Гадже?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гадже?!
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1489 пъти
Здравейте!
Аз съм на момичета на 14.

До преди около месец бях възмутена, когато видя момиче на около 14-15 години да е гадже с мъж на 23-24.

От скоро обаче си мисля, че аз не бих тръгнала с някое момче, което е колко мен или с 2-3 години по-голям. Вече ме привличат мъже някъде между 20 и 28 години.
Добре ли е това, защото ако харесам някой батко мисля, че няма да си игра, а ще действам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5b5dd72ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е момичетата да хареспват доста по-големи момчета. И ние момчетата харесваме големи жени. Обратното обаче не е нормално. За мен мъжете над 20 години, които ходят с тийнейджърки са извратени педофили, илиапълно отчаяни, които не могат да се уредят с нищо на тяхната възраст.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4c24fda12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   ПЪЛНА СИ С ГРЕШКИ!!! Всяка думичка ти е грешна. Какви момчета? Трябва ти един голям буквар. Научи се да пишеш пък после говори за момчета. НЕ Е нормално 14-годишно детенце да ходи с 24 мъж! Това се води за педофилия!

- Вече няма деца...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ecd6122f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Първо се научи да пишеш, след това си мисли за батковци...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bc6a20e24e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох не бъди от тези момичета. Какво си мислиш, че този батко на 20 и няколко години ще те чака да си готова да водиш полов живот ли? Не, ако не му пуснеш просто ще си тръгне, толкова е просто. Има много младежи на около 20 които имат гаджета на по 14, това не значи, че е правилно. Те си ги харесват по-малки понеже са по-неопитни(пък и в днешно време тийнеджърките изглеждат доста по-големи от колкото са) и могат да си ги контролират, манипулират и използват. Не всички които са на 20 и имат по-малки гаджета са такива, но 90% от тях са. Все пак ти си знаеш, ама всички си казват, че на 14 няма да правят секс и като им дойде някъв такъв който им казва или те оправям или те забравям и те за да не го изгубят него, си губят девствеността и няколко месеца по-късно вече не сте заедно и осъзнаваш каква грешка си направила.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 78d56cbb2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На 14 морето е до колене... докато не се удавиш ;)

Седни си на д-то и изчакай да ти дойде акъла. Иначе най-вероятно ще забременееш... ама кой ли ще ме чуе ;(

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d9adcafc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Свободна си да правиш секс с когото си искаш според законите на България, щом си на 14.
Но си имай едно на ум, тези 20-28 годишни (разбира се и по - възрастните от тях) ще са с теб само, защото ще могат да те манипулират както си искат, тъй като вече са били на твоите години и психиката ти им е ясна!

Обикновено повечето хора (не казвам всички), но повечето, които искат да имат връзка и изобщо да водят полов живот с драстично по - малки на години от тях хора го правят точно по тази причина - да могат лесно да манипулират. Също и причината, която казва номер1 - не могат да се уредят с нищо на тяхната възраст.
Често става дума за комбинация от двете неща!

Както виждаш не те подигравам и не ти пиша нищо за правопис и други неща, които са извън темата ти, защото ще е много хубаво за теб да вземеш думите ми сериозно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 66783c4367
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е, всички сме били на 14 и сме се прехласвали по някой батко, който за разлика от момчетата на нашата възраст, се държи с нас като с жени, вместо да ни цели с фунийки, например, обаче има едно голямо Но... за да тръгне мъж на 20 и повече с години с момиче на 14, най-вероятно самият той има някакъв комплекс и знае, че жените на неговата възраст ще го отрежат веднага и за това смята, че има шанс да завърти главата само на някое момиченце. Отделно, че мъж над 20 няма да се задоволи само да те гледа и да ти носи чантата след училище, ами ще иска секс и интимност. А ти определено не си готова за това нито емоционално, нито физически. Трето 90%, ако не и 100% е сигурно, че такъв мъж няма да е влюбен в теб, а ще е с теб само за забавление и в момента, в който ти се насити ще те зареже с разбито сърце, защото разбира се ти ще си влюбена в него. А и добре, ще тръгнеш с човек на двойно повече години от теб, ама освен секса какво ще правите, за какво ще си говорите? Ти се интересуваш от проблемите си с учителката по химия, той се интересува от шанса да го повишат, т. е. вие сте на съвсем различен етап в развитието си. Да не говорим за хобитата и начинът за прекарване на свободното време. Разбираш ме, нали? Никакви общи интереси, никакви общи виждания за света, нищо... е, тогава как да имате връзка? Най-много да те използва, да спи с теб няколко пъти и да те разкара, защото е срещнал жена на неговата възраст или защото му е писнало да те успокоява, че 2-ката по математика не е краят на света. Та замисли се дали си търсиш гадже или по-скоро някой който да е нещо средно между баща, по-голям брат и закрилник.
Сега ще кажеш, че има много двойки, в които мъжът е 15, че и 20 години по-възрастен от жената. Да, вярно е, но определено не са изградили отношения когато тя е била на 15, а той на 30. По-скоро са се събрали когато и двамата са били зрели хора и тогава тези години разлика не са чак толкова много, въпреки че повярвай ми и тогава си личи. С бившият ми мъж имахме 8 години разлика. Аз още си се държах като хлапе, нищо че бях на 20 и няколко, тепърва градях планове за кариера, исках да пътувам, вечер да излизам с приятели, а той предпочиташе след работа да се прибере и да гледа телевизия. Пенсионерска му работа! Да не говорим, че очакваше от мен да съм добра домакиня и да му родя дете, а аз бях на 25-6 и съответно изобщо не смятах, че мястото ми е до печката или ми е време да сменям памперси. И накрая се разделихме. А ти мислиш, че ще се получи стабилна връзка с някой два пъти по-възрастен от теб? ! Единственото, което ще стане е, че ще ти разбие сърцето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker