Много кандидати, НО СЪМ САМА. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много кандидати, НО СЪМ САМА.
преди: 13 години, 29 дни, прочетена 2819 пъти
На 14г съм и не харесвам никого... или по-точно - задържам погледа си върху някое момче, но НЕ се впечатлявам толкова лесно. Преди си падах по един, но той излезе женкар и съм се отказала НАПЪЛНО. Сега виждам момчетата като едно цяло - ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ. Като бонобните, само че един е с шоколадова глазура, а другият - с вкус на ягода. Проблемът е, че много момчета се стараят да ги забележа. И аз от съжаление им обращам внимание, но това продължава само минутка. Днес един тип имаше надежда и постоянно ме заговаряше. Сладък беше, но аз не търся той да бъде просто "сладък". Не ми пука дали добре играе футбол или колко струва новото му колело. Не искам той да са старае, за да ме впечалти. ИСКАМ ДА СЕ ВПЕЧАТЛЯ, БЕЗ ТОЙ ДА МИ СЕ ПЕРЧИ. И не съм капризна в избора на момче, но все пак трябва да го забележа и той да ми грабне окото.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 28 дни
hash: a80449d20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   МИСЛЯ че аз сам твоя човек :P

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: 85c84a5c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, разбирам те напълно. Аз се впечатлих чак на 19:) Не съжалявам обаче за "пропуснатото", защото не мисля, че си е заслужавало да се занимавам с посредственяци. Недей и ти, щом не те влече. Изчакай търпеливо някой да ти грабне окото. Аз по едно време не вярвах вече, че това изобщо е възможно. Те, и другите не вярваха, затова ме мислеха за лесбийка по едно време:) Хич да не ти пука. Не си разваляй вечерята с бонбони:) Изчакай тортата! Да ти е сладка:) Няма да закъснее безкрайно. А ти, явно си хубава и имаш поход към мъжете, когато ти дойде времето да се влюбиш, ще имаш любимия си.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: e1a9e60f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ох, номер 1 с тоя правопис да знаеш, че си направо ИЗБРАНИЯТ! :)

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 13 години, 27 дни
hash: 43b591ae61
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е па уж много кандидати пък още си сама.. как става това... май няма кандидати изобщо

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: c6fceb4566
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти си само на 14. Има хора си намират правилния човек на 20 и повече. Бъди търпелива, цели се високо. Успех

 
  ...


...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 9bc912d0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И защо този проблем е на дневен ред при теб? Мисля, че далеч по-важни и неотложни неща би трябвало да решиш, а за приятел има достатъчно време. Естествено е, че няма да тръгнеш с първия срещнат, защото останалите правели така.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 27 дни
hash: c9d7bff89d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре де, вие хубаво казвате, че няма да ви впечатли това дали е номер едно в нещо или дали портфейла му е пълен. О, моля ви се. Да не би да ви впечатлява това, че искате всяка сутрин да ви казва "Обичам те, и винаги ще те обичам", да не би да искате да ви пише писма на ръка, и когато ги прочетете да се разплачете. Да не би да искате да ви напише песен, стихотворение. Да не би да искате да е романтичен. Не, а и да беше така, нямаше как да разберете, защото вас винаги ви интересува първо как изглежда! А след това, ее ееееЕ, ако е такъв, ок, ако не, няма пр, нали е гъзар. Вас винаги са ви привличали гъзарите, терикатите, онези, които имат самочувствие до небесата! (Разбира се, че не мисля, че всички са еднакви. Ако мислех така, то краят на света досега да е дошъл).

Колкото и добре и готин/а да изглежда човек. Докато главата и сърцето е кухо.... За никъде не СТЕ! (мн. ч)

Добре, драги ми момичета. Преди време изпратих една такава история/тема, но тъй като беше доста обща не бе одобрена, или поне аз така си го обяснявам. Сега питам авторката и номер 2. Какво би ви впечатлило в едно момче. Винаги ли търсите суетата. Ииии какви момчета харесвате вие. Какъв е вашия принц на бял кон. Какъв е вашият тип? И тъй като вече зная въпроса на отговора: "Да е романтинчно момче, или богат чичко". Няма а ви безпокоя и с него. (Въпросът ми се отнася към всички момичета. Отговорете, опровергайте ме)

Момче съм, на 15 г.
Цеко ;-)

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: b404ec4e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7, здрасти! :)

Не съм писала по темата досега, но бих искала да ти отговоря. Няма да те опровергавам, само ще изкажа мнение.
Да, казвам си с ръка на сърцето, че не е най-важното, но е от изключителна важност ЗА МЕН ЛИЧНО, как изглежда едно момче. Признавам си и не го крия.

"Вас винаги са ви привличали гъзарите, терикатите, онези, които имат самочувствие до небесата! "
Дяволски си прав!

"Да е романтинчно момче, или богат чичко"

Не си прав, според мен, само за едно, че смесваш парите с външният вид. А няма общо. Да, привличат ме хубави момчета, със самочувствие, но не е задължително да си богат за да имаш самочувствие и да изглеждаш добре.

Това исках да кажа. Лека вечер:)

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 6f7ff83c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Съгласна съм с 6. Имаш време, а и по-важни неща от гаджета в момента. Ще намериш някой. :)
Цеко, много си малък за да имаш такова цинично мнение. За мен не е важен портфейлът на мъжа, но е важно да има образование и да работи по това да постигне нещо в живота си, което е важно и за мен самата. Приятелят ми ми е писал стихове и за мен това са били най-скъпите подаръци. Важно е, обаче, как изглежда мъжът, така е. "гъзарите, терикатите, онези, които имат самочувствие до небесата! "- точно обратното ме привлича. "Докато главата и сърцето е кухо"- най-красивият човек е умният. "Да е романтинчно момче, или богат чичко"- момче, здраво стъпило на земята ( и малко романтика не е излишна, въпреки че аз не съм такава), което ме разбира.
Имаш предостатъчно време и ще се сблъскаш с много проблеми, така че няма за какво от сега да ги мислиш тези неща.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 26 дни
hash: 379c495582
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момиче, жестоко се лъжеш ако мислиш, че всички момчета са еднакви. Аз съм момче на 17 и съм доста различен от останалите-добър, скромен, не съм фукльо, не ходя по кафета, не пия, не пуша и т. н. Може би заради това никога съм нямал истински приятели, но искам да бъда себе си. За мен не е важен външния вид, важен е характерът. Ако смяташ, че съм за теб дай един мейл и ще си пишем.

 
  ...

...
преди: 13 години, 25 дни
hash: 5e38ec7fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Такааа, номер 7, дааа праввв, повечето момичета вече са чисто и просто едни материалитични кучки (извинявам се :)), кукли барбита, даааа почти всички искат да си намерят богат чичко, който да ги издържа или някой упер красивия, за да им завиждат, всички тези момичета нямат и грам мозък в главите, със всеки изминал ден, се разочаровам все повече и повече, но повярвай ми има и такива които няма да ти мерят джоба ии няма да гледат колко ти е руса косата (примерно). Ииии е нормално да забележиш първо външния вид на момичето/момчето, просто защото не го/я познаваш...

Такаа ред е на номер 10... Даааа, не всички момчета са еднакви, но за жалост, също като при момичетата, повечетооо стее... курвари (извинявам се :)), гледате да си хванете секси мацка с големи "очи"...

И най-накрая... Скъпо ми момичее, не е толкова важно да си с някой, недей да си хващаш първия срещнат само и само, за да има някой, не го мисли толкова, живей си живота, а пък това ще се нареди от само себе си, когато дойде правилния човек, ще го познаеш, но мисля че ти още рано да мислиш за истинска любов, за бога ти си на 14, не ти е време да се жениш!!! Живей си живота, не го пропилявай в безсмислени драми, защото утре може и да не дойде, колкото и банално да звучи... Иииии дааа и мен често ме взимат за лесбийка, и дааа има кандидати, но не мисля че съм длъжна да пускам на когото и да било от тях, като ги виждам що за боклуци за в дейтвителност... :)))) Дано съм ти помогнала

И ако е от значение съм момиче на 16 :)))

 
  ...
преди: 13 години, 25 дни
hash: e4287d29af
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами според мен търсиш принца! ;))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 18 дни
hash: 2ea5db17bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 1 със тоя "сам" сам ще си останеш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker