Гимназията - ад - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гимназията - ад
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1391 пъти
Здравейте!
Тинейджърка на 15 съм, скоро завършвам 8 клас и както сами се досещате, от вече година съм в гимназията. Ново училище (което уж се брои за елитно), нов клас, нови учители. В предишното ми училище класът ми беше страхотен: нямахме групички, всеки беше приятел с почти всеки, всички се обичахме страшно много и в края на седми клас раздялата беше много трудна.
На 15 септември, първият ден с новите ми съученици, бях много развълнувана. Всички ми казваха “Хей, това са най-хубавите години от живота на човек”, “Ще срещнеш най-добрите си приятели тук” и прочие. Първите дни от училище бяха добре, след което обаче се сформира нещо като групичка от момичета (22 момичета и 6 момчета в класа сме), които пеят чалга по коридорите, ходят заедно да пушат, клюкарстват и разни такива. Отдръпнах се от тях, не ми беше интересно да движа с тях и се сприятелих с “по-тихите” момичета в класа. Открих и най-добрата си приятелка, с която наистина се разбираме отлично. Впоследствие разбрах, че другата групичка постоянно ни обсъжда, говори против нас, подиграва ни се. Все неща, за които да ти стане тъпо, предвид факта, че съм мила с всички, помагам на всеки, както мога, поздравявам и прочие.
Не знам как да се почувствам по-добре, това ужасно поведение от тяхна страна ме убива, не ходя с желание на улилище, а оттам и оненките ми се понижиха.
Моля ви, дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 48117b2e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами не се отнасяй добре към хората, които не се отнасят добре към теб ? Уважавай, когато те уважават или са поне неутрални към теб. Ако показват неприязън няма защо да ги уважаваш, да им се усмихваш и да се правиш на светица пред тях. Не бъди доброто момиче, те това искат. Не им обръщай прекалено много внимание, защото те от това се хранят. Ако говорят нещо нормално може да им обръщаш внимание, но не и ако говорят сплетни и простотии.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: fad8925520
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе, да не ти пука. Важното е, че имаш приятелки и си намерила най - добрата си приятелка. Ако ви говорят само зад гърба и не ви обиждат директно, няма какво да направиш. Щом не те харесват за такава каквото си, за да им се харесаш трябва да се правиш на една от тях, ама като гледам почти е минала учебната година и е малко трудно да им смениш мнението.

В живота все ще има някои дето не те харесва, не може да се харесаш на всички. Спести си главоболия и не им се връзвай.

Това ти го казва някой, който тази година завърши 12-ти клас.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 84c87997cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз тъкмо завърших 12-ти клас и мога да ти кажа, че няма как да знаеш дали нещата ще бъдат същите след няколко годинки. В 8-ми клас при мен беше същото, от самото началото просто дадени момичета ме намразиха (по неясни причини) и започнаха да се карат с мен, да ми се подиграват и т. п. Беше ад. Вече в 9-ти леко се поспряха и на мен започна да ми пуха и от 10-ти нагоре израстнахме ли някакси, те ли разбраха, че са направили грешка- спряха. Дори с едно от тях станах приятелка. И тя бяха такива пушачки, не мой тип приятели, никога не съм излизала с тях, но различията с времето се изгладиха. Пък това с коментирането - повярвай ми, все ще има някой, който ще те коментира и много по-вероятно да са тези, които ти наричаш приятели.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker