Кое би било най-разумното ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Кое би било най-разумното ?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1002 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 18 години, след около 3 месеца 19, и тази година завършвам. След което имам желание да се реализирам и по-нататък като следвам. Дори вече знам какво искам и се подготвят. Но от +/- 3 месеца имам сериозен приятел на 23 години. Майка ми като цяло го одобрява, но не веднъж е ставало на въпрос даже и преди да срещна него, че сега не ми е времето за полов контакт, защото можела да стане най-лошото да ме използват само до едното спане и т. н., а това щяло да ми попречи на кандидатстването. До някъде е така, разбирам я, родител е все пак, но също така мисля, че това дали съм готова или не мога да го почувствам само аз най-добре. Той работи в съседен град и идва събота и неделя основно иначе непрекъснато се чуваме, пишем и говорим. Момчето е изключително толерантен, знае че досега не съм спала с момче, търпелив е, не се пришпорва, нито пък ми поставя условия, напротив. Наскоро предстои да се видим отново, но ще остане да спи в нас, майка ми е съгласна, но по отношение на другото не искам да го обсъждам знам какъв ще е отговорът... Аз обаче усещам, че това е моят човек и че искам първият ми път да е с него. Разбира се, не казвам че на 100 процента ще се задържим за цял живот, въпреки че много бих искала да си остане той, но приемам и факта, че може да се случи всичко и въпреки това искам да е той. Та когато ще бъде в нас през по-голямата част от времето майка ми ще е на работа, но се притеснявам, ако се отпусна и се случи това от което очевно нея най-много я е страх, как ще реагира тя като разбере... предполагам, че няма да е никак розово положение. А и все пак аз все още съм зависима от нея, защото прехраната и парите не си ги изкарвам аз, а и живея под нейния покрив, с нея. Ако живеех самостоятелно, мисля че нямаше да имам тези притеснения. Страхувам се, че ако не успея с кандидатстването от първия път, тя ще ме упреква постоянно и ще твърди, че от това, че съм спала с него и т. н. , че съм разсеяна и други тем подобни. Та въпросът ми е какво да правя, как да постъпя в тази ситуация, т. к. аз го искам и го чувствам като моя човек и съм сигурна в него, но от друга страна съм зависима от нея...? Благодаря предварително за съветите Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5061d02c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не слушай майка си. Достатъчно голяма си, вече си пълнолетна. И щом го чувстваш, направи го с него. До преди 25 години майките ни са раждали на тази възраст и семейства са въртяли. И не, не е толкова различно времето. Използвай предпазни средства, най-вече за да си спокойна ти.
Ж, 24

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2545b91525
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А защо майка ти е толкова голям фактор в твоя интимен живот? Не, че не е хубаво да споделяме с родителите си, но да чакаш разрешение за секс, при положение, че си пълнолетна, ми се струва странно. Не се притеснявай за изпитите, сексът не пречи на ученето и наполовина толкова, колкото пречи самото влюбване. Щом до този момент си останала сериозна спрямо ученето, не мисля, че интимните моменти биха ти попречили някак. Когато човек е готов, разумен е и го иска, той не съжалява за действията си в сексуален план. Винаги има риск някой да спи с теб и да те остави, но това са нещата, които първо много ни нараняват, но след време преодоляваме и не се чувстваме гузни. Пък и щом обичаш това момче и всичко между вас е чудесно, не мисля, че той ще си тръгне. Между другото, само искам да спомена, че няма веднага след първия ти път на челото ти да се появи неонов надпис "не съм детствена, мамо. ". Буквално майка ти няма как да разбере. Това сигурно е най-голямата мъка на родителите, но децата растат и те спират да имат контрол над тях, те не могат да знаят всичко, защото вече не сте толкова зависими от родителите. Каквото и да решиш, бъди отговорна в избора си, ползвай предпазни мерки и го направи, когато го почувстваш правилно.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f124adfda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ей такива са майките, не се осъзнават. Моята майка ми забраняваше да излизам с момичета като бях тийнейджър. Сега вече съм на 28 и вече е поомекнала, пита ме няма ли някоя девойка. Ами аз като не съм излизал с момичета като ми е било времето да се уча на този вид отношения и общуване, сега е много по-трудно. Игнорирай я в тази ситуация. На мен лично ми се струваш доста разумна, не мисля, че ще имаш каквито и да е притеснения. Разбира се, задължително ползвайте предпазни средства.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bf190195c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за коментарите на номер 1 и 2!!! Номер 2 , така е прав/а си. Просто не зная защо майка ми говори всичките тези не, миже бинисла да ме сплаши или се страхува от нещо, но това не е начинът. Както казахте съм пълнолетна, мога да решавам сама. Опитва се да ми налага явно нейното време. Това че тя е загубила нейната на доста напреднали години не значи, че аз трябва да следвам нейния пример. Просто ме натоварва с нейните притеснения и съвети относно секса. Но хич няма да я слушам.
авторката

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bf190195c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 3, благодаря ! Да ,решила съм го и просто ще я игнорирам в това отношение. ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker