Офф... момиче просто не става така! Да си виждала някоя друга като теб да прави така? На това аз му викам натрапница. А аз на такава не бих обяснила за какво говоря, просто защото не искам тя да се намесва в разговора ми. Промени подхода си и не бързай да обвиняваш другите.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6f9d0cb366
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Амии аз бих обърнал внимание на момиче... момиче което е облечено секси не бих тръгнал с някоя малка зубърка... просто облечи едни скъсани дънки една прилепнала блуза без сутиен и готово :) аз бих ти обърнал внимание веднага и скоро бихме станали гаджета дажее
Иван Н.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ea0383fe12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И моя клас се раздели по групички, но пак си общуваме. Ако момичетата не те "иска" - пробвай с момчетата, може да имат с теб повече еднакви интереси. А и в моя клас сме само 5 момичета, едното повече излиза с хора от съседните класове, но пак си говорим.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: eb08838b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Що се тикаш при "готините" компании, в които злобата и завистта са водещи? Намери си нормални "смотани" приятели, с които да си общуваш. Но в никакъв случай не гледай на тях като на временни изтривалки "сега ще излизам със смотаните, ама ако ме харесат готините ще отида при тях". Всъщност с времето ще видиш, че точно смотаните правят нещата да се случват, а "готините" са безмозъчните консуматори. "Смотаните" измислят дизайна на дрехите, които "готините" носят. "Смотаните" измислят архитектурата на сградите, в които "готините" живеят. "Смотаните" стават инженери и правят колите на "готините". "Смотаните" правят киното, което "готините" гледат. "Смотаните" стават шефовете на компаниите, в които "готините" работят.

И в крайна сметка излиза, че смотаните хич не са смотани, а просто НЕ СА ЗЛОБНИ И ЗАВИСТЛИВИ и приемат хората каквито са, а "готините феймъси" с тяхното фалшиво и повърхностно чувство за ексклузивност и специалност отблъскват всички други нормални хора.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4d062ccac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен, трябва да наблегнеш повече на учението. Когато отидеш при тези 'групички' недей да ги питаш какво правят и на какво се смеят, просто отиваш при тях и ги слушаш. Това е. Ако продължават да те избягват, питай ги направо с какво ги дразниш ти.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: cc1fb07255
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Скъпо момиче, историята ти ми е мноого позната. В осми клас всички бяха много мили когато си им удобен бях щастлива, че съм в "хубав" клас. Сега съм 12ти и почти никой не мога да понасям. Аз съм също като теб - общувам с всички, но хората са злобни и надути и не си ли и ти като тях ставаш "смотан". Във всеки клас вече е така има групички. В моя също. Делим се на "готини"( ако е готино да си циничен, разголен, курва, да говориш за секс на висок глас и да се друсаш) и "смотани" ( ако е смотано да учиш, да си възпитан и да не обиждаш учителите и останалите около теб). Аз си имам 3 приятелки и сме нещо по средата между тези две групи - учим, ходим на училище и уважаваме "смотаните" ( тоест нормалните хора от класа ни, които "готините" смятат за зубъри) и в същото време се обличаме готино, излизаме и се забавляваме.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8fd9ccb02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На мен пък ми се кефят, че съм винаги сам и непокварен от тези неща, и сами "ме налазват".. Не знам как стоят точно нещата при теб и твоята същност и характер, но гледай само едно - не бъди досадна и не задавай много въпроси, също така не преувеличавай с реакцийте.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 51ac90aaca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз бях същата като теб. До 7 клас винаги бях душата на компанията, цялото училище ме знаеше, в междучасията нямаше човек, който да не дойде при мен и да си говорим, да се смеем и тн.. докато 8 клас не влезнах в едно училище. Чувствах се по същия начин, не можех да приема, че не съм в "компанията", имах си просто една приятелка... е с която бяхме "черните овци"и "бунтарки".. и до година ни изключиха и двете. Преместих се в ново училище, и си мислех че това е нов шанс да си намеря компания, приятели, но уви.. от първия ден "групичката" мацки започнаха да ме гледат пренепрежително, и дори не се запознаха с мен. И аз повече не стъпих там, изтърпях ги първия ден, теглих им една майна, и минах самостоятелна форма на обучение :D
Не е това решението, съветвам те да не го правиш, но ти споделям как и аз съм се чувствала като теб, а наистина съм готин човек, просто подрастващото поколение са много жестоки в тези години, и не всички си дават сметка как се чувста другия, както ти примерно.. Не гледай да се нагодиш и харесаш на всеки, не е нужно, дръж се джаста праста, над нещата, и хората които трябва да са около теб, сами ще си се намерите :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 014bd46f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! Не знам дали това ще те успокои, но реших да ти го сподела. И аз съм момиче на 14в нов клас, не познавам никого. Другите се знаят поне повечето от половината и съответно си контактуват само те. Образуваха се групи, а аз съм с нито една :( чувствам се толкова самотна... Но все пак успех и дано тези, които сме си сами да намерим верни приятели :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f122ad7170
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей, аз съм момче на 14 години и имам горе-долу същия проблем като теб. В моята гимназия също се сформират групи, както при теб така и при мен, ако отида да ги заговоря или ще ме отблъснат или ще ме игнорират. Но хич на не ти пука, от моя клас си намерих 2ма добри приятели и сега не ми трябва група или нещо такова, гледай да си намериш някой от класа с който да се забавляваш, не ти трябва група.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker