Не мога да разбера защо си позволяват толкова много! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да разбера защо си позволяват толкова много!
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2436 пъти
Привет, аз съм момиче на 15.
Едно нещо сериозно ме притеснява и угорчава. Значи аз съм съвсем обикновена, ако трябва ще се опиша. Нормално изглеждаща, средно слаба, с добри оценки. Винаги съм била много срамежлива, но отскоро време разбрах, а съм си говорила с майка ми, че няма нужда да се срамувам. Тя ме посъветва да се държа така, както вкъщи. А вкъщи съм си отпусната, случва се да се скарам с брат ми, когато ме подразни. На мен срамът бавно- бавно от самосебе си отихва.

В училище съм свикнала тези, които идват от селата (живея в Югоизточна България, вероятно се досещате, че има доста турци и цигани) да ме базикат, казвали са ми ''циганко'' без причина, ей така. А аз съм си чиста българка. На мен не ми пука кой знае колко от тях, но и другите в класа - момчетата, които са от града се смятат за много умни и красиви и те започнаха да ме обиждат. Днес един ми написа това съобщение: ''ей ку*во мръсна''. Не съм си позволявяла да мисля за секс и перверзии.
Случвало ми се е да ме опипват по задника, а аз поглеждам с извращение и метвам по някоя реплика ''махай се! ''. Това естесвено ги отблъсква и започват едва ли не да воюват и да се ''защитават'' срещу мен. Повечето момичета, така да се каже нямат нищо против това, но не и аз. Хем съм бойна, хем от време на време срамежлива. Абе, не, не мога да си представя, че си позволяват толкова много, ''минавай по-бързо, че ще те ритосам'' ще ми казват. То да бяха момичета по щях да приема, ама момчета!!!

Моля ви, кажете това нормално ли е? Не само се закачат, ами и ме обиждат. Това е твърде много.
Не мисля, че ме харесват - когато получа хубава оценка или съм похвалена за нещо те почват - тъпа е; тя не заслужава; да псуват... И пак ще кажа - не съм глупава (постоянно ме питат еди-кое си как се правело, да им помагам - на момичетата де), имам хубаво тяло, добре изглеждам (с изключение на това, че имам мустак, но и без това повечето момичета имат и го махат), старая се да спортувам редовно, чета книги, когато ми е скучно и изобщо винаги се старая да съм добронамерена и да постъпвам справедливо. Може да си мислите за мен каквото си искате, аз смятам, че що-годе постъпвам правилно.

Бях много искрена!
Сега очаквам вашите отзиви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 333dbe6be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Депилирай мустака и да не ти пука. В какво училище си, че доста простовати тези момчета дето си позволяват да псуват. Явно си по-интелигентна и възптана се отличаваш от сивата маса, не си от т. нар. "джоски" /терминология на дъщерями, която е на 14/, което според мен е чудесно.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c28dd3eebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   мали каква си божакравичка.. сладурана.. какво да ти кажа явно се отцепваш с добротата си и те завиждат ли к'во ама всичките са такива не се притеснявай..

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: baa02a4279
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съгласна съм с номер 2. Според мен ти завиждат, защото си красива, умна и възмитана и че можеш д апостогнеш нещо в живота за разлика от тях ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: dfd3a9185f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке, може ли да знам от кой град си , защото и аз живея в Югоизточна България и да не би да се познаваме случайно? :) Момиче на 13 съм...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker