Уж ме обича, но действията й ме объркват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Уж ме обича, но действията й ме объркват
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1199 пъти
Две години ходим напред назад в отношенията ни.Сближаваме се и се отдалечаваме и всеки път нещата между нас стават по-сериозни.След нейно сърдене и блокиране по фейсбук ми каза, че ме обича.Бях най-щастливия човек на света.Седях просто и се усмихвах как най-после си го казахме.Всичко добре за сега.Тук почва проблема:

Идва при мене в училище и показва, че не е безразлична, личи си и съм сигурен че ме обича.
''Хайде навън?'' (след училище я питам)
''Днеска имам гости'' (един вид нямало да има време)
По-късно разбрах, че те идвали в 7 вечерта което значи, че сме имали 5 часа време да се видим, почувстах се засегнат и излъган.Всякаш се оправдава.Почвах да се чудя наистина ли ме обича, ако бях аз щях и планове и всичко да отменя за да се видим (при положение, че ми е казвала че съм най-хубавото нещо в живота й), тя никога няма да направи такова нещо.Викам си хубаво няма проблем ще пробвам утре.
''Хайде да излезем?''
''Оф не днеска, извинявай наистина утре''
Хубаво си викам отново
На следващия ден наистина ме пита да излезем, зарадван дето всеки ден чакам да се видим и отговарям, че съм свободен след 1 час.Така и час по-късно и пиша, но тя не отговаря.Става вече късно и казва ''аз заспах ДОКАТО ТЕ ЧАКАМ''.Супер несериозно, в очите ми това беше просто върха на простотията.Не е нормално да не си включиш звука на телефона или да заспиш следобед след като знаеш, че си ми обещавала два дена подред.
''И днеска няма да излезем така ли?''
''Еми....''
ТОВА БЕШЕ ВСИЧКО КОЕТО ПОЛУЧИХ.Очаквах да каже нещо, да се извини, не.Нищо подобно.Почнах да и говоря сериозно, питах я какво съм за теб искаш ли изобщо да продължим тази връзка?Каза отново че съм ''най-хубавото нещо в скучния и живот'' и че да, искала да продължим''.Викам си добре.Следващ ден почваме да си се шегуваме за наши неща след което тя ме блокира ''на шега''.Малко контекст: всеки път в който се скараме по-сериозно тя ме блокира (говорим за мснгър) и аз седя и ми се къса сърцето как нищо не мога да направя за да говоря с нея.Помолих я сериозно да не го прави отново и и обяснявам, че ме наранява.Уж всеки път разбира, но продължава.След като ме отблокира идва и се държи се едно нищо не е станало.
''Помолих ли те да не ме блокираш''
*Продължава да се прави, че нищо не е станало*
''Помолих ли те''
''ЕЕЕЕЕЕ нали сега е на шега какъв е проблема''
Така пак влязохме в спор, една секунда исках да не я виждам повече, следващата ревах, че твърде много я обичам и няма да издържа.
Знам, че ме обича, знам.Но в същото време се държи супер студено.За нея е достатъчно да излезем един път в месеца и на училище да си кажем здрасти.Няма претенции.Когато и говоря за тези неща ми обяснява как я притискам и как се аз съм бил наранения, че тя си имала други проблеми в живота и на никой не се оплаква.Къса ми сърцето.Според вас, притискам ли я наистина или има друга причина?Преди така е ставало много пъти, но тогава нямах проблем да не си говорим и да не се виждаме.Сега просто не издържам, седя цял ден и се надявам да ми пише или да ми каже нещо.Опитвам се да се разсейвам с приятели, песни, фитнес, игри но нищо не помага...


Какво си мисля аз: И двамата се обичаме, но аз я виждам като човека на живота ми, колкото и банално да звучи.Просто мисля, че тя още не се е привързала толкова силно към мене колкото аз към нея.Или е това или характерите ни мислят по различен начин.И в двата случая е трудно, защото не издържам да чакам да се случва всичко толкова бавно.Може би и аз съм проблема, но как да го променя?Незнам, твърде съм объркан.Мерси ако някой от вас е прочел всичко това.Наистина ще се радвам на мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 25fd560dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човече, това момиче си играе с теб! Изобщо не те обича, ако питаш мен. Аз съдя за хората по тяхното поведение, а не по думите които изричат. Може да си мисли, че те обича, но реално не е така! Каква е тая обич "дявол да я вземе". Когато човек обича, нищо не може да го спре! Като казвам нищо, значи наистина нищо. Такива дребни оправдания, ама ще имаме гости, заспах до като те чакам - пълни глупости и лъжи! Просто и е скучно и за това така те разиграва! Поговори си с нея на 4-ри очи и обясни тези неща. Стига с това виртуално писане и блокиране! Така ще можеш да проследиш нейното поведение и реакция, като и кажеш своите притеснения и на къде отиват нещата между Вас. Успех от мен.

>М. 31г<

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 90a68817fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе, нещо не си й много интересен, а те държи за всеки случай, докато намери нещо по-интерсно. Любовта трябва да те прави щастлив, а не нещастен. Това трябва да ти достатъчно, за да ти просветне. Дори и да не се оглежда за друг, вие не сте на една вълна, няма как да стане връзката, само се тормозиш. Не изглежда влюбена, а си играе с теб на котка и мишка. Може и да се радва, че страдаш и й ходиш по задника. Да, има и такива кокошки. Ти решаваш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f865f96652
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Момичето може наистина да си има някакви проблеми, даже ти го е казала. Може би наистина не е привързана към теб и как да е, като явно не се интересуваш какво се случва в живота и. Спри да я притискаш и просто си пишете. Питай я какво не е наред и и кажи, че маистина те е грижа и ако може с нещо да помогнеш. Така може би ще се сближите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a3c355d1a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Детска работа. Това е прекалено несериозно, да има вариант да си има наистина причини, но поне да ги сподели с теб. Мисля, че човек когато има желание ще направи всичко с любим човек, не обичай прекалено много такъв човек, ще има да страдаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker