Не издържам вече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не издържам вече
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1148 пъти
Здравейте, момиче на 15 съм и знам, че това е напълно нормално за моята възраст, но все пак искам да го споделя. Чувствам се много подтиснато, на косъм съм да получа срив само като мисля за живота ми. Първо ще започна с това, че имам чувството, че не съм приятна на никого из че никой няма да има против ако просто изчезна. Второ, не мога да живея спокойно, родителите ми са твърде строги. И да, повечето ще кажете, че звуча разглезено, но те наистина прекаляват. Третият ми проблем е, че съм буквално като слон. Тежа 86 килограма и когато си помисля как трябва да отслабна ми става тъжно, че някои хора изобщо не трябва да го правят. Другото нещо е, че от година някъде харесвам едно момче от класа ми, но съм почти сигурна, че той не ме харесва. И това чувство ме наранява страшно много. Чувствам се напълно безполезна, даже сякаш ще е по-добре ако ме няма. Не знам какво да направя за да се почувствам по-добре, затова пиша тук с надеждата да ми дадете съвет. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: b989f2f85c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравейй! Аз съм в същото положение. На 17 съм, а имам чувството че няма смисъм от нищо..никой не ме отразява. И аз като теб съм пълничка, не се харесвам и нямам самочувствието да си хвана приятел... всеки ден се чувствам по-депресирана и по-депресирана.
Много бих искала да ти помогна някак! Може би ще е добре ако си намерим развлечение и поработим над вътрешното си АЗ! Опитай да се разсейваш и да се харесваш такава каквато си. Късмет! <3

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 47df6b4a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изобщо не е "напълно нормално" за възрастта ти!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c7d852d611
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Живей по-активно. Сега си едва на 15 години, разбирам чувствата ти, защото и аз съм била на твоята възраст, но животът още не те е грабнал, не те е завъртял и не те е ударил наистина силно. Клишето е, че всичко е наред, докато близките ти са живи и здрави. В клишето има толкова истина, че чак ми се плаче. Друго клише казва, че човек трябва винаги да бъде продуктивен, за да се чувства добре. Тук също има твърде много истина. Според трето клише, не можеш да си паснеш с всички- истина. Четвъртото клише, което ще спомена е, че трябва всеки човек да бъде благодарен, че има покрив над главата си и хляб на масата си. Тези четири неща, които ти изредих, стават ясни едва тогава, когато попаднеш в другата крайност. Ти си толкова млада, толкова много път имаш пред себе си. Ще се влюбиш много по-силно и то в човек, който ще те обича също. Може би ще разбият сърцето ти, но ще се научиш да живееш с болката и да я приемаш. Ще пораснеш, ще имаш много мечти, ще се опиташ да направиш куп неща и една част от тях ще бъдат успешни. На този етап живееш, за да се изградиш като личност. Имаш много време, заета си с училище, малко със семейството и после разполагаш със себе си. До 18-годишна възраст ти трябва да учиш, да изграждаш навици, да се сдобиеш със способността да мислиш сама, да се научиш на дребна битова работа (например да чистиш след себе си или пък да си даваш заслужена почивка). Знам, че на 15 години това ти се струва като нещо голямо и непосилно, но ще докоснеш плодовете от търпението и учението си след съвсем малко години. Затова не се отказвай и не се самосъжалявай. Хвани ритъма на вълната, запълни си времето с хубави неща, които те карат да се чувстваш добре и работи върху себе си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a41636e35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като начало може да посетиш диетолог и да опиташ да свалиш едно 40 килограма, което няма да стане за ден два де, но все трябва да се тръгне от някъде. Защо си допуснала да се превърнеш в това, което не харесваш?
Казваш, че си почти сигурна че момчето не те харесва. Не почти, а напълно сигурна трябва да бъдеш. Намали яденето и започни да се движиш повече. Недей да прекарваш цял ден с нос забит в смартфона и монитора. Сега си на 15г и си 100 кила. А след 20 години колко ще бъдеш? 200? Вземи спешни мерки, като започнеш още днес!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 26e2faed0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За отслабването мога да препоръчам кетогенична диета периодично гладуване. Проучи за тези методи, супер ефективни са и ако имаш мерак се запиши във фитнес зала с някой приятел/ка или треньор които да ти помогнат.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bfc5573144
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, защо си губиш времето да харесваш момче, което тебе не те харесва???
Не мога да намеря логиката в жените - обикновено си падат по загубеняци, които на всичкото отгоре ги използват за една нощ.
Повярвай ми - знам го, че е така и при теб, защото ти не си по-голямо изключение от 100 % от жените!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8af0c127a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз бях в подобно положение. Бях на 15 и бях огромен...
За година здрави тренировки и диета свалих много, но съм пред нервна криза... Имам и проблеми у нас и в училище. Нямам и приятели ( само един, с който не се виждам често )
За гадже не си и помислям. Идеята ми е че трябва да си промениш мисленето. Някои хора могат да те харесат заради характера ти, а не заради външността си. Опитай с момчето. Може пък и да ти излезе късмета:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker