Физическо и нормативи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Физическо и нормативи
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1588 пъти
Здравейте! Момче съм на 14 почти, моята история е за физкултурата. Не мога да покрия нормативите, старая се и имам желание, но проблемът тук са родителите ми. Физическото не било важно, нямало нужда, искаха да говорят с учителката да не ме натоварвала толкова, а аз си мисля, че това само ще усложни нещата или съучениците ми ще ми се подиграват, че не играя, госпожата ни е учителка за първа година, но преди това е била треньорка. Имам неалергична астма, като дете често получавах пристъпи и бях по болници, докторите казаха, че само ще изчезне като стана на към 16 години, но родителите ми не искат да спортувам заради това. Също така много често се разболявам, след това родителите ми искат да съм на възстановителен период и 1 седмица да не играя физическо, а мен ме е срам да дам бележка на учителката, даже и да звучи странно. В 5 клас веднъж играхме навън в студа футбол и изкарах тежка пневмония и лежах седмица в болница посред учебната година, после бях освободен. Сега от два дни страдам от радикулит, но болката вече почти премина, пия хапчета и т. н., но родителите ми пак искат да не играя цяла година ФВС, за да не се появи отново болестта (радикулит). Отделно не ходя и на фитнес, защото нямаме възможност, а аз нямам и много време (първа година в езикова гимназия), и ми се присмиват донякъде, че нямам плочки и мускули. И ме е срам и да ходя в съблекалнята. Искам да се запиша на спорт, но родителите ми могат да намерят оправдание за всеки спорт, че не е подходящ за астма, само плуване, от Варна съм, но съм далеч от единствения басейн, който си струва, а родителите сега зимата не ми дават да спортувам навън или да ходя някъде на спорт, защото било студено, а аз много се потя и съм щял да настина. Вкъщи даже искам да се упражнявам по баскетбол, но съм вдигал много шум с топката, е как да се науча.
Това беше моята история, дълга е, но се надявам да получа помощ от вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9c364c7f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На твоята възраст съм. И също като не съм добър в ФВС. Но родителите ми ме разбират и не ми казват нищо. Не обръщай толкова внимание на физическото. А и се абстрахирай от подигравките на останалите. Аз съм свидетел на същото. Виждам че ме гледат странно защото не съм атлетичен като тях, но това изобщо не ме интересува. Какво толкова, че нямаш плочки и мускули, в съблекалните пред тях си 2-3 пъти на седмица. Това не е много. В света далеч не е важно дали имаш мускули или нямаш. Важното е друго. И не се притеснявай от това, че не играеш физическо, а другите играят. Когато аз съм в такава ситуация се гордея и радвам, че няма да играя с тях. Обикновено в тези часове хората, които ме обиждат и мразят са най-добри затова правя всичко възможно да отсъствам от тези часове. Успокой се и се абстрахирай от физическото. Това е един маловажен предмет, който няма никакво значение в живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker