Как смятате: Дали ме харесва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как смятате: Дали ме харесва?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2400 пъти
Здравейте! Значи историята ми е следната:бяхме на рожден ден на моя приятелка и там беше той. Ние сме 9 клас и сме събрани 2 класа. От предишния 8а рожденничката и той бяха заедно дотогава(заедно като съученици просто) и мисля че той я е харесвал или е изпитвал симпатия към нея, защото го е бил споделил в интернет косвено (не пряко) (видях статията му). Сега като бяхме на партито той ме поглеждаше от време на време и като играхме някакви игри и дойдеше моят ред аз го гледах право в очите за да разбера дали има чувства... е и за да му се наслаждавам същевременно де.. но и той ме гледаше така в очите и мисля че по по-друг начин.. не знам сега дали не извъртам историята според моят поглед върху нея и да ви заблуждавам едновременно не мога да преценя... после в училище на другия ден той и един съученик ме заговориха но той беше водещият в разговора и ми казва: ''какво правиш на рожденния ден беше много хубаво. '' това е.. аз не го погледнах дори. може да се е обезкуражил и да се замисли следващият път преди да ме заговори. е как мислите понякога ми се струва че прехварчат искри но друг път всичко се проваля когато заговори рожденничката като днес и ми се струва че наистина се забавлява когато говори с нея а с мен е малко по-сдържан и все едно е на някакви жестоки тръни.. :Д -дали е защото не си общуваме много.. помогнете ми да реше дали НАИСТИНА МЕ ХАРЕСВА или е само заблуда и ми се иска да вярвам че е дошъл моят ''принц''.. е кажете ми.. очаквам всеки който го е прочел да ми пише коментар защото ако не напише значи е нямало смисъл да го чете това... моля ви за бързи отговори.. благодаря за отделеното време И ТЪРПЕНИЕ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6e8c5df01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Понякога ни е по-лесно да общуваме с хора, към които нямаме романтични помисли, а когато харесваме някого "загубваме ума и дума". Може и при него да е така, ако не те харесва, защо ще се притеснява? !

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0a0ba517ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако те харесва ще направи някаква крачка - ще те покани някъде или ще пита какво правиш в събота и неделя и изобщо нещо от този род. Това, че те гледа особено е признак - винаги се разбира кога момчето те гледа безразлично и кога не. Но може да харесва и другата /други/ и да се колебае. Така, че според мен изчакай и ако пак нищо не предприеме - незнам. Може би ти трябва внимателно да проявиш интереса си и някаква активност и така по реакцията му да разбереш дали те харесва. Да не е прекалено затворен?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9029313473
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   до номер 2 :да той е забавен пуска шеги често бих казала че е общителен но понякога го гледам че седи изолирано от другите и е вглъбен в себе си но друг път е активен и заинтерсован от дейностите на съучениците ми... и на рожденния ден беше така малко вторачен в една точка но после му минаваше... от авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker