Притеснявам се дали ще се справя тази година в училище. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Притеснявам се дали ще се справя тази година в училище.
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1323 пъти
Здравейте. Момиче съм и тази година ще съм 7 клас. Притеснявам се изключително много да не се издъня, а и ме е страх да не се проваля на матурите. Още от сега изживява сериозен стрес само при мисълта, че от това което ще направя тази година зависи живота ми... По принцип съм отличничка (тази година завърших с 5. 91), но имах малко проблеми с учителката по История. Притеснявам се, защото не мога да запомням години и числа като цяло, както и правилата в българския език например.... Дори не знам как съм стигнала дотук (не преписвам). Та искам да ви попитам някой от вас имал ли е таковаа притеснение и как сте се справили със стреса? Матурите трудни ли са като цяло? Има ли нещо, което бихте ме посъветвали за да не се издъня? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: b860357036
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм 9ти клас тази година, но си спомням всичко за матурите ми в 7 клас. Всички от класът ми бяха страшно притеснени- аз страшно много се притеснявай да не се проваля. Бях учила с часове и ме беше страх да не забравя всичко. Но накрая като влезнахме в стаите сякъш страхът ми се изпари. Квестори те ни бяха много добри. Опитвам се да ти кажа следното : Нормално е да си притеснена. При всеки е така. Но повярвай ми матурата е нещо като нормален тест, но с непознати учители (квестори)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b17933bdac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Имаш 5. 91 и се притесняваш, то даже тройкаджиите минават тези лесни матури, те реално са като изходящо контролно, лесни са

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: afbaeb96a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно! Матурите са елементарни, нали трябва всеки да мине :) а и животът ти по никакъв начин не зависи от гимназията! Ако се стараеш, то трудът ти ще се възнагради, ще завършиш 12 клас с хубава диплома. Да не би да те е наплашил някой, че може да не влезеш в "елитните" гимназии? От кой град си?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e75f263be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз също тази година ще съм 7-ми клас. Много се притеснявам за матурата по математика. По принцип съм отличничка по повечето предмети като български, английски, литература, изобразително изкуство... Но не и по математика. Учителят ми е ужасен. Държи се ужасно с всички. Ходих на частни уроци по математика и наваксах пропуснатия материал, но отношението му към мен е същото... Не знам какво ще правя... Успех през учебната година и на матурите!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4eb6c6ed76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ох, страшно ви благодаря! Иначе съм от София, имам амбиции за испанската и френската най-вече(после са английска, немска и тн.. ). Иначе да, всички ни плашат че ако не учим ще си провали живота, матурите били ужасни, не вярвали някой от нас да ги мине... Само 1 момиче фаворитизират(ако така беше думата). Иначе съм набор 06, но не смятам че това е от значение. Иначе за др момиче, което писа преди мен: желая ти късмет и вярвам, че ще се справиш! А, да забравих да кажа че мин година ходих на уроци по математика(но не бяха сериозно, просто ей така), а тази година съм на една от най-хубавите школи(или поне така се води) и по двата предмета. И пак супер много ви благодаря за съветите и подкрепата!
От авторката

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cc0640e089
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Решавай матури от минали години, това е. Не са трудни, но стресът оказва влияние по време на тест. Квесторите ще са от вашето училище, матурите ще се проведат в базата на училището ви, не е толкова страшно, все едно правиш изходно ниво. През годината учителите ще ви предлагат много сборници и помагала, ще ви съветват върху какво да наблегнете, ще ви дават тестове по подобие на матурите. Много малко ученици остават скъсани, дори двойкаджиите си взимат матурата, така че не се притеснявай излишно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 210b5c867a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей!
Аз тази година ще съм в 8 клас и тъй. Аз ще съм там, където искам за моя радост и то от първо класиране. Та съвета ми е учи много, но не да се скъсваш давай си и почивка. Не зубри, а го на учи и го проумей. Аз незнам от кой град си, но при мен се случиха яки квестори, но да не тръгнеш да преписваш, не е гаранция, че ще ти се паднат яки квестори. Не изпускай материяла и слушай в час това е от полза. Аз сега незнам как ще са ви дати, но това е тест. Късмет

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fe9beb617e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Матурите са лесни и то доста. Аз се притесвах за матурите, но се занимавах да се подготвям. Нито ходих на уроци, нито седмици преди матурите се сресирах. Минала съм и през 7-ми клас и през 12-ти матурите.

Имах много добър успех - 5-тици и 6-тици. Само по математика имах 4-ка, но аз никога не съм се занимавала много с математиката тъй или иначе.

Учи си за матурите, ама не се притеснявай. Чети си въпросите внимантелно, прави матури от предишни години. И това е. От притеснение и нерви се правят тъпи грешки.


Успех в новата учебна година.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker