Майка ми ме държи изкъсо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми ме държи изкъсо
преди: 6 години, 5 дни, прочетена 1405 пъти
Здравейте аз съм момиче на 16 и майка ми ме държи изкъсо. Не ме пуска да излизам с приятели, защото има грешна преценка за тях и ако стане случайно така, че ме пусне, то само покрай блокчето, а аз не мога да накарам цялата компания да идва от краищата на града дотук само заради мен. Много е излагащо. Не ме пуска на басейн, защото съм щяла да се удавя, въпреки че 100 пъти й обясних, че няма да ходя на дълбоко тъй като и мен ме е страх. Постоянно приятели ми пишат да излезем, но естествено аз трябва да си измислям причини защо не мога да дойда макар и да не съм заета, защото майка ми няма да ме пусне. Как може така на 16 само да кисна вкъщи, та аз си пропилявам тийнейджърството. Помогнете ми какво да направя, вече ще се побъркам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 дни
hash: 4704add6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Кажи й, че отиваш на фитнес, а тичаш в парка или нещо такова. Опитай се да й обясниш, че ти се бърка в личното пространство.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 9da0fed41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Може би не трябва да я питаш за да излизаш аз съм почти на 16 и не я питам дали може да излизам или ако ще ходя на басейн само я предупреждавам вечерта преди да отида.. не знам може би просто майка ти твърде много се притеснява ако си от голям град като софия варна бургас плд стз

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: ee3a659fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Имаш ли баща? Естественият противовес на лудостите на майките са бащите. Ако по някакви причини фигурата на бащата липсва, търси най-близката мъжка фигура да застане на твоя страна - брат, вуйчо, дядо и т. н.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 дни
hash: bd9c16132c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Родителите обикновено имат причини да ограничават срещите на децата си с определени техни приятели. С някои майки ми ме е пускала на партита, че и с преспиване, докато с други не беше доволна и да останем навън след 22часа. Минаха достатъчно години от онези моменти и сега разбирам доводите ѝ по друг начин. Приятелите, които тя не харесваше, накрая ми забиха нож в гърба, а останалите и до днес са ми упора. Иска ми се, когато бях на 16 години, да бях поговорила с майка ми малко по-обстойно за някакъв компромис, да я бях чула и тя да беше чула мен. Съветвам те да поговориш с нея, но не да се карате, а да обсъдите ситуацията и да се опитате да се разберете една друга. Тя ти е родител, притеснява се за теб и ти мисли доброто. Вярно е, че малко прекалява с излизането само до блока, ти си достатъчно голяма, че да те остави да се отдалечаваш от дома. Съгласна съм, че трябва да ти позволява малко повече неща, за да не ги правиш скришом от нея и, недай си боже, нещо да ти се случи и после да се страхуваш да ѝ кажеш или да ѝ се обадиш да те прибере. Определено и на двете са ви нужни малко повече разбиране и откритост.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: cb12757453
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Някой ден самата ти ще пораснеш и ще разбереш майка си. Преди години и аз беснеех, че не ме пуска по купони, че не мога да ходя където си искам да се прибирам посред нощ, че не харесва приятелите ми и т. н. Обаче минаха години и повечето от тъй нар. готини приятели направо си провалиха живота с тези купони, алкохол и наркотици. Едната даже стана сериозно зависима от наркотиците и сега е в някаква клиника. А аз и бях приятелка и я намирах за много готина! Е, мисля, си, че ако не беше мама сега можех да съм на нейно място! Така, че колкото и да се сърдех на мама и да ме беше яд, че заради нейните глупави ограничения, не съм от готините хора в гимназията, сега разбирам, че е била права, защото докато другите ходеха да пият и да правят щуротии, аз или учех или правех полезни неща като да ходя на спорт и в бъдеще това много ми помогна. Колкото до купоните и вечерното излизане-в университета имах достатъчно време и за купони и за барове и то до степен, че накрая чак ми беше писнало. Сега ти е интересно и си мислиш, че е върхът да висиш в някоя дискотека цяло нощ, обаче като го правиш редовно, накрая вече не ти е интересно хич. Сега съм пълнолетна и мога да ходя по дискотеки и ако искам изобщо да не се прибирам в нас, обаче странно защо ли вече предпочитам тихите вечери с приятели вместо шумните партита. Май остарявам. :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker