Ще мога ли да свършвам при секс, след като мастурбирам редовно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ще мога ли да свършвам при секс, след като мастурбирам редовно?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 8926 пъти
Здравейте,
Аз съм момче и от година може би две, мастурбирам всеки ден.
Четох няколко теми за хора които не могат да свършват по време на секс. Някой казват че е заради мастурбирането, други казват че не е.

Та ми е интересно, аз още не съм правил секс и искам да знам като започна да правя ще мога ли да свършвам. И ако не мога как се променя това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 395fa5c85e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   НЕ : ( няма да можеш. Правя го със 300 зора и само защото приятеля ми ми обръща супер много внимание и го правим по 2-3 часа.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e1120efc7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Общо взето това са глупости. Ще можеш да свършваш естествено, а мастурбацията даже може да ти помогне да се научиш на самоконтрол. Само не прекалявай :)

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5cecb0a00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ще можеш, но ще ти е по - трудно отколкото при мастурбиране.
Доказано е, че който е свикнал да свръшва при мастурбиране, по - трудно свършва по време на секс, както и обратното - който е свикнал да свършва от секс, по - трудно свършва при мастурбиране. Това е така, защото свършването до голяма степен зависи от психическата нагласа и като си свикнал по единия начин, после ти е трудно по другия, въпреки че тия неща са строго индивидуални. Аз например също мастурбирам често и ми е трудно да свърша по време на секс.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4735bd1dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   1 и 3, много сте интересни - сякаш преди да сте почнали да мастурбирате сте свършвали при секс, ама после не.

Не заблуждавайте детето така и не му пълнете главата с глупости, моля ви!!!

Номер 2 е прав и според МЕДИЦИНАТА!!! Нека номер 3 да обоснове това „доказано е„ с конкретно медицинско изследване - НЯМА, ГОСПОЖО ТАКОВА. Напротив - ДОКАЗАНО Е ОТ американски гинеколози, че мастурбирането е много важно, за способността да се достигне оргазъм ИЗОБЩО.

Техниките за мастурбиране са били описани медицински през 50-те на 20 век, когато се е смятало, че жените имат често психическото заболяване „ИСТЕРИЯ„ (от тук идва истеричка, но истерик (мъжки род) няма) - истерията, според тогавашната медицина, се лекува на гинекологичен стол, като лекарят ти масажира клитора и вагината до оргазъм.

Тогава се описва и какво точно е оргазмът при жената и се смята, че сексуалното незадоволяване води до истерия. Разбира се, в последствие практиката не се прилага повече и за истерия не се говири, защото самата теория, че жените били истерички е сексистка и с налагането на феминисткото движение е оставена тази глупава практика.

Въпреки това именно в търсене на лечение на болестта „истерия„ за пръв път се ДОКАЗВА, че има женски оргазъм, описва те този процес и дори се намира нещо, което наричаме днес G - точка на немския гинеколог Гутемберг....
Както и да е - до ден днешен е ОПИСАН И ДОКАЗАН само клиторалният оргазъм, при който има и контракции на влагалището, но не е доказано, че само и единствено от пенетрация може да се стигне до оргазъм. Има жени, които твърдят, че имат тази Г-точка в началото на влагалището си и свършват само от пенетрация, но това не е доказано и е спорно. Повечето гинеколози смятат, че при пенетрация се стига до оргазъм, заради индиректното стимулиране на клитора, голяма част от който НЕ СЕ ВИЖДА, а е в тялото и при секс бива стимулиран....

Клиторът е безспорно е тук, за разлика от Г-точката.

При мастурбация жените се научават да достигат изобщо оргазъм, клиторът става по-чувствителен и може да се достигне все по-лесно до оргазъм и ПРИ СЕКС - ЗАЩОТО при определени пози, пенисът е така позициониран, че стимулира клитора (и частта, която не се вижда, има графики в нета на клитор - дълъг е колкото един пенис, но е вътре в тялото) , тестикулите също могат да се удрят там и т. н. и ТАКА СЕ ДОСТИГА ДО ОРГАЗЪМ ДОКАЗАНО ПРИ СЕКС!!!

Жени, които не са мастурбирали достигат по-трудно генерално до оргазъм, защото не се познават и не могат да кажат и на партнъора си, къде са съответните им точки - всяка жена има различни райони, точки, чиято стимулация я води в рамките дори на 3 мин. до оргазъм, има си ритъм и т.н..

ДОКАЗАНО Е, че при мастурбация се сига по-бързо и лесно до оргазъм -РАЗБИРА СЕ, защото жената си знае ритама, знае къде да се стимурира точно и в реално време разбира тук ми е добре, или не. При секс са двама, които трябва да се разберат, а мъжът не знае и не може да знае, къде ви е хубаво, в коя поза ви е добре и т. н.

Съвременната медицина и всички сексолози и гинеколози на този свят (е, освен католическите може би хе хе) съветват жените да изследват сами телата си. Мастурбацията е много добра, ако човек не води сескуален живот по една или друга причина (също и като девица), защото води до сексуално задоволяване и до психическо разтоварване и отлагане при младежите на първия секс, който както знаем е голяма отговорност (бременност, болести).

И от чисто личен опит мога да кажа - да, при мастурбация стигам по-бързо до оргазми, да - трябваше ми много време, за да мога при секс да покажа на партнъора си, как да ме доведе до оргазъм, с всяка година и чисто телесно съм по-способна да стигам до оргазъм (ДОКАЗАНО Е, че от 30 жената стига по-лесно до оргазъм, раждалите жени съответно също, защото имат по-добро кръвоснабдяване, заради новите кръвоносни съдове, образувани по време на бременността). Но стигам до оргазъм, не винаги, но сгигам, дори до множество един след друг.

Моя приятелка, която като момиче никога не е мастурбирала и е вярвала на всички митове и легенди, свързани с това, НЕ Е СТИГАЛА ОЩЕ ДО ОРГАЗЪМ и при секс - няма желание за секс изобщо и е транспортирала вече насаденото от родители и роднини лошо отношение към мастурбацията върху секса и се срамува от тялото си и от секса - не дава на мъжа й да я докосне и съответно не познава оргазма.

Така че - авторке, не вярвай на лъжите и митовете. При мастурбация се стига по-бързо до оргазъм, отколкото с партнъор, защото той не е ти и не знае точно къде да барне и как - но чрез мастурбация се подготвяш изобщо да можеш да стигаш до оргазми и да кажеш на партнъора си какви са ти желанията. Освен това, докато при мастурбация се търси максимално бързото сексуално освобождаване за 3 мин., при секс се търси ПРЕЖИВЯВАНЕ - особената връзка с партнъора и не е целта да се свърши за 3 мин, надявам се.

На Запад всички митове и легенди за мастурбирането при момичетата и момчетата са били разбити през 60-те и 70-те на 20 век (хипи движение, феминизъм, напредък в медицината), но тогава България е била комунистическа държава и при нас митовете и легендите все още се разпространяват - от мастурбация се ставало импотентен, инвалид, не можело да имаш хубав секс, и т. н.

И МОМИЧЕТАТА, И МОМЧЕТАТА трябва да знаят, че мастурбацията е ЗДРАВОСЛОВНА и ЕСТЕСТВЕНА.

Обичайте телата си, задоволявайте се и се радвайте и на тялото на партнъорите си. Мастурбацията не е заместител на секса, тя е допълнение и само може да ви направи още по-добри в секса, но не може да ви навреди!!! Не очаквайте обаче, че при секс ще стигнете в рамките на 3 мин. до оргазъм, а и не е желателно - нали искате повече от мастурбация, искате секс с партнъор!!! Искате ПРЕЖИВЯВАНЕ!!!

Успех

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5710a24a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Да покажа някой данни на всезнайко №4
Семинологичната лаборатория в СБАЛАГ „Майчин дом“ изследвали мъж, който се оплакал, че вече 5-а година с партньорката му се опитват да имат дете, но не се получава. Под микроскопа се оказало, че в семенната течност на мъжа няма нито един сперматозоид. Мъжът страда от стерелитет.

През последните 10 години спермалното качество на мъжете в световен мащаб силно се влошава.

Много мъже се заблуждават, че когато нямат проблем със сексуалната функция, нямат проблем и с репродуктивната функция. Щом отделя съответния еякулат, мъжът смята, че всичко е наред. Има ли секс, оргазъм, еякулация, значи всичко е наред. В това отношение голяма част от мъжете са неинформирани.

Специалистите подчертават, че прекалено честите сексуални контакти силно влошават спермалното качество.
Половите контакти или маструбирането трябва да е не повече от 2 до 3 пъти седмично.
В чужбина а и БГфоруми вече говорят за пристрасяване към маструбация. Появяват все повече хора, които твърдят, че страдат от такава пристрастеност. Никой не страда безпричинно...
Момче съветвам те да прочетеш по тези въпроси. Един ден ще ти трябва това което сега изхвърляш прекалено често.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2439b881eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   номер 6. - номер 5 е всезнайкА, писала съм и като жена, защото бях прочела „момиче„ - че авторът е момиче.

Но, номер 6 - уауууу, направо ме побъркваш. „Половите контакти или маструбирането трябва да е не повече от 2 до 3 пъти седмично. „

- браво бе!!! Направо в манастир да ходим.

Не виждам изследването на Майчин дом да има някакво отношение към мастурбацията, а и да има - не е това за мен световната школа по сексология в света.

Освен това е ДОКАЗАНО, че действително има проблеми, но не от 10 г., а при мъжете, родени след 70-те, когато започва ерата на пластмасовите изделия на Запад, а в тях има т. н. омекотители, които са ДОКАЗАНО виновни за стирилитет при работници във фабрики за пластмаса- омекотители в Китай и Русия. Освен това е доказано м-у сравнение на фертилността в Ню Йорк и близките селскостопански райони, че гражданите (противно на очакванията) са били с много по-висока фертилност. Прави се връзка с ползването на пестициди в селското стопанство и се забраняват съответните пестициди.
Има пестициди, действащи като хормони при жабите, в следствие на което се излюпвали само женски попови лъжички.

Но в Бълария до скоро пластмасови опаковки не бяха разпространени, а през 70-те и 80-те е нямало бум на пластмасите.

Има и друго обяснение в бездетието на много двойки днес заради фертилност при мъжа - просто преди жените са забременявали с друг мъж, защото е нямало ГЕН-тестове. Доказано е в научен ГЕН-тест през 90-те в цял блок в САЩ, че 10% от децата са били в кукувиче гнездо. Това е нормално, така е и при другите уж моногамни видове. (чети „Железния светилник„ - книгите отразяват реалността... не вярвам навремето да са били пристрастени към мастурбацията)

Мъжките полови клетки се пройзвеждат непрекъснато, за разлика от женските яйцеклетки, които са в нас още при раждането и са ограничен брой - чак през пубертета зреят и губим по една всеки месец - една жена има повече, друга по-малко и това е причината да почва климактериумът различно -при 45-год., при 55...

При мъжете не може да се „изхабят„ сперматозоидите. Да, определено, ако човек по-рядко еякулира, концентрацията е по-голяма, но не може по един българин без сперматозоиди сега да се каже, че хората масово ги нямали, а смятам, че най-малкото момче вече знае, че семенната течност се състои от сперматозоиди и простатен секрет, така че не вярвам господата да се чудят, че има семенна течност, а може и да няма семе...

Но авторът не е тръгнал да прави бебета на безплодната си жена и не участва в разни планове за забременяване да се пази и да не се празни, за да увеличи концентрацията на сперматозоиди в семенната си течност - той иска да свършва по време на секс, а с номер 5. знаем от опит, че мъжете си свършват по време на секс и то с кеф, проблем имаме жените, но авторът няма от какво да се притеснява.

Напротив, авторе - много е здравословно самозадоволяването, защото е ДОКАЗАНО, че ако не си се изпразвал 3 месеца, застоялата течност може да стане добра среда за бактерии и да се развие възпаление. След това тялото си разгражда ненужните течности и не ги натрупва, мъжът не притръпва и много от тях губят сексуално желание.

Медицински е здравословно мастурбирането при момчетата, но до 5 еяколации на ден (5 свършвания), ВСЕКИ ДЕН. След тази граница е вече нездравословно, организмът се изтощава и му липсват витамини и белтък (за семенна течност), но се надяваме авторът да не е сред тези екстремини случаи.

Иначе - мастурбацията няма да повлияе негативно в-у сексуалния ти живот, но гледай да мастурбирш винаги на спокойствие, да нямаш стрес и възможност някой да те изненада например, гледай да се опитваш да издържаш по-бързо, под 5 мин, не е добре. Тренирай се - като усетиш, че свършваш, пауза, после пак, пауза - така можеш да се тренираш и да издържаш после мноооого дълго при секс. Да не забравяме, че при секс и темпото не е толкова бързо като с ръчичката, ако си и с кондом, чувствителността е намалена допълнително и няма как да се изложиш. Тренирай да издършаш над 10 мин чрез стимулация, пауза, стимулация...

@ номер 5 „Половите контакти или маструбирането трябва да е не повече от 2 до 3 пъти седмично. „ - малее, сигурно родителите ми имат по-често секс, недей така.
Мъжът ми стига до пона 7 еякулации на седмица (в които аз съм имала участие само, кой знае какво прави на саме) - а е доказал фертилността си....

Много удоволствие желая на автора и не вярвай на бабини-дивитинини, слухове и глупости, а си го прави с кеф - полезно е, казват уролозите. (до 5 пъти на ден), ако все пак се окажеш един ден стерилен - няма да е от мастурбирането, а от някакъв химикал в средата ни - така, че не му мисли сега - мастурбирай си на спокойствие.

Good Wife

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8857bba81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имам въпрос от може би година насам в седмицата свършвам всеки ден без събота и неделя понякога събота :) средно до 2 пъти на ден стигал съм до 5 пъти Има ли опасност понеже виждам много различни мнения?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b972777608
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   номер 7, няма опастност.

Защо си почиваш в уийкенда, да не би и приятелят ти да има право на почивни и неработни дни? (ха ха) Гледай да не го пратиш на море сам.

Гледай си кефа и не слушай бабини-дивитинини. Медицината си казва, че мастурбирането е полезно.
Дори границата е до 14 пъти на ден и не, че ти се поврежда огранът, просто се изтощава организмът заради липса на витамини и белтъчини. (спермата трябва да бъде пройзведена, за жените дори няма някаква медицинска граница)

Нормално е обаче, когато се празниш редовно, желанието да е по-малко. Задоволен си все пак. Не си някое животно, но мога да ти кажа, че за една жена няма по-гадно нещо от незадоволен мъж. Почват и да миришат неприятно, изобщо - задоволявай се с кеф и слушай тялото си. Кой знае, може да му се иска и в събота и неделя. Ако не ми вярваш, питай добър уролог, ще ти се изсмее на притесненията

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e6b5999d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Не съм чувала прекалената мастурбация да е вредна за жените, но, до колкото зная, мъжете могат да произвеждат определено количество сперма в живота си.
Да не говорим за това, че пренасищането, в крайна сметка, си казва думата.

П.П. Как не се сетих първоначално, че 4/6 е Сиси, Good Wife и не зная още коя.... 5, тя просто е обсебена от мастурбацията. Може би като "щастлива" любовница и се налага.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e8fd74611e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Обилната демонстрация на знания ще объркат момчето. Важно е дали ще ти хареса първия път, когато правиш истински секс. Това ще определи кой начин ще предпочиташ за напред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker