Той ме обиди ужасно много - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той ме обиди ужасно много
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1584 пъти
Здравейте! От доста време чета истории тук и реших и аз да споделя моята. На 15 съм и в 8 клас се преместих в по-голям град и първоначално си мислех, че не е моето място, но после се сприятелих с много хора и нещата се промениха. В новият клас имаше много забавни и готини хора, допаднахме си. Тази година се сближих с едно от момчетата в класа и първоначално всичко беше супер, пишеше ми, в училище си говорехме, помагахме си с домашните и т. н. След време си мислех, че изпитвам нещо към него, но бързо осъзнах, че просто го харесвам като приятел и не искам да бъда нещо повече с него. Обаче преди няколко дни той започна да ме отбягва, не ми пишеше, не ме поздравяваше... Беше казал на едно момиче от нашия клас и на едно момче от другия, че се е усетил, че го харесвам (а то не беше точно така) и ми се е смял. Аз помолих момичето от класа ми да му каже, че не го харесвам по този начин и че можем пак да сме приятели както преди и не е нужно да ме отбягва. Естествено, тя окраси историята малко и му беше казала, че някакво момче от родният ми град ще дойде да го бие... и стана супер тъпо. В час той ме пита пред всички "Абе верно ли некъв ще идва да ме бие" и взе да се смее. На мен ми стана кофти и казах "не", какво друго да кажа? Към края на часа го помолих да ми каже колко е часа, защото ни събраха телефоните, а той имаше часовник, но ми каза да си видя сама. После момчето, което седи до мен го попита също колко е часа и той му отговори и вика "Заради тебе ще кажа ама иначе на тая не". после ми каза, че вече съм му противна и тотално се съсипах. Премълчах си. Но като си тръгвах почна да се подиграва на родния ми град, да казва, че е някакво село, нямало го на картата... идеше ми да заплача.
И въпросите ми са:
1. Защо започна да се държи така, дори и наистина да го харесеах какво толкова, това за подигравка ли е?
2. Мога ли по някакъв начин да оправя взаимоотношенията ни, защото искам пак да сме приятрли... или поне да сме в добри отношения, все пак ще сме още 3 години в един клас и не искам да се карам с никой.
3. Ако все пак не се оправим, как да го накарам да спре да говори глупости по мой адрес на други хора от класа и не само, защото очевидно му вярват?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: bfc70916d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Или цялата нация е деградирала, или просто един и същи човек пуска тези фалшиви теми. Всяка такава тема започва със това кой къде почнал да учи и в коя групичка се присъединил и как си намерил половинката там и т. н. едно и също отново и отново. Ай спрете се вече.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1d35ab8bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Някой му е казал нещо според мен, но каквото и да е, едно истинско момче не би постъпило така. Или говори с него и му кажи истината, или да си гледа работата.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7159b22cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, човека не е за теб. Може би оше не го разбираш защото си твърде добра и искаш и с теб да е така но понякога трябва да си твърда. Отвърни на същотот, поне аз така бих направила а знам, че не е много правилно. Даже и за познат не става...не може изведнъж да те харесва а после да те обижда така. Моля те не се занимавай с него, просто не си струва да ти се подиграват така. Знам, че не го заслужаваш и си добро момиче просто запознало се с грешни хора. Одбягвай такива като него. Опитай да си силна и да се правиш че не ти пука. Успех и разкажи какаво е станало нататък!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c71e364860
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бъди подготвена, че това е животът. Хора интриганти и гадяри винаги ще има и в даскало и на работа и в семейството.
А това малко злобарче, което е повярвало на клюки и сега ти се подиграва не заслужава внимание. Игнорирай го. Това е по-силно от омраза или подигравки.
Все едно го няма. Нека се пука от чудене какво да ти казали пък на теб за него. Или направо ти пусни гадна клюка за него. Нека да види колко е хубаво да се оправдаваш и никой да не ти вярва.
Също така имай в предвид че на тази възраст момчетата имат гадната черта да се гаврят и тормозят обекта на желанията си. Звучи смешно но си е факт

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a45a17d624
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 2, много си прав, че един и същ човек (жена) пише измислени истории от скука и от желание да бъде в центъра на вниманието. Тя страда и от грандомания. Не само това, тя не е на 15, а като добавиш още 47г. Интересното е, че сайта публикува всичките й измислици. Обръщай внимание как всичките подобни истории си приличат и са със съвсем леки промени. Почти всички започват със: "Здравейте, аз съм момиче на 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21" и така нататък. Годините се променят, но съдържанието горе-долу е едно и също. Отначало всичко върви добре, но после момчето или мъжа става много лош, а тя е толкова добра с всички. Тази жена мрази мъжете и тя все ще намери причина да ги обвинява във всички грехове. Но виж пък как н. 4 и н. 5 (жени) й вярват напълно. Аз отдавна съм разбрал, че жените вярват на всичко написано, особено когато става въпрос за лошо мъжко поведение. Модератори, моля ви да ми публикувате коментара.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker