Бактериална вагиноза (само за жени) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бактериална вагиноза (само за жени)
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1715 пъти
Здравейте! Искам да споделя проблема си с вас и тези, които са успели да се излекуват, да коментират как и с какво са се справили.. На 18 години съм и от 3-4 години имам бяло течение. Ходя на гинеколког поне 4-5 пъти в годината, изписват ми най-различни хапчета (ходила съм при различни гинеколози, за да чуя и друго мнение), от които няма никакъв ефект. Няколко пъти ми взимаха секрет за изследване. Водя полов живот от няколко месеца и както се подразбира - течението го имам преди това.
(а и този вид не се предава по полов път). Пия също бял равнец, но отново няма промяна.. Чувствам се ужасно, некомфортно ми е, защото има неприятна миризма и постоянно трябва да сменям ежедневни превръзки и да си пускам душ поне 4 пъти на ден. Много съм чела по тази тема и знам също, че ако не се лекува, в бъдеще може да имам още проблеми (вследствие на това).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5e6c523f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз имам подобен проблем от 1 година насам. На първо място трябва да смениш хранителния режим, ако нямаш такъв - никакви сладки неща, безалкохолни, люто мисля, че също и така. На второ място, събери пари и отиди при някой много добър гинеколог, може би в частна клиника, обясни му всичко, което обясни на нас, нека ти направят допълнителни изследвания и да се предприеме нещо. Тия гадини са упорити!!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 08c4a816e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На мен ми се появи такъв проблем преди няколко години - течение, парене, сърбеж, неприятна миризма. Един гинеколог погледна и отсече - "Гъбички! ". Близо година пих сума скъпи антибиотици, мазах се с кремове, поставях си разни глобули и проблемът си оставаше същия. Накрая отидох при друг лекар, назначи ми микробиологично изследване и се оказа, че са някакви коки - симптомите са същите като при гъбичките, но се лекуват със съвсем друга група антибиотици. Десет дена вземах някакъв антибиотик от пет лева и забравих за проблема - вече 4 години. Също така профилактично ползвам и измивен лосион "Гинофит" - трудно се намира /поне във Варна/, но е много ефикасен. Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f10ac1e1b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Изобщо гъбички и антибиотик са несъвместими понятия.
Прочетете тази "Чести цистити и гъбички-няма край!! " на стр.17 към 17часа на 15.10.
Успех

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ddaa6d1609
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с номер 1. Допълвам освен сладко да спреш и всичко тестено, бобени (грах, боб, фастъци), картофи. Тоест всички прости въглехидрати. Гъбички от това стават – те се хранят с това. Бях бременна и пак съм бременна и не ям такива неща, съответно нямам проблеми . Също плодове много умерено ако имат високо съдържание на захар. Не консумирай алкохол, храниш си така гъбната флора и фауна!!!

Препоръчвам ти още БЕЗ РЕЦЕПТА да си вземеш вагинални таблетки или свещички Vagisan или подобни с млечна киселина вътре и с живи млечни бактерии, за да си заселиш на практика вече добра флора и фауна. Със сигурност си хванала гъбите за пръв път след употреба на антибиотици. Аз винаги след антибиотици взимам за червата и стомаха пребиотици и пробиотици и за там долу си слагам Вагизан точно за да не изпадна в твоето положение.
Подкрепям също да отидеш на ДРУГ гинеколог, не е казано на частно. Аз избирам млади хора, които са в час. Старите, „големи“ имена често не се интересуват от професията си вече, имат си име, пациенти и пари. Млад човек търси, който е свеж от университата и знае новите неща или някой нахъсан. Във Варна, Добрич и София мога да препоръчам гинеколог. В София отиди в клиника Щерев, там няма да сбъркаш които и да вземеш. Във Варна препоръчвам стара, но много ангажирана и в час лекарка -работи по НЗОК и на частно – др. Галина Кирова, по НЗОК кабинетът не е хубав, на частно е в добра болница. В Добрич д-р Стоилоов. Във Варна също ДКЦ I "Света Клементина" , мисля Иванов се казваше лекарят, но там при който и да отидеш е добре, имат техника и за ЧПВ, работят по НЗОК и платено, държавна болница е, не е красота, но бързо става всичко и в кабинета е чисто.

Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker