Необвързана ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Необвързана ...
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3462 пъти
Здравейте! Исках да споделя, че ми омръзна да бъда сама... накъдето и да се огледам всички са обвързани или поне са били влюбени! А аз нито едното... на 15 съм, а не съм имала връзка досега... Предполагам, че някои от вас ще ми кажат да не се притеснявам и че всичко идва с времето си, обаче честно понякога имам чувството, че този момент никога няма да дойде!

Не мога да кажа, че няма момчета, които да ми харесват... напротив има, но просто ме е срам да ги заговоря (става дума в даскало)... смисъл странно е да отида при тях ей така, а особено ако са в компания съвсем... често се случва и да ми хареса някое момче на улицата :д
ама пак, не мога ей така да се запозная с него? !
Чудя се, да би да взема да се регистрирам в още сайтове за запознанства?

П. п. Може би проблема ми идва от това, че не съм натопорчена кифла и че не не си изправям косата и не нося грим всеки ден... и че искам момчето, с което съм наистина да ме кефи, а не да тръгна с първия срещнат от отчаяние (защото познавам доста такива момичета)...

Чакам мнения. : )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 8f94a5c959
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм така, същото като теб и не мисля, че е нормално. Поне според мен. Не за друго, а защото аз имам много по-различно виждане на нещата от повечето ми връстници. Но това едва ли има значение за някого. Какво да ти кажа, писна ми да търся подходящата. Обръщам се на там, оная пуши, другата се дрогира, третата.. Абе ако продължава така надали някога ще си имам първо гадже. Първата любов. Досега съм имал несподелена любов. Славабого, че е само една. Не искам да направя грешка със първата, каквото и да означава това. Ще чака, та дори да стана на 412 г. :) Дано да я намеря в най-скоро време, защото ми е писнало да я чакам. А с това изминало време насъбрах толкова любов, а няма с кого да я споделя! Ако не нарушавам правилата. Умолявам редакторите или администратора, да ми публикува и електронната ми поща, за да имаме някакви кординати.. Бих се радвал, ако ми пишеш на емайл:cchumata@abv. bg.. Ще се радвам да си пишем, за каквото и да е!

И ти пожелавам успех, късмет и най-вече здраве.
Онзи от сайта >> Цеко!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8b525076d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брей ! Удивен сам направо , че имало и такива момичета , който да не мислят за грим и кво ли не и само кога ще им се развали косата за да отидат да си е оправят ! :) Ами първо пресрами се малко , започни да контактуваш с тях запознай се зачакай се с тях намигай плези се .. и ще видиш как нещатата ще се пооправят !

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 34253604ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Лице пиче продава"
Трябва така да направиш че да те забележат. Малка си още сичко с времето си.

Таз

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 35eb323d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле, колко си закъсняла? Ами сега? А си на цели 15 години!! Момиченце, от къде си? Съвсем не е нормално, а дори смешно, че още сте по на 15 и вече по няколко връзки трябвало да сте имали. Моите деца са на 14 и 17, имат смесена компания и никой не е гадже на никого. И не само не страдат от това, ами се забавляват заедно, приятели са и толкова. Познавам децата от детската градина, майките на повечето - също и за това съм сигурна в твърдението си. Живеем в София и противно на разбиранията, че тук животът кипи или нещо подобно, много зависи от семейството, от съответното училище и среда. Така, че тези ранни връзки будят по-скоро смях, отколкото съжаление в младите хора около мен. Аз лично не бих имала против да си имат вече по някое гадже, защото както казах част от тях са на по17, но ще им дойде времето и за това. Сега имат по-различни приоритети.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 704967e535
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здравей,
Хей, не унивай! Ще ти разкажа моята история. Няма нищо не нормално, дори е по-нормално да си на 15 и да нямаш гадже. Аз лично имах първите си срещи с момче когато бях на 19г. Харесвах си един батко в продължение на много години, може би 6 години. Той е с 7 години по-голям от мен, зрял мъж, а аз бях дете, когато си мечтаех за него. Беше ми идеал и все още смятам, че е перфектната партия за мен, но нещата се промениха. Сега аз съм на 27, а той на 34г. тогава той имаше връзка. Когато станах на 18, сметнах за нормално да си споделя чувствата си пред него, вече приличах на жена :) но тогава точно той ми каза, че няма шанс, вече е сгоден и ще се жени. Колко страдах аз си знам. Нямах гадже дълго след това, не че съм задръстена, просто осъзнавах, че момчетата не са за мен, те съзряват малко по-късно от нас момичетата. И исках някой наистина сериозен. Имала съм възможност да бъда с много, да правя секс на 15 дори, но не съм искала. Знаех, че е грешка и трябва да си чакам моя човек, моята половинка. Имах една дълга връзка 4 години, но никога не се отпуснах с този мъж, не се чувствах сигурна с него, съмнявах се в него и имаше защо. Така и не правихме секс. Не съжалявам за нищо. После още една "връзка", запознах се с едно момче в чата и той ми се обясняваше в любов, но аз така и не му повярвах и пак нямаше секс. След това една мимолетна, която не разбрах кога започна и кога свърши... И дойде време на голямата ми любов с която съм още :) Така че всеки си има път в живота и хора с който се среща по него. Чакай твоя момент, твоя човек, твоя ден. Не насилвай нещата. Колко съм плакала и всяка нощ с глас се молех на Господ да ми изпрати някого просто да не съм сама. Много страдах, всичките ми приятелки си имаха гаджета, някой имаха дори списъци с момчетата с който са спали. Аз си измислях истории, за да се вписвам в разговорите и да не изглеждам глупаво. После се прибирам в къщи и плачех.... исках да имам някой който да ме прегърне, да ми каже 2 мили думи, или просто ей така да не съм сама. Сега знам, че съм постъпила правилно и съм доволна от себе си и много горда, че не допуснах грешните хора в моя интимен свят.
И знай, че е по-добре сам, отколкото с грешния човек! Има една песен на Райна от '98 много си я пеех :) Айде едно поздравче http://www. youtube. com/watch? v=FMkNwB8JApU

Благодаря, че ме изслуша! Дано съм полезна с моя опит!

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ed69573e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей! В същото положение съм и трябва да ти кажа, че наистина, ама наистина те разбирам идеално. Нищо не си загубила като си сама. Когато почувстваш истинската любов, чувствата ще се отприщят като вулкан и тогава ще бъдеш най-щастливото момиче на света, защото ще си изчакала онзи, който ще те заслужава истински! Стискам палци и не се предавай за нищо на света! Бъди щастлива, че не си като другите! ВСЕКИ един ден намира своята голяма любов! Ще я намериш скоро, може би след няколко месеца ще пишеш тук, че вече си обвързана и си щастлива!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: a8c68e2b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ей, и това фатално ли е:)
На тая възраст да се занимаваш с гаджета си е чисто емоционално затормозяване. Връстниците ти от мъжки пол ги тресе стабилно пубертета и само желанието за секс ги гони :)

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6299a6df60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ох като почнете да използвате ужасния израз "кифла". Ами аз много обичам кифли... с шоколад! :) Това, че едно момиче поддържа външния си вид добре и се харесва повече не разбира защо трябва да я наричате добре. Всеки сам избира как да изглежда. Тук подчертавам външния вид, а не кой как се държи!
А по темата аз на 17 за първи съм имала приятел и съм се целувала, не виждам точно за къде бързаш. :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6299a6df60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не си мислете, че любовта е само розова. Толкова боли от нея, че не може да се опише. Да не мислите, че като тръгнете с едно момче сега и сте толкова влюбени той ще остане за цял живот. Пазете си сърчицата има доста да страдат. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 21c83b803f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ще прочетеш навсякъде, че е нормално, ще прочетеш, че си само на 15 и до след няколко години ще видиш, че ще се смееш над себе си и т.н. ДА, ТОВА е вярно, но и прекрасно знам, че ама хич не те интересува, че е вярно, защото ти сега се чувстваш объркана и самотна и т.н.

В училище бях "сдуханата" :)) Прекрасно знам колко е тъпо да четеш "Всичко с времето си, защото просто не ти оправя проблема, сега! Нали? :)

Виж...трябва да осъзнаеш нещо много важно за света - ние ежедневно сме изправени пред избори. Това, че сме избрали да виждаме света такъв, какъвто го познаваме си е наша работа и наш направен избор.

Кифлите (аз ги наричах "розовките") са всъщност едни обикновени момичета като мен и теб, имат си своите проблеми, имат си своите скрити тайни, страхове, мечти и неща, които не им се нраняват или пък обожават. Чувстваш се различна, нали?

Няма конкретен съвет, няма нещо, което да направиш.. Просто опитай да бъдеш по-смела и да не се плашиш от риска. Това върши чудеса да ти кажа :)

А иначе - да, посл енаистина се смеем на този етап от живота си, който тогава сме мислели, че никога няма да има край :) Спокойно - всичко с теб е напълно наред, живей така, както ти се иска, не се съобразявай, не изпитвай смът или страх, бъди естествена и се забавлявай! Всичко ще си дойде на мястото - ОБЕЩАВАМ ТИ ГО!

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 206d6a4693
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Незнам защо смятате за ненормално на 13 или на 14 години, момичетата да имат гаджета.
Аз имах съученичка, която в 8-и клас, ходеше с пълнолетен и живееха като семейство (по едно време се похвали, че вече може да ходи да спи в неговата къща, ... , и прочие).

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1755010a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Хей, и аз съм така. На 15 съм и все още не съм имала гадже. Понякога ми се налага да лъжа, че имам просто защото всичките ми приятелки са имали или имат и ми става един вид конфузно. Всъщност аз съм много срамежлива и не смея много да разговарям свободно и открито. И може ми това е причината да не съм имала гадже досега. Но има и друго нещо-не се чувствам готова и за това нямам гадже. Ако и с теб е така, просто не се отчайвай. Когато подходящият момент дойде, ти ще си готова, сигурна съм. Надявам се, че и при мен ще е така! Горе главата!
ПП: И не смятам, че това да со обвързан е най-значимото и най-важното. Има много по-сериозно неща, за които трябва да мислиш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1a57f30804
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Споко! Аз съм на 14 и съм като теб, ама... ВЪОБЩЕ не ми пречи! Всъщност малка част от моите съученички имат, но д0ри и ВСИЧКИТЕ да имаха, това не би ме блазнило....
Последния път, когато си харесвах момче беше когато бях 4ти клас, а сега съм 8ми! Последното ми гадже (ако въобще може да се нарече така) беше, когато бях на 8 години! Но това ХИЧ не ми пречи! Просто не сме срещнали подходящото момче, което наистина да ни накара да се разтреперваме от вълнение, когато го видим! Вчера, моята бфф ми призна, че харесва 1 момче и ме пита дали и аз си харесвам някого, и когато казах "НЕ" тя буквално се ИЗУМИ! Не вярвам, че съм фригидна, а вероятно и ти не си. А и е само плюс за тебе, че не си леко момиче!!! Не се тормози с глупости

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8ecc99efc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравей! Аз съм момиче на 15. Ами за себе си мога да кажа, че откакто се преместих преди повече от 2 години не можах да си намеря приятели за дълго. Разбира се аз съм си виновна - изключително особен човек съм наистина. Имах възможност да излизам на срещи, но им отказвах, защото просто не исках точно с тези хора (има ли нещо лошо в това!? ). Затова си запълвам времето така: стоя на компютъра или ходя да бягам в парка или на стадиона. Просто не можах да си намеря с кой да дружа, всеки си е намерил поне по един наистина добър приятел/приятелка, гадже или просто някой, с който да си губи времето. Аз не обичам да се размятвам по улиците (много харесвам девиза ''По-добре сама, отколкото с кого да е''... ). Не си и изправям косата, гримирвам се с лек черен молив много рядко. Ходя да бягам по няколко километра - по 4-5 понякога. Затова имам хубаво спортно тяло, но пък съм изключително срамежлива. За гадже не съм си и помисляла от 4 клас, когато представите ми са били коренно различни. Просто няма защо да съм срамежлива, сама си понижавам самочувствието, защото не излизам НИКЪДЕ. Все съм сама. Когато започна да говоря с някои се държа така сякаш нищо не ме интересува и съм мълчалива (невинаги обаче). Брат ми, който забележете е по-малък от мен ходи на фитнес и се срамува да ме вземе с него поне за 2 минути. Каза ми ''много ме е срам от теб, не знам защо''.
Ще разкажа една история, заради която останах без вяра. Случайно се запознах с един бегач, просто си бяга за здраве ( и той луд като мен :( ). Той е около 25-годишен. Говорихме си там и аз си помислих, че не съм единствената особнячка. Той между другото си е пуснал брада, смятайте. Разказва ми там как ходил на дискотека, разни купони, макар че ми стана странно човек като него да ходи там. Също ме пита какви приятели имам (аз му казах, че имам готини приятели- излъгах го ). В течение на обстоятелствата той разбра, че нямам никакви и започна да се срамува да тича с мен.

Ако така ще те успокоя авторке, аз също имам болното чувство не само, че няма да си намеря гадже, ами и приятели. Имам приятели, които са далече от мен и се виждаме само лятото. Ужасно е. Пожелавам ти да прекараш по-леко пубертета и да си изживееш достойно и хубаво живота си. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c500d89607
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не влизай по сайтове, ще налетиш на някой педофил!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 5218fc38cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   да не влизай в саитове еми момче на 15 съм и според мен мн се притесняваш отпусни се идете с приятели пиите по 1 кафе ако не пиете кафе по нещо др разходете се излезте вечер на мохабет постапедно ще си намериш нови приятели и аз не одобрявам момичета с грим и с високи токчета направи на това момче някакво впечетление

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker