Как да продължа напред? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да продължа напред?
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1169 пъти
Здравейте. Пише ви момче на 15. Предполагам, че на някои проблемът ми може им се струва глупав, обаче наистина ми трябва помощ. Както и да е проблемът е следният:
Преди около 3 месеца едно момиче почна да излиза с моята компания(около 8-9 момчета). Тя беше от друг квартал. Първият път когато я видях ми направи впечатление, но не обърнах много внимание. Но 1-2 седмици по-късно осъзнах, че наистина я харесвам. Не можех да спра да мисля за нея и само чаках да дойдат петък, събота и неделя(понеже тогава тя излизаше с нас). И си мислех, че всичко върви добре. Сближихме се, говорихме си, писахме си всеки ден, тя ме питаше постоянно за някакви съвети. Също така разбрах, че имаме много общо. Приятелите ми постоянно ни ебавха, че сме един за друг и тн. Колкото и да се опитвах да крия чувствата си, в крайна сметка приятелите ми разбраха, че я харесвам и ме подкрепиха. Дори бях толкова голям идиот, че да си помисля, че може и тя да ме харесва. Мислех си, че единственото нещо което ни дели от това да сме заедно, е да и призная чувствата си. Обаче преди около 1 седмица тя ми писа, понеже и трябвало съвет. Аз я питах за какво и тя почна да ми обяснява: как мисли, че харесва две момчета, не знаела кой да избере и тн. В този момент ми стана ясно, че между нас няма да се получи. Чудех, се дали да я оставя да говори или да и призная и да се свършва. Въпреки, че не исках да и го казвам чрез текст реших, че няма да имам по-удобен случай. Казах и. Тя не знаеше как да реагира. Каза, че дори не е подозирала. И веднага след това тръгна да ми пише как не искала да си развалим отношенията, не искала да изгуби такъв добър приятел като мен. Първоначално ми беше смешно, след това ми беше тъпо като си помислех, че никога няма да се получи... И в крайна сметка тя искаше да си останем приятели, така и стана. Не сме спирали да си пишем всеки ден. Не сме се виждали от 1 седмица, защото беше през седмицата, тя иска да идва да се вижда с нас, но не знам дали е добра идея. Не знам как да продължа напред. На ясно съм, че ако тя не ме харесва, няма как да стане. Проблемът е, че не знам как да я забравя. От една страна, и аз не искам да си разваляме отношенията, обаче пък от друга не искам да й бъда само приятел. Как мислите, че е най-добре да постъпя? Да прекратя всякакъв контакт с нея, или да продължим да бъдем близки приятели и да се опитам да я преодолея някак си. Ще съм ви благодарен ако като цяло ми помогнете. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: a04cf7da08
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всички сме минали през това. Гадно е, но с времето забравяш и намираш начин да продължиш. Познавам само един човек, който е успял да остане приятел с момиче, което е харесвал много. И то без да прекъсват отношенията си дори за малко, Сподели ми, че му е отнело година или повече. Историята му е почти същата. Не знам как е успял, понеже те са излизали често. Според мен е най-добре да си дадеш малко време без чатове и срещи, след това всичко може да влезе в нормален ред. Мисля, че ако поддържаш контакт с нея в момента, ще ти е много по-трудно да си я избиеш от главата. Не е невъзможно да сте приятели, но първо трябва да спреш да я искаш. Поне при мен така се получава успешно.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7f7a54dff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, ти си още малък и много момичета имаш да срещаш. Просто приятелката ти е била мила с теб и не е разбирала какво става, може би ти е давала леки надежди. Недей да се сдухваш, не знам какво да те посъветвам освен да спреш контакт с нея или да опиташ да завържеш приятелство с друго момиче. Очевидно е, че момичето още не е готово за сериозна връзка щом харесва 2 момчета

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker