Историята на живота ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Историята на живота ми
преди: 6 години, 21 дни, прочетена 1618 пъти
Добър ден! Ще ви разкажа моята история. От много малка съм нямала приятели се съм била аутсайдер. В детската градина не говорех с никого постоянно бях сама. Когато тръгнах на училище постоянно се заяждаха с мен убиждаха ме и ме тормозиха. Учителката ме гледаше в очите и ми се ходеше и гледаше как другите се заяждат с мен и ме тормозят и ги хвалише. Родителите ми решиха да ме преместят с надеждата нещата да се подобрят е не се подобриха. Преди една година кандидатствах в друго училище тук хората са малко по-добри (поне така си мислех и се надявах, че ще си намеря приятели). Е не се получи. От както съм се родила постоянно ме мачкат. Живота е скапан. Чета в сайта истории от сорта "нямам приятели какво да правя" и хората отговарят само излез на вън, запиши се на бойни изкуства или ще се моля за теб. Е тези съвети не помагат да ни помогнат, защото хората са ГАДНЯРИ те обичат да гледат как другите страдат. Нямам си никого, писна ми. Не искам съвет. Искам само да споделя на някого.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 20 дни
hash: 94fa61c8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Виждам, че искаш да споделиш с някого тази твоя мъка. Не искаш съвет, но аз бих те посъветвал, или по-скоро напътствала да бъдеш различна. Ти си различна. Ти се открояваш. Хората се надсмиват над тези, които имат различни черти. Така те избиват комплексите си. Ядосват се, че ти си различна, с други черти. Учителите са по същия начин. Бъди силна. Грешката ти е, че не отвръща на удара с удар, ами с премълчаване. Покажи това, което можеш най-силно и накарай комплексите да за мълчат, да те уважават. Лично на мен не ми харесват много срамежливи хора, които не отстояват мнението и позицията си. Не се променяй под техните подигравки. Точно обратното. Ти ги промени. Промени тяхното мнение за теб. Накара ги да съжаляват за лошото сторено към теб. А това със спорта и излизането навън... Не работи, но може да те накара да се отпуснеш и да се разсееш.. Един метод, който работи при мен... Пусни си песен, която е много нахъсваща или мотивираща... Помага доста. Не виждам смисъл да се впряга в мнението на останалите. Радвай се на това, което си. Защото си повече от другите. А те предполагам са едни и същи без мозъчни парк, които търсят с кого да се заяждат. Покажи им, че не си ти човека. Накара ги да ги е страх от теб... един съвет как да стане:ако имаш бърза мисъл и остър език това ще е много подходящо... Отговаряй им така, че да нямат какво да ти кажат след това. Бъди рязка. Не се страхувай да се изразяваш. Това са моите съвети или по-скоро нахъсваща думи, с които се надявам да по слушаш думите ми и съм сигурна, че проработи.

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 15f8af0119
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не гледайте на себе си, а вършете добро - малки жестове, обаждания, прояви на загриженост... Ще получите много неблагодарност и безчувствие, но и много благодарност и признателност. Това е единствения лек. Забравете за себе си - не се ровете в собствените си състояния, а носете светлина.

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 15f8af0119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не гледайте на себе си, а вършете добро - малки жестове, обаждания, прояви на загриженост... Ще получите много неблагодарност и безчувствие, но и много благодарност и признателност. Това е единствения лек. Забравете за себе си - не се ровете в собствените си състояния, а носете светлина.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 20 дни
hash: b9a99ca826
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Погледни от добрата страна на нещата: имаш време за учене, книги, филми, изкуство, спорт или други хобита. Училището не е единственото място с хора, които да ти бъдат приятели - аз в училище нямам приятели, а само познати. Не позволявай да те мачкат, бъди с гордо вдигната глава, защото и ти имаш своите качества и вярвам, че си едно прекрасно момиче. Родителите навярно са до теб, а те най-много те обичат - какво повече. Опитай да намериш приятели в някоя игра или започни да си пишеш с някой от твоето училище ако имаш желание. Може да си допаднете. Успех!
(Момиче на 15)

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 200ad6e450
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Истината е че вината е в теб. Приеми го лично и се научи да бъдеш по-добър човек. Ти с нищо не си повече от някой друг, сигурно се държиш надменно и за това така...

 
  ...


...
преди: 6 години, 20 дни
hash: cae50a10f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   А замисляла ли си се, че хората отразяват, твоето настроение и мнението ти, за тях? Аз ако срещна някой, който мрази мен, всички около себе си и целия свят, едвали ще искам да се държа приятелски с него.

Ако си изпълнена с омраза, същото ще получаваш. Това е закон. Не вини другите, а погледни първо към себе си.

Не е лесно, да израстнеш, като личност, да градиш в себе си различни качества и да се превъзпитаваш. А и това е дълъг път. Но е единствения начин, да получиш това, от което имаш нужда.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 19 дни
hash: 665126f77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хората в днешно време са лоши, но ти не трябва да им се поддаваш. Аз не съм била аутсайдер, но съм по-чувствителна и хората постоянно ме мачкаха. Но това сега не е така, защото спря да ми пука какво мислят другите за мен. Знам че е много трудно, но се опитай да го преодолееш. В крайна сметка има много по-важни неща от това да излизаш навън. Не обръщай внимание на хората, които ти се подиграват. Животът е пред нас и ще срещнеш още много хора, ще имаш много хубави и много лоши моменти. Това че нямаш приятели, не означава че си нямаш никого. А и според мен истинско приятелство на този свят няма, защото рано или късно всеки те предава. Искам да ти кажа да се наслаждаваш на хубавите моменти и да цениш най-важните неща, а именно здравето и семейството!

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: 35ddb16add
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Защо хората са толкова гадни и злобни?
Имам чуството, че светът е зъл. Твоята
история е подобна на моята. И аз бях аутсайдър
в училище. Постоянно обиди и подигравки и то
зареди един прякор... Някои учители ме защитаваха
някои не.. Като се преместих в гимназията същата работа
, защото там се преместиха и от старото училище
ги настроиха новите срещу мен. Имам само един приятел от там, но той май е фалшив. Когато завърших и се отървах от идиотите,
след няколко години почнах работа в фабрика. Исках този път нещата да са
различни. Исках да не бъда аудсайдър. Но уви историята се повтори
само, че не беше толко гадно както в даскало нямаше
физическо насилие. Но пак станах аутсайдър,
защото не вършех добре работата понеже никой не ми беше обяснил в началото. Постоянно ми крещеха дъртите колежки зад гърба ми казваха че нищо не става от мене. Страняха от мен не общуваха много с мен.. Имаха ме за идиот държаха се с мене като с куче. Други колеги набори ми се подиграваха зад гърба. Общо взето и аз както теб Авторке цял живот ме мачкат всички дори и собственият ми баща като се напие :(.
Ти не искаш съвет. Честно казано не знам какъв съвет да ти дам.. За едно нещо съжалявам малко, че не се защитих, че позволих да ме мачкат. Трябваше да ги направя на 2 стотинки трябваше да им се изпюя в
лицето. Със сигорно щях да се почуствам по - добре.
Защо да сме добри и да се раздаваме? Искам да стана гаден и аз да мачкам и да не бъда вече в ролята на жертва. Вече гледам само за себеси и не ми пука за чуждото мнение. Ако бях гаден можеха пак да ме мразят,
но поне нямаше да смеят да ме тормозят и да ме мачкат. Моя клас беше гаден и се заяждаше с другите учители. Но имаше една гадна учителка по - английски с която не смееха да се репчат. Защото тя можеше да ги затапи можеше да ги направи на 2 стотинки. Страх ги беше от нея. Освен, че беше гадна тя беше и хубава. И си имаше самочуствие. Беше по - хубава от някои мой съоченички и те я мразеха, но никоя не смееше да я заяде.
Една се опита да я заяде, но учителката ми по английски
така я затапи и постави намясто, че уная не можеше да си каже името и не смееше да гъкне. Много ми беше кеф тогава как я затапи :D :D. Слава богу единствено в часа по английски съочениците ми не ме тормозеха. Защото не смееха да се лигавят там учителката беше много строга. А от целия клас само аз знаех най - много английски. И тогава съочениците ми се мазнеха лицемерно и искаха да им пиша домашните. И учителката само мен ме хвалеше. Та един вид тя ми е нещо като идол. Образец как да бъде гаден човек и да се защитава. Исках да съм като нея. Защото тя имаше самочуствие и беше много много гадна.
Колегите и не смееха да и правят мръсно и да я тормозят. Един път директора се опита да я стъпче, но не успа тя го направи на 2 стотинки. И такъв урок научих в този живот от нея. Бъди гаден за да не те тормозят не вярвай на никого. Са жалост още не съм се научил да бъда гаден и трябва да поработя над затапките. Може да съм малко гаден станал, но не достатъчно. И все пак като се замисля може да има останали нищожно малък процент добри хора. С тях може да се сприятелиш, но те се намират изключителво рядко.
Авторке недей да се озлобяваш към всички, защото така може да отблъснеш добри хора. Не забравяй че трябва да имаш самочуствие опитай се да бъдеш позитивна и не давай да те мачкат злите хора. Колкото и да не ни се вярва има и добри хора. Аз съм срещал такива признавам си, но много рядко.

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: a07ff582f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От авторката. Към номер 5, 6 и всички останали аз не съм лош човек. Винаги съм усмихната. Винаги съм добра с хората и винаги им помагам не засимо какви са те. Когато бях малка и бях в детската градина винаги помагах на чистачките да оправим леглата и им помагах не мога да се променя просто съм добър човек и винаги когато видя човек в беда му помагам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: af8833dbcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм така. Едни от класа нямат търпение да дойдат и да ме дразнят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker