Да се влюбиш и да заобичаш на 16? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да се влюбиш и да заобичаш на 16?
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1744 пъти
На 16 години съм и съм обвързана. С приятеля ми се караме доста рядко, даже караници не мога да ги нарека, вярваме си, неразделни сме, абсолютно всичко си споделяме, просто като създадени един за друг сме. Ходим от дълго време и наистина го обичам, както и той мен. Въпроса ми е- тъй като не сме големи, а ранните неща уж не продължавали много, грешка ли направих, че от толкова рано обикнах някой? Възможно ли е въобще за напред да имаме бъдеще или просто сега тая напразни надежди? След това не знам дали въобще ще намеря друг като него. Изключително много се страхувам да не го изгубя таа пишете мнението ви по въпроса. Определено да обичам някой ма тази крехка възраст ще се отрази за напред. Да забавя ли нещата или? Споделете мнението Ви в коментарите. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 17827722d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много се радвам за вас. Остави се на порива щом се обичате всичко ще е наред. Според мен възрастта няма никакво значение. Имам познати които са на по 40 години заедно са още от деца от 7 клас. Сега са щастливо женени имат едно малко момиченце. Успех

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1a1c0607c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, познавам мъж и жена които са заедно от 6ти клас и са неразделни. Разбира се че е възможно. Това е най-хубавото в живота.
Но просто знай че нищо не е вечно. Живей и го цени в сегашния момент пък времето ще си покаже какво, как и защо.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2137c67aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Връзката моге да се запази и да бъде прекрасна.
А може и само да се залъгвате. После да се промените и да се разделите.
Но нека ти разкажа моята история накратко.
Аз се запознах с момчето когато бях на 14, а той на 15 години. Не беше любов от пръв поглед, но за сметка на това беше много осъзната любов, въпреки годините ни.
Пет години бяхме заедно в гимназията, завършихме заедно. После аз отидох да уча, а той да работи, но не се разделихме. Знаехме, че един ден ще създадем семейство. Към края на университета решихме да живеем заедно. Знаеш предполагам-квартири, малко пари, вземане назаем.
Но това не бяха първите ни трудности и се справихме. В тиинейджърските години минахме през толкова много трудно периоди-родителите ми забраняваха да се виждаме, не можеше да оставаме насаме и т. н.
Но... стигнхме дотук. Към момента на почти 30 години сме заедно и не само, но си имаме и едно малко, сладко момиченце. Справихме се и с бедността. А любовта е още па-силна и осъзнята. Тя накак порасна с нас и вярвам, че един ден ще ни надмине.
Желая ти успех.
Остави нещата на собствиния им ход, но не забравяй, че трябва да се бориш за всичко, което пожелаеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 92b3a19a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз познавам едни, които са гаджета от 9-ти клас и сега са 3-ти курс студенти в София и още са заедно. Това което си мислиш са глупости. Казват го хората, които не могат да се задържат дълго с един човек. И по-добре да обичаш сега един човек много, отколкото никога да не обичаш.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5c64cff2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм момиче почти на 16 и досега не съм имала приятел. Мнението ми по въпроса е, че не трябва да му мислиш толкова. Живей за момента, ако ви е писано да сте заедно ще бъдете. В живота всичко става с някаква цел, така че обичайте се няма нищо лошо. Пък и мисля, че това е в твоя полза ( говоря за това, че си се научила да обичаш ). Пък относно страховете ти, че може да се разделите и такива неща... Това е напълно нормално в крайна сметка това е важен за теб човек, но дори нещата да се променят и вече да не сте заедно, със сигурност ще продължиш и ще се справиш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 957e675f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Дали ще имате връзка за напред зависи само от вас. Принципно тийнейджърските връзки не продължават дълго, защото на тази възраст хората не могат правилно да преценяват партньорите си и не са сериозни във взаимоотношенията си. Но това не означава, че една връзка, която е започната от ранна възраст е обречена на провал.
Ако двамата се обичате, имате си доверие, говорите за проблемите си открито и ги разрешавате заедно, ако желаете да имате щастлива и здрава връзка повече от това да се "надживявате" (т. е. да правите безразборен секс без чувства с различни партньори), можете да имате връзка докато умрете даже. Всичко зависи изцяло от вас.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: d1cee6465f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Каквото и да чувстваш, това не е онази истинска любов, за която се говори попринцип. Вие сте просто влюбени деца, 'puppy love', детска любов. Ще има още мноого такива. Така че не се страхувай, че ще го изгубиш, живей си живота, докато не дойде следващият. Сигурна съм, че го смяташ за невъзможно, но всички сме преминали през това и повярвай ми, всички сме си мислили същите неща.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e0985e44f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Уважаема авторке,

В тези неща правила и зависимости няма - само от вас си зависи.
Познавам двойка, които са заедно от 12-годишни (сега са женени и имат деца на по над 12) - така че в никой случай не е невъзможно.
От друга страна в много случаи хората просто се променят и спират да са си интересни.

Пак казвам - няма закономерност, затова не го мисли чак толкова - живейте си романса, радвайте си се един на друг, пък каквото излезе - такова.

Поздрави

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 72dbfe4303
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Е ако се разбирате и си щастлива, защо да е грешка? Не мисля, че да обичаш изобщо може да бъде грешка, ако ще и да е най-драматичната, най-фаталната любов.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 302e4ffd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нищо не забавяй и нищо не променяй, продължавай връзката си по същия начин. Важното е да се чувстваш добре, годините ви пречат да видите дадени пречки и проблеми, защото не живеете заедно, не плащате сметки и така нататък, но това не означава, че не можете да наречете любовта си любов. Когато си малък липсата на тези проблеми се отразява добре, защото така сте само вие двамата, вашите чувства и нормалните за годините ви драми, нищо по-сериозно и житейско от това. Любовта ви, може би, е много по-чиста от тази на възрастните именно поради тази причина. Не се притеснявай, изживей си връзката, а бъдещето ще покаже. Кой знае, може да останете заедно. Не мисли за наживяване в момента или за положението след 4 години, живей на момента. Щом се чувстваш добре с това момче, бъди с него докато е така.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1bdb7e4f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Може да е вечна любов, може и да не е. Времето ще покаже. Не можеш да предвидиш нито да планираш какво ще се случи с връзката ви в близко и далечно бъдеще, за това 'живей за мига' и се надявай на най-доброто.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker