Диагноза САМОТА - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Диагноза САМОТА
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1970 пъти
Здравейте!
Момче на 25г съм, студент последна година.
Почти винаги съм се чувствал самотен и неразбран. Не мога да си намеря приятели. Сменил съм доста компании, не знам къде е проблема-може би съм доста педантичен. В повечето пъти компаниите в които съм бил или хората са по-големи от мен или по-малки. Тук е големият проблем- пътищата ни се разделят, целите и мисленето ни стават други.
Никога съм намял гадже. Изглеждам добре, много хора са ми казвали, ''Жалко за красотатати". Имал съм мого възможности за връзи, но стане ли време за сериозна работа, аз бягам. Може би вътрешно, се страхувам от обвързване.
От едно известно време се чувствам излишен в компанията ми. Станаха случки, които ме нараниха малко или много. От тогава се отдръпнах.
Имам много познати, комуникативен съм. Повечето хора си милят, че съм щастливец, но съм пълен смотаняк..
Сега съм сам, има периоди в които не изиам с дни, не общувам с никой. Това ме убива, аз има нуждата да говоря, да споделям, да се забавлявам. Мисля, че съм изпаднал в депресия. Понякога само лоши мисли са ми в главата.
Имам страница в една от големите социални мрежи, там се се запознах с много хора. С повечето имаме много общи интереси, приятно ми е да общувам с тях. Проблема е, че сме от едно насе;ено място.
Друго важно нещо, не съм много близък с родителите си. Почти никога не съм си споделял с тях. Те не знаят много за мен-как се чувствам, какмо мисля. Не мога да се отпуснах пред тях, гледам да съм обран. Въпреки всичко съм задоловен от всичко от родителите ми, но ми е болно, че не сме изградили приятелска връзка.
Не знам какво да правя, искам да иляза от тази дупка в която съм затънал.
Страх ме е, че ще остана сам без дори и мое собствено семейство.
Ще се радвам да чуя вашето мнение по проблема!
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 74d7b3fb75
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен си наясно със себе си, наистина е възможно да си изпаднал в депресия. Трябва ти драстична промяна на обстановката. Аз съм на 26, за разлика от тебе, не съм комуникативен и трудно се сприятелявам, а много от познатите които имам ми е трудно да контактувам с тях, още повече, че някак имам чувството, че всеки с който контактувам е под нивото ми и няма какво да си кажа с него. Родителите ти ако са възрастни като моите това е нещо напълно нормално да не можеш да контактуваш нормално с тях. Относно гаджетата, не го мисли, всичко от само себе си ще се случи и нареди. Имаш още много време за семейство. Съвета ми е ако имаш финансовата възможност, замини някъде за 1 месец и разчупи всекидневието. Ако си наистина в депресия, това ще помогне.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2d62d2d929
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ся ше ти кажат да се запишеш на тва... На онова... Мани. Ако си с такъв характер нещата навсякъде ще са такива. Аз съм същия като теб, само дето нямам проблеми с момичетата и съм имал доволно връзки и интимен живот

С теб сме от различните и вечно не разбрани хора. И май такива ще си останем. Но.. That's the way it is - каквото е било, такова ще бъде.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: bf67fd51d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Гледай да си по-дипломатичен що се касае до приятелски отношения... Дори и да ти се струват глупави някои техни постъпки се замисли дали не може да премълчаваш някои неща в името на приятелството. Според мен проблема ти е, че не можеш да правиш компромиси... Научи се и ще имаш и много социални контакти и семейство.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 109e7954a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каквото си направи човек сам това е. Където полага усилия човек, там рано или късно постига успехи и разполага с резултатите.
" Поискаи за да ти се даде" Ако сам не внесеш живот в живота си все ще е виртуално всичко.
Всек ичовек и ту и навсякъде е наранен, има си свои болки и своя съдба. Но се бори някак.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 22ded1f63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разбирамте наоълно. Важно е да разбереш че не си единствен много хора сме така. Излизай на кино, в университета се запознавай индивидуално с някое момиче насаме не в компания, на улицата. Отиди на църква там има свястни добри хора, ще научиш и малко морал и ценности. Излез от зоната си на комфорт.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 22ded1f63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разбирамте наоълно. Важно е да разбереш че не си единствен много хора сме така. Излизай на кино, в университета се запознавай индивидуално с някое момиче насаме не в компания, на улицата. Отиди на църква там има свястни добри хора, ще научиш и малко морал и ценности. Излез от зоната си на комфорт.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 855797cd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Братле аз съм почти на твоята възраст - след месец и аз ще навърша 25- знам какво е самотата, един път я посрещаш с тъга друг път с усмвка зависи какво ти е подготвила, знам че с времето ще намериш истински човек до себе си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker