Тормозят ме в училище! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тормозят ме в училище!
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2633 пъти
Здравейте! Да може би е странно, че пиша това на Коледа, но имам много сериозен проблем който искам да го няма през 2018 година! И ще ви помоля за съвет какво да направя, защото аз вече не знам какво да правя! Аз съм момче на 13 години и в 6-ти клас бях ужасен слушах чалга, псувай, биех се всяко междучасие и т. н.! Жалкото беше, че израснах в Христианско семейство и се държах така ужасно, а не трябва! През лятото Започнах да чета Библията и да ходя на църква редовно(за тези които се питат как така редовно еми не съм православен христианин). Просто ми стана интересно! Когато я четох научиш много важни неща от нея които, ако искам да бъда християнин трябва да спазвам! А в Библята пишеше:Не обиждай, не се бий с другите, не мрази, прощавай когато някой ти се извини и други неща които за съжаление не изпълнявах! Тогава реших да се променя! Аз станах добър човек. Спрях да обиждам, да се бия, дори наскоро отказах порното и маструбацията! Ходех си на църква, а бе с една дума прекрасен християнски живот имам още много да разказвам, но дотук с християнските неща! И така дойде 15-ти Септемви в който реших, че ще уча, ще спортувам, няма да псувам и да се занивам с глупости, но за тези цел трябваше да спра да общувам със моите "приятели"! И така дойде 7-ми клас класът очаквах да се промени, защото все пак 7-ми клас е важна година, но не и не! От тогава започнах да общувам с едно момче от нашият клас ще го наречем да кажем Пешо. С този Пешо си бяхме сибер близки приятели играхме видео игри, учехме въобще супер! Докато моите съоченици не започнаха да обиждат мен и моят приятел гейове понеже сме общували твърде много! Аз и Пешо не обърнахме внимание, защото ние много добре знаехме, че не сме такива! Докато не се върнахме от салона по ФВС (Физическо въспитано и спорт). Моите съученици ми бяха сложили бои за оцветяване в раницата и сипваха много вода вътре в раницата. Раницата беше вир вода, а учебниците и тетрадките мокри и в различни цветове от боите, на моят приятел Пешо му я бяха намокри ли също много, но вместо бои му сложиха истинско миризливо и развалено сирене. Беше ужасно! Родителите ми и на Пешо отидоха там разправии, но нищо на следващият ден беше още по-зле, защото не ми мокреха раницата, а ме обиждаха и чакаха мен и Пешо след училище със ЕЛЕКТРОШОК! Незнам защо толкова ме мразят може би, защото не общувам с тях, но аз дори не ги обиждам попринцип разговорите ни малко преди да ме тормозят бяха нещо такова:
-Хей, аре след даскало да се разхождаме и да случаме малко чалга и да се позабавляваме искаш ли?
-(АЗ)Много бих искал, но не мога трябва да (и си измислям оправдание като)Имам много домашни, ще ходя на уроци по английски и други. Въобще не ги обиждам! Може би е, защото веднъж ме попитаха дали мразя турците и аз им отговорих, че не мразя нито турците, циганите, руснаците, немците или който и да било друг! От там започнаха и обидите, че съм турчин и такива! Казвал съм на мама и тате и те са отивали сигурно вече 1 трилион пъти да се карат на децата! Аз им казвам, че няма смисъл да им се карат, защото нищо няма да стане, а ме трябва да се местя в друго училище! А те ми казват, че седми клас е важна година к няма шанс да уча в друго даскало и ми казаха да издържа до края на седми клас! И не е само това тези деца само чупят неща слушат чалга и ме тормозят постоянно като:Обиждат ме, удрят ме, занерват ме, хвърлят ми нещата ако чета нещо го късат, ако съм си на телефона ми го взимат и ми го крият! Просто се опитват да ме изкарат извън контрол! НЕ ИЗДЪРЖАМ! Все си казвам спокойно не се ядосвай един християнин не се ядосва БОГ ще реши какво да прави с тях! И така стигнах дотук! Тормозят ме и Приятелят ми също, учителите като виждат какво става не казват нищо, а не трябва! И моля ви се на ми пишете да ги набия или нещо такова просто не го брой те като вариянт! Благодаря иключително много на всеки един който го е челЮожелавам ви частлива 2018 и никога да не ви тормозят по никакъв начин!
Смятам, че няма нужда да се мразим един друг, да се обиждаме! Смятам, че има друг начин по който да се измъкна от тази ситуация без обиди и 1в1 след училище!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3d8a1537bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остава ти още 1 срок до края на 7 клас. Учи усилено , за да си с висок успех и да влезнеш в хубаво училище, където има нормални деца, а не като тези. Не само ти си преживял тормоз в училище, а тези съученици няма как да ги промениш. Номерът е да влезнеш в хубава гимназия, където децата са умни и не правят простотии, но там се влиза с висок успех. Късмет!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5c9e3c4d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно това е моята история! Само със малки изключения.
Момче съм. 8 клас, с протестански родители и самият аз съм такъв. До това лято бях почти като теб. Лъжех за щяло и нещяло, псувах. Сега спрях, поради причината, че започнах да чета Библията, невероятно е каква промяна се извърши в мен за този период от време. Сега ми е супер неприятно да лъжа и се старая да не го правя, не се чувствам добре като псувам и тн... До 7 клас бях в много подобна ситуацията,подиграваха ми се без причина. Бях по-тих и другите "готини" откриха в мен лесна мишена за подигравки. Не мога да кажа, че съм слаба личност, просто там бече ме бяха взели за мезе.
Сега съм в нов клас, много по - добър от стария. Това училище беше един истински подарък от Бог, защото шансовете ми да вляза в него бяха ниски, но успях и мисля че това е най-доброто, което можеше да ми се случи.
Моли се да успееш да се справиш с тази ситуация, също и за НВОто, което ти предстои Май месец, моли се да влезеш в правилното училище и правилният клас.
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ad4984b094
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора: Благодаря за съвета ще опитам да ги игнорирам!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b2afcb5ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мога да ти кажа, че тази ситуация сигурно ще се повтори, в университета, защото няма да искаш да преписваш, да се напиваш по купони, в работата, защото се трудиш съвестно и не лъжеш. Но ние, християните не живеем, за да угодим на другите и още повече на тези, които не живеят по християнски, а както ни е казал Исус Христос. И въпреки, че е трудно да обичаме враговете си, трябва да го правим, защото те са пратени за наше изпитание и смирение и за тяхно изобличение. Начин да спрат да те тормозят е да се оплачеш в полицията и да ги викнат на разговор. А ти се помоли на Бог със мъжество да преминеш през това изпитание. Бог да е с теб, в името на Исус Христос.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ad4984b094
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора:Бог е велик наскоро разбрах, че ще заминаваме да живеем в Германия което означава, че ще напусна това училище!И всичко стана след като помолих Бог да ме измъкне от тази ситуация, защото бях на косъм да се предам!Бог върши чудеса и днес!

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 58128822c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе, сега има ли деца, които да те тормозят?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a6019b555b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какво се случи продължават ли да те закачат, с Пешо разбирате ли се? Аз съм по- голяма от теб и знам какво ти е и аз бях тормозена (на 15 съм) момиче

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5953880489
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От автора:
До номер 9
Всичко вече е наред! :)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b5c9a5d660
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До автора
Съжалявам за това което ти се е случило, но като прочетох, че вече всичко е наред много се зарадвах. Дори се усмихнах от сърце. Радвам се за теб. Пожелавам ти много успехи и само напред и нагоре!! И мен ме тормозиха много в училище, но и при мен така всичко се нареди.
:)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker