Не съм като другите и това ме плаши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не съм като другите и това ме плаши
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1141 пъти
Аз тийнейджърката.
Здравейте. Пише ви едно момиче, което вече е накрая на своя пубертет и тийнейджърски години. През всички тези мои тийнейжърски години бях много объркана... , че нещо не е наред с мен! И все още го мисля.
Защото винаги
съм се различавала от моите връстници. Аз съм тихата и спокойна тийнейджърка. Аз съм тази, на която винаги и е пукало за оценките и репутацията в училище. Аз съм тази, която винаги съм слушала родителите
си и не съм очаквала просто пари в замяна. Аз съм тази, която не се наслаждава на чалгии и мазни кючеци, а на дълбоки и смислени текстове на песни. Аз съм тази, която обича тихите места и никога не съм
ходила по дискотеки и купони. Аз съм тази, която никога не се е напивала и пушила каквото и да е. Аз съм тази, на която и беше толкова трудно да намери дори и един приятел
и да се впише в някоя компания. Просто исках да попитам защо всичко това ме прави толкова различна от другите? Толкова ли съм зле, толкова ли съм ненормална? Какво да правя...? Чувствам се като извънземна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: e526218843
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Писна ми от филмарски теми, защо сте толкова комплексирани? Твоето дори не е проблем.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e56adb8224
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Споко, има много като теб, хич даже не си различна. Животът е пълен с трудности и проблеми. Не си ги търси там дето ги няма.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 02ebf2094b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Историята ми се струва измислена, но ще напиша коментар.
Пубертетът като цяло е доста объркваща възраст за повечето подрастващи. Просто имаш по- различни предпочитания, отколкото повечето хора и в това няма нищо странно или ненормално. Много твои връстници са като теб, но е трудно да ги откриеш, защото също са тихи и свити. Може би някои хора от "масата" са същите, но се страхуват да го покажат, защото не знаят как ще бъдат възприети, а оценката и мнението на другите са от съществено значение за тинейджърите.
Сама казваш, че си накрая на пубертетските години, което означава че скоро ще настъпи нов етап от живота ти с постъпването в колежа/университета или намирането на работа. Ще срещнеш нови хора, а над 18- 20- годишна възраст, за много това каква музика слушаш или къде обичаш да ходиш, вече не е от такова значение.
За да те приемат, първо ти трябва да приемеш. Някой слуша чалга, пие и пуши - ОК. Ти не го правиш - също ОК. Трябва да се търсят общи интереси с хората, а те могат да бъдат много повече от купони или дрога.
И не на последно място, това как ще те възприемат, зависи най- вече от теб.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 62959be844
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си ненормална. Защо трябва да си като другите? Радвай се, че не си като тях и си различна. Аз съм същата и се гордея, че не слушам чалга, не ходя по дискотеки, не пуша и не пия и имам добри оценки. А и не ми трябват приятели, за да съм щастлива. Може би заради това съм странна, но не искам в живота си лицемери и използвачи. Предпочитам самотата и досега никога не съм се оплаквала от това.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4d7694e8a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм на 35, като теб, не слушам циганска музика, характерна за съответния етнос-съучениците ти сигурно са от него! Хубавото е, че не ходиш в онези миризливи лисичарници, където е пълно с пройдохи, защото нали помниш какво стана в Повеляново преди време-убиха човек! Ето защо съм против тези места и кракът ми никога няма да стъпи там! Имам си интернет, музиката си я тегля оттам, флашки и радио също си имам-друго просто не ми трябва! А ти се оплакваш-знаеш ли че, който изоставя училището, няма да го завърши, а идат и матурите-готви се за тях още отсега, а ония ги пускай да пасат, както се казва! Ти си пример за родителите си, а може би и класа, а учителите сигурно се гордеят с теб, че учиш и не си губиш времето с безсмислени лудории! Добре, че си примерна ученичка и не паникьосваш родителите си, че занемаряваш училището заради шляенето по нощите! Защото това е въпрос-аза завършиш 12. клас и да не повтаряш годината, да се представиш добре и на двете матури и да се дипломира, а оттам живот и здраве-да запишеш висше!

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e5d9732622
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти смяташ това за различно, ако беше "мен" не знам какво би си мислела.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker