Посъветвайте ме какво да направя че да си намеря приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Посъветвайте ме какво да направя че да си намеря приятели
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1140 пъти
Здравейте!

Аз съм момиче на 17 години(почти 18) и ще ви разкажа поредната история свързана с тийнейджърските неволи. Ще се радвам ако ми помогнете в решаването им!

И така, откъм гледна точка на общуването нямам проблем. Имам приятели, ако така мога да се изразя, тъй като в последно време не ги чувствам като такива. Те са просто хора, с които мога да обсъждам общи теми, но не и лични(лични от моя страна). Аз изслушвам всеки техен проблем и давам съвети, които почти винаги са правилни. Проблема идва тогава, когато започна да говоря аз. Те не ме изслушват, тъй като са прекалено "заети" с други неща. Ако ме изслушат, казват нещо колкото да отбият номер и сменят темата. Доста обидно ми става от това тяхно поведение, затова спрях да се чувствам комфортно в тяхната компания. Тук на ум ми изникна въпроса дали всъщност им пука за мен? Започнах по-рядко да излизам с тях, като имам чувството, че ми звънят в случаите, когато им е скучно или попълват места.

Преди 2-3 месеца започнахме да излизаме в нова компания заедно с най-добрата ми приятелка. Там отново си говорехме на общи теми. Въпреки че са забавни, там не се чувствам на правилното място. По стечение на обстоятелствата по близки си станахме 5 човека - 3 момичета и 2 момчета. Естествено се оформиха 2 двойки, като човека, който остана сам съм аз. Тук идва друг проблем. За моите почти 18 съм си нямала приятел нито веднъж. Очевидно нещо с мен не е наред. Няколко момчета са проявявали интерес към мен, но това не е било в рамките на повече от една седмица, което според мен не е нормално. Всички ми казват, съм хубава, интелигентна и т. н., въобще неща, които биха привлекли едно момче, пък и аз не се смятам за задръстена и много зле изглеждаща. Правя нормалните неща, които правят всички на моята възраст. Във фейсбук многократно се е случвало да изпратя покана на някое момче и то да не я приеме. Вече се отчаях, имайки предвид богатия опит със сериозните връзки на моите връстници.

Посъветвайте ме какво да направя че да си намеря приятели, но не съвети от сорта на запиши се на спорт, тъй като се подготвям за университет и нямам много свободно време, и приятел (гадже), защото вече се сдухвам изключително много стане ли въпрос за това!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: f29506649e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вярвай в себе си и отстоявай позицията си! Това е стратегията.. щом във вашата компания сте се прегрупирали така, че именно ТИ да си тази, която хартисва, то е редно да им покажеш, че по-скоро ще се лишиш от "любезното им приятелство", вместо да го играеш пето колело... аз лично не бих могъл да нарека "приятели" хора, които смесват компаниите и взаимоотношенията.. има си хора за любовни авантюри, има си и такива за приятелски срещи.. неуместно е смесването на двете.. ще ти бъде полезно да култивираш в себе си малко "здравословен егоизъм" и никога да не допускаш да си номер две в листата с приоритети на някого, когото смяташ за близък! Пък това с поканите за приятелство.. не мога да го проумея.. ти си жена и като такава ти трябва самочувствие, че си дама и ТИ трябва да бъдеш търсена и ухажвана от кавалерите, а не те от теб.. не намираш подходящия, именно защото ти липсва самочувствие и много ниско си свалила летвата... горе главата, прекарвай повече време насаме със себе си, разбери какво наистина ти допада и желаеш да намериш в приятелите си, гаджетата си и така нататък и отстоявай принципите си на всяка цена! С времето правилните хора сами ще дойдат при теб.. не защото си им показала, че ти допадат, а защото си такава, каквато си! Никога не заемай второстерепенна роля в отношенията си с хората и не прави компромис със себе си заради никого! И никога, ама никога не забравяй да бъдеш ДАМА! :)

* ICY *

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker