Равносметка на изминалата година - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Равносметка на изминалата година
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 5942 пъти
По традиция всяка година обсъждаме тази тема, нека тази не е изключение.
Мисля, че заглавието е достатъчно красноречиво, но все пак: какво спечелихте през изминалата година, какво загубихте? Какво научихте? Коя своя мечта сбъднахте и за коя не ви остана време или не успяхте? За какво съжалявате или пък не?

Благодаря предварително на тези, които ще оставят част от себе си под формата на коментари.

Лоша

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 54192f6567
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вече не си правя равносметки, защото ми развалят настроението. Но вечните намерения от догодина ще направя еди какво си остават...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 73fafdbb14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Много хубава тема>
Амио значи, през изминала сбъднах една своя голяма мечта, но за съжаление нещата не се оказаха цветни и добри, както си представях и както би трябвало да бъде и се отказах от нея. Разбира се, продължавам да мечатя в тази насока, и когато има по-добър случай за самата мен, научила и уроците от предходните ситуации, мисля, че ще се получи нещо прекрасно. Имах и някои други непозитивни ситуации, но те ме научиха на много и НЕ СЪЖАЛЯВАМ за нито една от тяхм нищо не бих променила. Загубих доста вярата си в хората, загубих част от детското в себе си, но порастването ми даде сили и по-голяма увереност. Спечелих сила. Захванах се с нещо, за което отдавна мечтая и което бях заровила дълбоко в себе си и сега изплува, и надявам се ще се случи нещо добро и ползотворно. На много пъти се борих и спечелих една много важна битка. Спечелих и други битки, някои от голямо значение, други не толкова. Но борбата е стойностното.
Изобщо, беше хубава година. Все още не е изтекла де, може да се окаже, невероятно прекрасна (дай Боже)! И дано, следващата да е много по-добра!

Птичето

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 60900dbabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Хубава традиция :)

Тази година спечелих ужасно много неща. Нищо материално, но натрупах толкова опит и научих толкова уроци, че надали някога ще мога да бъда по-благодарна за всичко. Спечелих увереност и спокойствие, научих се да губя и да печеля.
Загубих ужасно много хора. Всеки тръгна по собствения си път, понякога се виждаме, поздравяваме се, но нищо повече. Загубих и приятели, но предполагам, че те никога не са ми били такива.
Постигнах доста неща, не успях да вляза където исках, но в последствие се освободи място. Можех да отида, още мога, но нямам желание вече. Разбрах, че съм имала нужния бал, но не съм имала нужните парични средства, които се дават скришом на ръчичка.
В живота съм свикнала да не съжалявам за нищо, независимо какво. Сега съжалявам само за това, че се наложи да разбера как стоят нещата по толкова ужасни начини, но... и такива дни трябва да има.

За мен това беше една дълга и тежка година, изпълнена с много усмивки и сълзи, с много истини и лъжи. Сега вече краят се задава и осъзнавам, че всъщност просто е била година на уроци и поуки.
Весели празници и на вас и се надявам новата 2013 да ви е най-хубавата година :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 10a3cd6fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Добра идея на Лоша.
Тази година преди всичко спечелих - спечелих мъжа на живота си, чудесна работа, миналия ден си купихме и своя къща... строим още една. Материално всичко върви чудесно, но и спечелих ново семейство чрез него - свекърва, братя, племенници...
Е, спечелих и 1 кг. повече, но бързо ще го сваля. Здрави сме. Това ми стига. Материалното се губи, това го знам от опит, важното е да се обичаме, да сме здрави, а 2013 ще бъде и още по-успешна, в това съм убедена.
Нека Бог даде всекиму поне част от моето щастие, тогава в света не би имало нито един нещастен човек.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d1707083d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   2012 ми бе по-лоша от 2011, но не се оплаквам. Научих много, много важни уроци! Един от тях беше да разчитам само и единствено на себе си в дадени ситуации, да не приемам нищо и никого за даденост... А-а-а-а, и най-важното - научих, че мечтите се сбъдват.. :-)
Какво загубих? За щастие - нищо жизненоважно.
Какво спечелих? Приятели (надявам се).
Не съжалявам за нито едно свое действие, само за бездействията.. :-)

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e149cb70c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Най-лошата година в живота ми, свързана с огромни загуби.

Дано да е последната такава...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1d2fb6c32e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мен 2012 година беше година на изпитания. Живота ми се промени коренно, всичко, което ми беше познато - изчезна.
Година на изключително много ядове и борба за оцеляване. Много мъка преживях и депресивни състояния. Загубих всички най-ценни хора за мен, защото заминах за чужбина. Поддържаме връзка чрез интернет, но далеч не е същото. Загубих една най-добра приятелка, предаде ме, заради момче. В същото време разбрах, че "не всичко, което блести, е злато".
Не мога да кажа, че постигнах нещо значително тази година. Лутах се като скитница в собствените си дни. Опитах се да запазя себе си, детинското в себе си също, но.. има моменти в живота ти, който те карат да осъзнаеш кой си и какво искаш. Аз минах през тези моменти. И въпреки всички мъчителни дни и нощи, сега съм готова да посрещна 2013 с много оптимизъм, сили за борба и, предполагам, по-зряло мислене.

Не съжалявам за нещата, които ми се случваха едно през друго - научих много уроци, изпитах много чувства и се учех да ги преодолея.

Пожелавам на всички весели празници, много, много здраве - най-важното, много късмет и сила!!

От едно 18 годишно момиче... :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 25a6cef2e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тая година супер зле. Любов, пари и здраве само назад. Завърших преди 2 месеца не мога да си намеря никаква работа(имам предвид никаква, въобще не съм претенциозен търся ква да е), много зле с парите в момента и празници идват ще трябва да мисля далавери. С любовтта мега зле. Аз някъв нямам самочувствие защото няма 2 лева в джоба и няма как да предложа сигурност на партньорките си което ме депресира на макс. Запознавам се с някви хора питата ме с какво се занимавам и направо спичам. Преди 1 седмица ходих на изследвания някъв хормон произвеждам в повече който ми влияе на настроенията и май ще трябва да се тровя с лекарства. Абе като цяло тая година просто ужас. Само се надявам да си намеря ква да е работа и да си стъпя малко на краката че много зле. За пролетта имам някоя друга оферта но до тогава как ще оцелея не знам. Голям спек ми е в момента. Даже не мисля за любов мисля само за пари.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 51bdb1fb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Щяхме да се разхождаме Лоша, но.. Това е друга тема. По-темата ще
кажа, че не съжалявам за нищо! Само напред! :))))))))))))))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4411968991
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изгубих приятели, членове на семейството. Спечелих много пари, въпреки това си стоя тук и си пия бира... сам.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 315ff735ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Купих си апартамент и смених работата.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9dbb7e2860
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Още преди да съм започнал искам да се извиня за изминалата ми година на всички... такава година никой е нямал.. Равносметка за тази година... ами като се почне от 31. 12. 11 та досега само простотии... Нова година я прекарах вкъщи с баща ми и с "доведената ми майка"(толкова зла жена не сте виждали)... на нова година се скараха и тя си легна в 00. 30... на мен ми се купонясваше а баща ми ме гледаше и само плачеше колко съм енергичен... не знам защо плачеше заради скарването с "доведената ми майка" или просто ми се радваше как скачам около него и танцувам... около 01. 30 баща ми заспа и останах сам самичък на дивана в хола... влязох в Скайп и партньорката ми по танци ми съобщи че вече няма да танцуваме заедно... след Нова година заминах на зимен лагер-най-ужасния лагер в живота ми.... не спряха да ми се подиграват и обиждат... на ски пистата се пързалях сам самичък... дойде лятото... и разбрах че съм гей.. през лятото никой не се сети за мен... никой не ми звънна да излезем... проспах цялото лято заровен в книги и тъжни филми... всеки ден слушах балади... затворих се още повече в себе си.... с настъпването на новата учебна година нещата станаха още по-зле... започна спад в оценките ми... закупих всичките си прриятели дори и най-добрата ми приятелка с която се познаваме от 11 години се отдръпна от мен... започнах да се самоизмъчвам за това че съм гей... всеки ден се питам дали има смисъл да живея така-изолиран в самота и без приятели... всеки ден плача... искам да срешна някое момче с което да бъда... писна ми да съм сам всеки ден се боря сам... боря се с целия свят... на кафе не съм излизал от 6 месеца и постоянно седя вкъщи и се самосъжалявам... идват празниците а аз ще се скрия в стаята си и ще започна да плача колко жалък е живота ми!!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 58409e18e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Равносметка си направих и аз днес пътувайки. Толкова много спомени, красиви мигове... които ме накараха да се усмихна и да си кажа... , че тази година изживях най искрените си чувства и емоции. Беше година на самоизрастване и сега ясно можеш вече да видиш... какво искаш, какво можеш... и към какво се стремиш. Аз съм доволна от себе си, че имам отговор на тези въпроси... Да... има и още неща, които желая от себе си... и това ще го постигна... Само живи и здрави.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 714d2b557f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Най-лошата година в живота ми до момента

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0c1885e96d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   2012 за мен е повратна, но в добрия смисъл.... живота ми се променя към все по-добро. Имала съм и много тежки моменти. Наскоро загубих домашния си любимец.
Откъм материалната страна на въпроса имам нов апартамент, имам малко повече пари.
Най-важното за мен е да сме живи и здрави, да си помагаме взаимно с близките хора в къщи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker