Майка ми разбра, че съм правила секс. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми разбра, че съм правила секс.
преди: 13 години, 27 дни, прочетена 10194 пъти
Здравейте! Сигурно има и други подобни теми, потърсих, но честно казано не намерих каквото ми е нужно. Ето каква е работата... На 17 години съм и наскоро с приятеля ми правихме секс, като на мен ми беше за пръв път. Всичко беше нормално (ако тая болка може да се нарече нормална, но това е друг въпрос :д). Нямам проблеми с това, бях готова, обичам го, не съм сгрешила и не съм изпитвала чувство за вина от факта, че не съм казала на майка ми. Това ми беше най-малкия проблем.

Но преди известно време, същност преди дни, развих цистит. Не мислих, че е свързано със секса (все още не мисля), но все пак губенето на девствеността е един от факторите за появяване на цистит. И когато майка ми разбра ме попита, дали връзката ни с моя приятел е само платонична съответно и отговорих с "не". И там се почнаха караници, виканици, доста изречени тежки думи чийто извод е, че "съм и паднала в очите". Не мисля, че е справедливо от нейна страна да ми говори така, никога не съм правила нещо, което да не оправдава доверието и в мен и все пак винаги когато направя нещо което тя не смята за правилно, резултатът е такъв. За това и никога не споделям с нея, това е причината и да не и кажа. Просто не получавам разбиране и подкрепа, а само известната доза разочарование.. Наистина не знам какво да и кажа и какво да направя. Опитах се да и обясня как стоят нещата, но тя само ми казва да не съм я изкарвала нея виновна и да пак си говори едно и също. Има ли вообще някакъв начин да ме чуе? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 27 дни
hash: 80a33eb866
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не няма начин да те чуе. За да те чуе е трябвало да говорите за секс още от както си станала на 10 даже и по малка. Писала си че не споделяш с нея това е защото никога не сте говорили на тази тема нали.... Изглежда майка ти е от онези жени които са с малко по стари разбирания. Не и се сърди. Друга причина за да се държи така е, че не може да приеме че малкото и момиченце вече прави секс. Проблема на майка ти е, че все още гледа на теб като на малко дете (а децата не трябва да правят секс). Тя не осъзнава и не приема факта, че ти вече ставаш жена.
Аз ти предлагам да поговориш с баща ти. Сигурен съм че той ще те разбере по добре. А и не мога да разбера какво е това неписано правило момичетата да говорят и споделят нещата свързани със секса само с майките си. Абе имате бащи и те имат мнение за това и те знаят какво имате между краката ви, и за какво служи :))))

А относно майка ти опитай се да поговорите на тема секс (не твоя секс), а по принцип. Примерно Как се е чуствала тя при първия си път? Кога е бил тои с колко мъже е била? Кога се е целунала за първи път? И подобни неща. Накарай майка ти да се отпусне и да говори за това. Нека да разбере че ти вече не си дете и си имаш своите нжди.
Това е от мен успех

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 01f6c06bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   № 1 Найстина ли мислиш, че една такава майка "с малко по стари разбирания" ще отговори на въпроси като "Кога е бил тои с колко мъже е била? Кога се е целунала за първи път?" Разбира се нейният отговор ще бъде с баща ти за първи път се целунах той е единственият и бяхме женени.
Поне на мен така ми отговориха. Още по гадно е да знаеш че те лъжат.
На авторката ще кажа трай си ще й мине трудно е и за нея да осъзнае, че вече си голяма. Ако тя не тръгне първа да говори спокойно по въпроса по добре си мълчи и да не ти пука. Баща ти сигурно е още по консервативен или "уплашен" затова не го стресирай с такива въпроси. Ако те не подходят към теб с въпрос по добре си трай, не след дълго ще осъзнаят малкото момиченце е пораснало.

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 80a33eb866
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз съм Номер 1. Номер 2 права си че ако майката наистина е такава няма да говори за това и че ще излъже. Но ние не я познаваме и се надяваме да не е такава. Мисълта ми е че момичето трябва да се опита да говори с нея и с пак казвам и с баща си. Опитай се да ги накараш да говорят за това. Ти просто имаш нужда от съвет и да састане някой на твоя страна затова си тръгнала да пишеш и тук. Но ако наистина майка ти и бащати са така "задръстени" с извинение няма да можеш да излезеш на глава с тях. Ще продължи да те тормози още някоя друга година докато накрая осъзнае, че си жена и ти е дошло времето за тези неща. После ще започне и за деца да те тормози ако се позабавиш малко с тях но това е друга тема... :)
Ако имаш някакви въпроси не се колебай да питаш каквото и да е. Ще следя темата и ще се опитам да ти отговоря.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 27 дни
hash: a92fe96759
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О, ужасно е, това ми е познато. Моите родители са същите. Уж си бил първите и правили секс след сватбата. Това нормално ли е, според вас???? Аз също не споделям с майка ми, тя никога не ме разбира. Аз си спомням като разбраха случайно, че имам приятел и съм спала с него, бях обаче малко по-малка (15)... И беше ужасно. Вечерта преди рождения ми ден баща ми ме преби от бой, счупи един стол в мен. Бях синя цялата, добре че нямах сериозни наранявания. Наричаха ме курва и уличница, беше ги гнус от мен. Бях наказана месеци наред да не излизам. Всички телефонни разговори, поща, всичко минаваше през тях. Гонеха ме от нас, събираха ми (уж) багажа и ми казваха, че сега след като съм преспала с приятеля си, той е длъжен да се ожени за мен и да ме издържа, вече не съм тяхна дъщеря. Баща ми ме водеше на училище и след училище се обаждаха веднага да видят дали съм в нас в уречения час. А от всичко най-ужасно беше унижението и срама. И хора - това са вишисти, не някои селяни от среднивековието, живеем в столицата....
Спомням си, че след тази история 4 дни не станах от леглото, плачех денонощно и исках да се самоубия, но не намерих нищо в нас освен блистер Витамин Ц. После около 1 месец при всяко ставане от леглото имах световъртежи и ми ставаше лошо, а успехът ми в училище падна с 2 единици. Не ме болеше, че ме разделиха с момчето толкова, колкото от тяхното отношение и унижение.
И познайте - следващия секс ми беше след 8 години!!!! От 15 до 23 ме беше страх да докосна момче. Сега съм минала 30 вече, но още имам комплекси и страх и не мога да се наслаждавам 100% на секса. Все още ми се случва трудно да се отпускам с мъж, а само като се сетя за родителите си по време на секс и удоволствието веднага намалява. Иначе предпочитам самозадоволяване, тогава нямам проблеми с възбудата и свършването. Вижте докъде ме докараха моите "обични" родители, които винаги са ми мислели доброто... А иначе честичко ми говорят, че искат внуци. А те тези внуци как ли се правят???
Аз още отсега съм си обещала, че като имам дете, никога, ама никога няма да се държа така с него. Моя колежка знаеше, че 14-годишната й дъщеря има приятел и спи с него. На въпросът ми как така приема спокойно нещата, тя каза, че момчето е сериозно, а просто дъщеря й се е развила по-рано и все пак става дума за хормони. Не може да спре естественото биологично развитие на дъщеря си и нейните нужди. Е това се казва интелигентен човек, а не псевдо-интелигентите - моите родители и майката на авторката.

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: c64ed0d919
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   номер 1 е прав, но мога да добавя, че майка ти за мен е „ку-ку“ и ти заради това нямаш минимална сексуална култура.
Циститът се появява най-често заради замърсяване с бактерии - може да е от обществена тоалетна, от твоя собствен анус, отслабнал ти е организма просто, има хиляди причини!!!... и т. н. - баба ми от 40 години няма секс и пак има цистит например.
Не е трябвало да и казваш за интимния си живот като я знаеш колко е зле. На 17 г. въобще не ти е рано и просто много ти липсва сексуално образование, виж си собственото ти отношение към секса какво е - и да, болката при първия път е не само нормална, а и човешка, защото сме хора и всяка жена минава през това.
Имам чувството, че съжаляваш, че си имала сексуален живот - че го приемаш за някакво задължение или за някакъв товар, който трябва да търпиш и е „ОК“ заради приятелят ти, но би могла и без него.
Дано не съм права.

Съветче - почети повечко и се образовай, не дразни майка си и не и доверявай нищо лично - просто като почне, излизаш от стаята. Съветвам те да си промениш нагласата към секса, защото майка ти скоро няма да е основна част от живота ти, но мъжът ти или приятелят ти ще е, а за мъжете много е важно жената с удоволствие да бъде с тях, те идентифицират любовтта с желанието ти да правиш секс, с това как се държиш в леглото и т.н.... много мъже късат заради това с момиче, което иначе обичат,защото са сигурни, че тя не ги обича, щом няма с удоволствие секс с тях

 
  ...


...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 44f8cc489a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, ти пък прекаляваш. Може да има хиляда причини за цистита, но една от най-честите прояви е цистит на медения месец още повече при загуба за девствеността. Просто момичето е имало приятел, не му се е случвало друг път и майката е събрала две и две. Въпреки че е прекалила, никакво куко не е и може би заради отношението и момичето не го е направило на 13, което не зная дали важи за теб. На мен авторката не ми звучи да съжалява. Като е писала за болката какво? Не трябва да я споменава ли? Аз още настръхвам като се сетя и не, не всяка жена минава през това.
Като ти гледам коментара, нямаш представа какво е да имаш строги родители, пред които те е срам да говориш дори за приятеля си, тъй че недей да философстваш защо авторката говори така, много добре я разбирам. На теб може и да не ти се е налагало да минаваш през това, но за сметка на това предполагам, че сигурно и на 13 не си се срамувала... ако изобщо схванеш за какво говоря.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 26 дни
hash: 8ead1cfde6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   7. - малееее, аз на 13 и цикъл съм нямала - и да - за мен е „ку-ку“ майка, която тормози така дъщеря си за нещо съвсем нормално.
И не - бях на 18, защото си имах някакъв принцип - чаках си 18-тата година, но след 14 законодателят е предвидил, че човек може да прави секс, защо не?
И цистит съм имала преди да съм имала секс, след това съм нямала даже - няма меден месец, няма това и онова - когато ти е слаб организмът, когато има някакъв контакт с определени бактерии се случва и просто не е уместно така да тормозиш дъщеря си за такава глупост.
Според мен авторката няма сексуално образование, и с такава майка не се и чудя и мая.
Както и да е - тук проблемът не е циститът (лекува се с антибиотик), не е и сексът (поне за сега), а отношението на майката към дъщерята и тормозът от нейна страна - сори, не го оправдавам, не само, защото момичето е на 17, а и дори с една 13 годишна се говори нормално, обсъжда се, но не се и тормози - е, освен ако не си майка „ку-ку“.
П. П. - с майка ми такива неща не съм споделяла, между другото - идвам от много консервативно, християнско семейство, но бяха достатачно нормални хора да оставят в библиотеката си книги за елементарно полово образование. Никога майка ми не ме е тормозила така за таикива работи - държа да допълня също, че от 10 години водя полов живот, нямам деца и аборти, цистит съм имала като момиче, веднъж, когато половината ми колежки в университета (заради лоша хигиена по тоалетните) имаха, и наскоро - след като организмът ми отслабна заради драстична диета.

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 44f8cc489a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   8, аз не отричам, че има и други причини. Точно аз много добре зная от какво се причинява и т. н.. Нямало цистит на меден месец :Д. Ами потърси в гугъл. А начина ти на изразяване изобщо няма и да коментирам, пък и момичето има нужда от съвет, а не някоя да обижда майка му.

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 8ead1cfde6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от 6 (9) - момичето има, според мен, нужда някой да му каже - МИЛА, ТИ СИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК, нормално момиче на 17 и НЕ СИ ВИНОВНА, ЧЕ ЗА БОГА си изпитала най-нормалното, най-човешкото чувство на тази планета и ДА - МАЙКА ТИ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ НЯМА ПРАВО да те тормози - може да те посъветва, може да отиде с теб на лекар, да се погрижи за сексуалното ти образование, за отговорностите, които са свързани с воденето на сексуален живот - и независимо на колко години си, точно реакцията в стил „ку-ку“ е най-вредната, защото те кара да се срамуваш, да отричаш в последствие сексуалността си, да се чувстваш виновна - и за какво - заради най-естественото нещо на света!
Съжалявам, но според мен точно тук авторката има нуждата да чуе - ДА ИМАШ ПРАВО И ДА ТЯ ИМА ПРАВО ПРОСТО на личен живот на 17, да спи с приятеля си, ако иска и да - тя има право, за Бога - да не бъде тормозена за това! И заради един цистит - сори, обаче има къде-къде по-големи проблеми на света от една болест, която се лекува с един прост антибиотик.
Ако майката не беше „ку-ку“ можеше да предпази дъщеря си с малко разбиране и съвет от къде-къде по-сериозни неща, свързани с воденето на сексуален живот - сега авторката е оставена сама да си блъска главата дори върху най-елементарни разни работи...жалко, жалко в 21 век в страна, чието население има претенциите да бъде образовано и „учено“

 
  ... горе^
преди: 13 години, 26 дни
hash: 80a33eb866
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От:1(3)

Абе вие прочетохте ли какво е написала номер 4. Това е било много по сериозно баща ти да ти счупи стол в главата щото си правила секс на 15. Номер 4 тея хора не трябва да ги познаваш не заслужават да са ти майка и баща. Нанесли са ти травми за цял живот ужас :( Искали внуче вече.... аз ако съм на твое място няма да им дам да го пипнат това внуче и постоянно ще ги тормозя за това което са ти направили.
Какви са отношенията ти сега с тях? Дано да нямаш такива. Звучи грозно но си го мисля.

И авторке дано четеш това не позволявай на майка ти да те докара до положението на номер 4

 
  ...

...
преди: 13 години, 25 дни
hash: 32e3eea173
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм 4. Ми в какви отношения - нормални. Те после се посъвзеха и видяха, че светът се е променил. Особено след като доста от децата на уважавани от тях приятели и близки заживяха с половинките си още след училище. Аз после имах сериозна връзка, оставах да спя при момчето, ходихме на море, планини и нищо не са ми казвали, но бях на 25. Не знам заради възрастта ми ли се промениха, или заради това, че видяха света наоколо. Но и до ден днешен не бих споделила с никой от тях нещо интимно. Травмата, която са ми нанесли няма да я узнаят никога, поради този факт. Иначе навремето бях инструктирана - никакъв секс преди сватбата. И сега на 30 и кусур години трябваше да съм девствена по тази логика. Сами се сещате, че дори и те едва ли го смятат за нормално. Иначе аз не съм засягала никога тази тема. Те и до ден днешен сигурно си живеят с мисълта, че са ми направили добро...

 
  ...
преди: 13 години, 25 дни
hash: b5bdf989ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Абсолютно всичко опира до дисциплината, за всичко си си виновна ти и се вслушай в съветите на майка си докато е време

 
  ... горе^
преди: 13 години, 25 дни
hash: 214995c57c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   13, не си добре....

 
  ...
преди: 13 години, 25 дни
hash: 80a33eb866
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   От 1(3)(11)
Номер 4 искренно се надявам да си го преживяла вече. Не ги мисли вашите въобще. Гледай си приятеля (мъжа) и прави секс с удоволствие и желание а не с мисли за миналото.
Другото което те съветвам да направиш и съм сигурен че ще го направиш. Е да говориш с децата си за секс още от съвсем малки и да нямате табута на тая тема. Желая ти успех във всичко.

 
  ...
преди: 13 години, 25 дни
hash: 4fddda0029
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Забраните водят до още по-голямо желание да бъдат нарушавани, което важи особено за млади хора на тази възраст. Имам деца на 15 и 17 и открито говоря с тях. Мисля, че по-важно е не да забранявате секса, а да обясните подробно какви са предпазните средства и недай си боже, ако стане фал как веднага да се реагира. Естествено, чи е нужна нормална връзка, която не е за една нощ или защото другите са го правили и пр. Моите още са си дечковци и нямат гаджета, но не поради забрани. Мисля, че не им е дошло още времето. Не бих се учудила, ако синът ми, който е на 17 има интимна приятелка, като естествено се вслушва в съветите ми.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 22 дни
hash: 0d93fba8e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   (от авторката) Уха, не вярвах, че толкова хора ще ми обърнат внимание, благодаря ви много! Някои ме разбраха напълно, други погрешно са разбрали някои неща и сега ще се опитам да съм по-ясна :) Ам, почвам наред - Номер 1 (3) (11) Определено си права, майка ми е точно от тези жени със стари разбирания (доста стари), но не мисля, че и е трудно да повярва, че детето и се превръща в жена, просто тя мисли, че децата стават жени на приблизително 20+ години. А относно баща ми, даже ще ми е гузно да го замеся, защото ще му стане неудобно и ще се скрие някъде :D Той просто е много тихичък, няма да реагира по никакъв начин, само ще го затормозя допълнително, а не искам, че и той има много проблеми...
Номер 2 (9) (10) Благодаря ти много! Ти си човекът, който ме разбра най-много, нацели право в десетката! Наистина оценявам съветите ти и милите думи, щеше ми се наистина майка ми да ми го беше казала това.
Номер 4, наистина съжалявам за това през, което ти се е наложило да минеш! :( Кофти ми е, че не знам какво да ти кажа, в случая всички сме безсилни :S Надявам се наистина, за сметка на това, което си изживяла, всичко да ти върви по вода за в бъдеще. А и искам да подчертая, че може малко да съм изкарала майка си звяр, но е чак толкова откачена :P Не я оправдавам по никакъв начин, разбира се, още съм много ядосана, но вече сме в нормални отношения, малко е неловко нооо... Проблема е, че знам занапред какви ще са и реакциите и знам, че ще ме ограничава и че, когато е ядосана ще го използва срещу мен.
Номер 6(8) WOW, ти ме хвърли в музиката, не знам точно как си успяла да ме разбереш по този начин, приемам, че грешката е била моя и съм те подвела по някакъв начин. Първо, не знам защо и как реши, че нямам минимална сексуална култура? Моля ти се, това направо ме обиди. Това, че майка ми не ми е говорила за секс, не значи, че не ми е достигнал мозък да се справя сама и да търся други начини да разбера всичко, което ми е нужно. Още повече споменах цистита само за да се разбере как майка ми е разбрала за секса, аз не съм и казвала.. както каза номер 6- събра си две и две. Второ, не разбрах собственото ми отношение към секса какво е :D Болката я споменах в опит да бъда забавна, явно не ми се е получило, съжалявам :D Секса не ми е никакъв проблем, не е като да съм спряла да го права след, като разбра и не е като да ми е забранила.. просто е неразбрана, но не ми е поставяла ултиматуми. В НИКАКЪВ случай не съжалявам, че съм го направила, какъв товар, какво задължение? И за Бога, не го направих заради приятеля ми, той милия даже ме пазеше до последно, аз сама си поех тази инициатива. Като цяло, секса не ми е проблем и то никакъв :)
Номер 13, пък вообще не знам трябва ли да ти отговоря нещо? Но, като съм тръгнала наред, дай да не пренебрегваме никой. Наистина си в пълна заблуда, не знам под дисциплина какво разбираш, не съм била в казармата, но всеки случай ВЪЗПИТАНИЕТО ми, бих казала, че е на доста високо ниво :) Жената, не е луда. ДА, старомодна е, неразбрана е, и не мога да говоря с нея, несправедлива е, но поне за възпитанието ми се е погрижила :)
Номер 14 - МЕРСИ :D
Номер 16 абсолютно си права, точно твоя подход е правилен и съм сигурна, че и аз ще подходя по същия начин с моите деца (които според майка ми ще излезнат на бял свят до 1 година :D)
И понеже осъзнавам, че съм написала роман, благодаря, че сте си направили труда да го изчетете и също за вниманието!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d4527c7fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ооо aз прaвих секс нa 15 и според мaйкa ми е било нормaлно....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker