Секс играчка за еднократна употреба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Секс играчка за еднократна употреба
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3111 пъти
Искам да ви разкажа моята история за това как по трудния начин научих, че голяма част от момчетата са големи използвачи и неблагодарници.

Бях 11 клас и много харесвах едно момче от класа си, той беше красив, мил и много интелигентен. Открих, че с него имахме много общи неща, които да споделяме. Той, обаче после си хвана гадже една много голяма интригантка и използвачка. Започнах да страня от него, защото не искам да съм проблем в отношенията им. Той ходеше с нея вече 3 месеца когато един ден реши да ми пише по скайп. Разговорът тръгна съвсем невинно и накрая той ми каза, че съм много красива. Каза ми, че изобщо не е доволен от сегашното си гадже, как тя му изневерявала, как често се карали и т. н. Не знаех как да му отговоря какво да му кажа, в крайна сметка аз много го харесвах и страдах, защото исках той да бъде щастлив. В училище на другия ден той ме попита къде живея, казах му го. После той попита за номера на улицата и етажа, но си помислих че това е съвсем на шега и той никога няма да дойде до нас. Когато половин час, след като се прибрах в къщи се звънна на звънеца. Отворих и това беше той, беше застанал пред врата в цялото си великолепие и с брилянтна исмивка. Поканих до да влезе и той каза, че винаги съм била ужасно мила с него и че това е моментът да ми покаже как той го оценява. Целуна ме още в коридора и започна да ме разсъблича. Знаех какво иска, то не желаех да му откажа... Правихме секс в кухнята, на кухненския плот, беше прекрасно и малко преди да си тръгне той ми каза, че ще напусне прятелката си, за да се съберем заедно. Моля ви, не ме винете за това, че съм правила секс със обвързано момче. Просто, му имах цялото доверие на света и бях готова на всимко само за парченце внимание от него. На другия ден разбрах, че той е голямо копеле, че обича безценното си гадже и че дори и е изневерявал много повече пъти, отколкото тя. Побувствах се ужасно употребена, , почувствах се като секс кукла за еднократна употреба. БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ УМОЛЯВАМ ВИ. Всички твърдят, че гаджетата им са кучки, но поне са кучки, които ги обичат, затова не допускайте да бъдете изиграни като мен....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 2b389dfc3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е ужасно... За съжаление всички са такива идиоти и женкари.... Затова и ние не трябва да страдаме заради тях, а да бъдем като тях, дори по-отмъстителни и по-безчувствени... Много момичета са били в твоята ситуация, дано и аз никога не се вържа..

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 437916553d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, не всички са такива. Просто попадате на такива.
*Яса

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0e7eb62f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За жалост, мила авторке, историята ти е много добре позната на много момичета. Просто мъжете са си такива. Гледай напред и вече знаеш какво да не допускаш в отношенията си с мъжете :) Успех, мила!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: fa898c5db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Или ти си много заблудена или тая история е фалш... как така ще сте в един клас и няма да знаеш що за келеш е... сори, ама с тия хора си поне по 2-3 часа всеки ден... и ще кажеш че не знаеш за какво иде реч... глупости, и като за финал моля ти се след като те мина се оказа че минал и полувината град, ама ти го разбра последна...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a8dd2cc650
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   станала си жертва не на момчето, а на наивността си. Иначе, защо да си била употребена - нали ти е харесал сексът? Какво толкова- куклата и играчките не се кефят, ти си се изкефила. Приеми пък, че ти си го употребила, как звучи това - ако те заговори или нещо такова, кажи му, че той за теб е само една секс-играчка, ако иска, имаш теренче.
И така мисли за него - не обича никого този тип, освен себе си - и не намирам нищо лошо на тези години човек да не мисли връзката си за супер сериозна - и двамата искат да се забавляват, друг път внимавай, пий една студена вода и си кажи - какво пък, сексът не беше зле, АЗ НЕГО ИЗПОЛЗВАХ, НЕ ОБРАТНО.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 58e50b0fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мене пък ми е гадно че всички ме наричат женчо. Бих искал да си имам гадже да бъда внимателен към нея нито бих и изневерил нито бих я използвал. Затова ме наричат женчо :(:(!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker