Писна ми да съм сама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Писна ми да съм сама
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1944 пъти
Момиче на 15 съм. Имала съм едно гадже до сега. Не казвам, че искам да ги бройкам един след друг, просто не искам да съм сама. Нямам много приятели. Имам хора, които само ми се водят такива, а всъщност им е все тая. Понякога излизам с тях колкото да не седя постоянно у нас. Просто понякога искам, когато ми се случи нещо да го разкажа на някоя приятелка или приятел или пък да им споделя нещо, както най-добрите приятелки правят. Не съм грозна или супер красива и дебела не съм. Просто не знам с какво отблъсквам хората. За характера ми, гледам да угодя на всеки(което може да е най-голямата ми грешка)и се опитвам да се държа приятелски с всички, но май не ми се получава. Някакви идеи как да се приобщя или да си намеря приятел?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9d42d2c568
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момче на 15 и сам същия като теб но не се притеснявам имам само един приятел и не ми трябва повече.Но някой път трябва да попаднеш на правилният човек.Ако оскаш може да ми пишеш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: af0ace6fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много рано си започнала да влизаш в такъв тип отчаяния. Внимавай. Нормално е да се чувстваш така, но аз на твоите години, сигурно съм играл Фифа и не съм обръщал внимание на проблемите си и имам ли такива.
Внимавай с кой се сбираш и с кой поддържаш връзка. Да не вземеш да се запознаеш с хора, с които връзката ви да е алкохол или цигари или други лоши неща.
Внимавай. Намери си, измисли си някакво хоби, да се разсееш малко от тея мисли и отчаяния и т. н.
Не може постоянно да го мислиш.

:)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c964e86974
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   90% от момичетата на твоята възраст се чувстват самотни и са готови да се хвърлят на врата на първият който ги изслушва и се държи добре с тях. А това е грешка.
Искаш да споделяш не знам какво ти пречи, ама не е външният вид. Просто се отпусни и започни да разговаряш с човека до теб, с така наречените ти приятели. Вярвам че ще те изслушат. Не им пука за теб, да така е всеки се интересува предимно от себе си, особено на твойте години.
Ще пусна още един коментар да разкажа защо е грешка да се почва връзка с малко познат човек, когато се чувстваш самотна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c964e86974
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Двамата се чувствахме самотни. Висяхме в Интернет търсейки общуване.
Аз бях на 26 нямах нито време нито ми се даваха пари за излизане то и нямаше с кого. Карах последна година студент в друг град имах объркана представа за живота.
Тя бе на 14г имаше приятел но и тя висеше там. Бе от друг град.
Започнах с обичайните думи коя си, на колко си, какво учиш.
След седмица започнах да и пращам романтични клипчета.
Тя се влюби и предложи да станем по близки а не беше ме виждала. Заряза реалният си приятел.
Аз ми допадаше да си пишем и приех уж само за малко.
И както става на мен ми омръзна спрях да влизам в нета. Не бях познал обаче. След два месеца тя видя, че съм на линия. И започна да ми пише усилено.
Хайде подновихме.
Запозна ме с майка си. Тя не бе доволна естествено.
След това се разделихме.
И пак се събрахме след време.
Пак се разделихме и мислех, че сме приключили, ама след година се събрахме тя не спря да ми се тика в ръцете. Сега ще се женим. След година, че учи още.
Но какво стана с нея?
Моето виждане, бе че едно момиче трябва да те обича безусловно, каквото и да плавиш, тя да продължава да те обича. Трябваше да е добра, да те слуша. Да е енергична. Колкото по - младо момиче толкова по - добре. По младите по - лесно се нагласят спрямо теб. Емоциите им са по - усилени.
Както мислих, така и стана. Тя се настрой толкова спрямо мен, че сега аз не мога да преценя кое мислене е нейно и кое мое. И забелязах, че толкова се е влюбила. Че аз съм станал като някакъв наркотик за нея. Тя се нуждае от този наркотик, от мен. И колкото по - големи дози толкова по е щастлива. Аз съм като въздух за нея. Отдалеча ли се, се бори неистово за мен.
За да е с мен е готова на всичко. Дори да се откаже от родителите. Каквото и кажа, ме слуша.
Аз разбирам това, и гледам да съм много внимателен към нея.
Но разликата в възраста това, че едва ли не я възпитах. Ме кара да я виждам по - скоро като дете.
Преди ми тежеше това, че хем като дете, хем като жена. Но с времето свикнах.
Понякога и говоря като баща. Обаче и тя отвръща като дете.
Преди се питах, що за семейство ще имаме. Особено ако се роди дъщеря. Сега просто спрях да се питам.

Авторке чувстваш се самотна, търсиш някой да те изслуша, да те разбира, да те подкрепя. По вероятно ще е това да е някой по възрастен. И има голяма вероятност да се озовеш в положението на моето момиче.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 79c25e2c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Намери си най-добър приятел момче. Гадже не ни трябва повярвай аз съм на 20 и след една връзка на 16 никога повече не искам да имам сериозно с момиче.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c49190c348
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не гледай да угодиш на всички. И не се дръж приятелски с всички. Това ги отблъсква. Слагай граници при отношенията си с хората. Имай повече самочувствие.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d6b067091e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   *Не осъзнаваш каква е ролята на "гаджето", защото си още малка и неориантирана.
Ако си мислиш, че "гаджето" е за да те забавлява като клоун или колкото да си отбиваш свободното време-грешиш.

*Задачата ти в момента, е да си учиш уроците и да бъдеш по-общителна, за да имаш приятели за лятната ваканция.






-Maryane

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b76d5c38de
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей. Аз съм на 16. Не се старай да се харесваш на всички и да им угаждаш. Гледай да подобряваш и да градиш над себе си. Всичко останало само се нарежда. Гримирай се, оправи си косата или просто изглеждай така както се чувстваш красива. Давай всичко за хората които го заслужават и не позволявай на някой да си прави с теб каквото иска. Ще си намериш гадже не се притеснявай, но ще стане когато най-малко го очакваш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5776603570
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей! При мен е абсолютно същото, с единствената разлика, че съм на 18 и че съм момче.. Не знам защо винаги съм се питал.. Гледам ги и се чудя защо подяволите не останат с едно момиче.. Винагии трябва да има по 2 или повече или пък хващат си една пък после след месец с нова, туй пък е още по-голямата тъпня за мен, може би заради моето ''тъпо'' мислене и аз съм като теб...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c964e86974
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Към 11 мисленето ти е правилно. Сериозна пълноценна връзка има само когато 2 - ма са отдадени един на друг.
Но повечето хора, младите повече. Не са ориентирани.
Обикновено започват връзка защото са самотни. Позволяват си интимни отношения още преди да са сигурни, че това е човека. Бъркат увлечението с истинска любов. Секса за тях е по - важен от сериозните отношения. Да ама секса е върхово изживяване само за момент, и дори омръзва. Докато истинската любов е върхово изживяване продължително време.
Някой хора, особено по - младите. Се чувстват самотни и тръгват с друг който се държи добре с тях. Увличат се по него. Но това увлечение преминава. И те разбират че май са сгрешили, а и вече са срещнали някой друг по който да се увлекат. Затова те или почват да движат и с него или ги сменят често. Не е вярно че второто е по тъпо. Щото когато си с повече от един ти ги лъжеш едновременно, инак лъжеш само един. И някой ще кажат, какво ми пука
Но забравят, че може да се окажат от другата страна. Да въздишат по някой който ги лъже и после се разочароват. И сърдят. И двете неща са грешни.
Любовта се гради, тя е доста различна от харесването увличането. За да се постигне трябва да се взаймодейства само с един човек постоянно. Когато има недостатъци те да се обсъждат и изглаждат, да се правят взаимни компромиси. Няма как да се срещне идеалният, щото такъв няма. Но характерите могат да се съгласуват като се говори за тях. За да се постигне това, човек трябва да е наясно със себе си. Повечето хора не са. Да знае, какво няма да приеме в никакъв случай. И когато другият направи нещо което не може да се приеме, да му се обясни че бърка. А не направо да се зарязва. Когато има съдене. То грешката на партньора трябва да е обективна а не предполагаема. Човек трябва да има принципи който да следва и да държи партньора да ги следва. Но повечето хора нямат.
Трудно е да се намери точният човек. За това дълго ще постойш сам. И не че ти не си човек, просто останалите не са ориентирани.
Точният човек както казах, се създава чрез разговори.
Помисли какви принципи имаш ти. На кой неща държиш. Огледай се кое момиче отговаря на някой от тях.
И започни да общуваш с него.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 59b3623fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Благодаря за съветите и коментарите. И до номер 8 аз уроците си гледам, и не мога да разбера къде съм написала(или съм имала предвид), че искам гадже да ме забавлява или да ми е клоун?

От авторката

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 00cb679a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторке, не знам, но със сигурност не ти трябва гадже-родител като номер 5, който да те контролира и да те кара да се нагаждаш спрямо него все едно нямаш собствено мислене.

Работи върху себе си, опитай се да се изграждаш като личност, а не като сянка. Намери твоя път и го следвай сякаш това е смисълът на цялото ти съществуване. Когато човек създава стъпки и не гледа обществото, когато носи дрехите, които харесва, учи предметите, които са му интересни и се отдава на неговите си хобита, обикновено среща други хора, които имат подобни възгледи. Колкото повече се опитваш да паснеш на другите, толкова по-малко те те опознават и дори да те харесват, те не харесват теб, а това, което показваш. Не си намерила подходяща среда, не си попаднала на хора, с които да имате общи интереси и да си пасвате като характери, не си се влюбила в човек, който да иска същото от любовта като теб. Повечето търсим тези хора с години, една голяма част от нас ги намират, стига да са гледали и да са давали шанс на всички. Опитай се да си либерална, приемай всеки такъв, какъвто е, но нито искай те да се променят, нито ти самата се променяй заради тях. В един момент реших, че ще съм сама, докато просто не попадна в правилната среда. Не съм молила никой да дойде с мен до магазина, аз казвах, че отивам и питах дали някой иска да дойде, или да му взема нещо. Това е, не съм очаквала някой да ме придружава, някой да е съгласен с мен или прочие. Живях си, бях мила с хората, не угаждах за всичко, но предлагах помощ и рамо. Е, срещнах хора, които ме използваха и не ме харесваха, но срещнах и много, които всъщност ми станаха много близки. Не бъди отчаяна, това се усеща и отблъсква, бъди себе си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 506563f56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Като прочетох историята ти, си казах- о боже това аз в огледалото ли съм? :D :D :D Искам да кажа, че и аз съм същата, даже моите 2 истински приятелки са в други градове. И аз не искам да съм сама, сега дори харесвам едно момче и ме е страх че няма да се получи понеже не ми обръща много внимание,но както и да е та...успех някой ден и на теб ще ти се усмихне късмета! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker