Не искам да живеем с баба ми и дядо ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не искам да живеем с баба ми и дядо ми
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 3289 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 13 години. Живея с майка ми, баща ми, баба ми, а отскоро и с дядо ми. Те са от страната на майка ми. Добри хора са, но искам да живеем отделно. Когато са вкъщи ме е срам да каня приятелките си. Знам, че звучи все едно ме е срам от баба ми и дямо ми, но е така. Искам както всяка от приятелките ми да живея САМО С РОДИТЕЛИТЕ СИ. Понякога баб и дядо се карат доста, което изнервя ЦЯЛАТА КЪЩА. Татко също като мен като цяло не иска да живеем с тях. Казвал го е неведнъж на мама, или го е намеквал и разбира се аз го разбирам. Според мен трябва да сме самостоятелни. Преди бях по окей когато живеехме само с баба ми... но сега и дядо ми дойде. Преди да дойде живееше на село. Понякога когато се прибираме късно когато сме на гости те спят. Започне ли татко да говори по силно майка му се кара. Тогава попринцип се карат след това, но според мен баща ми има право.
Когато татко работеше в чужбина съм чувала как си говорят че искат да си купим по голям апартамент и да живеем там. Е поне той иска. Ние имаме един едностаен, който даваме под наем, но е прекалено малък. Според мен трябва ние да останем да живеем в големия апартамент, който е тристаен, защото все пак те го приписаха на мама, а и ние правихме ремонти на моята стая и хола. Все пак татко ги е платил.
Проблема е там, че се притеснявам да говоря с родителите си затова, защото не знам как ще реагират, а по скоро как ще реагира майка ми. Затова Ви моля помогнете ми как да постъпя. Вече от половин година тая това в себе си но вече не мога. Още от много години искам да бивеем напълно сами(без баба ми), но сега и дядо ми....
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7e07f2bbba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Аз пък искам да видя дядо си поне още веднъж. Искам да му чуя гласа, да седна с него на маса, да си поговорим за младините му. Искам той да се посмее с баща ми, да прегърне майка ми и да се усмихне. Това е невъзможно. Замисли се за тази алтернатива, много по-лошо е да ги няма тези хора и ти да не си около тях сега, когато можеш да ги опознаеш истински.
Срамуваш се от баба ти и дядо ти излишно, те са хора и не ви желаят лошото. Не са те спрели да викаш приятелки, ти сама не го желаеш. Влияеш се от мнението на баща си. Аз моля приятеля ми да говори тихо вечер, макар и да живеем напълно сами. Защо трябва да се говори на висок тон вечер, изнервящо е. Апартаментът, в който живеете е предписан на майка ти, но е от родителите ѝ, които са живи. Баща ми е купувал храна за родителите на майка ми и е помагал в много ремонти за имот, който не е бил предписан на майка ми и в бъдеще беше поделен между нея и вуйчо ми. Не е казал нито дума, не е искал и един камък от двора, което го прави герой в моите очи. Ако мъжът ми един ден е като него, ще бъда убедена, че съм взела правилното решение, когато съм избрала него. Майка ми също е правила много за неговите родители без да каже и дума. Уважение на младите към възрастните.
Съобразявай се, ти си дете, а това са теми за възрастните в къщата.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 322c5035b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Съжалявам, но ти нищо не можеш да направиш! Щом и баща ти иска, а все още живеете всички заедно, явно причините са финансови. Купуването на апартамент е много скъпо, а наемите също не са евтини. Повярвай ми и на баща ти не му е кеф да се съобразява с баба ти и дядо ти, ама просто няма избор. Дано един ден да си намериш добра работа с висока заплата, че да можеш да си позволиш собствено жилище. А до тогава... ами много ти съчувствам, защото моето детство беше същото, че дори трябваше да деля стая със сестра ми.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f39e8209ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Съжалявам малката, но докато живееш под покрива на вашите и те те издържат ще се съобразяваш с тях и решенията им. Сега може и да не ти е приятно, че баба ти и дядо ти те поучават обаче един ден когато вече няма да ги има ще съжаляваш и ще искаш да върнеш времето назад, казвам ти го от позицията на дете било в същото положение. И аз понякога се дразнех на поученията на дядо ми и на това, че в някои отношения беше старомоден а сега давам мило и драго да ме дразни на моменти, но да е жив и да е до мен. Утре така наречените ти приятелки може да ти забият нож в гърба и да ти обърнат гръб в труден момент, но близките ти никога не биха го сторили колкото и голяма грешка да си направила.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9d90a1f026
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Това е горе - долу нормално. Особено през зимния сезон - "дъртите" идват да живеят с вас защото така е по лесно за всички - и за тях и за родителите ти. На дъртите не им се налага да палят печки и да влачат дърва в селската къща, а на родителите ти им е по спокойно като старците са под око.
Като се стопли времето сами ще си идат на село - и на тях не им се живее с вас ама им се налага.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e0ec9a2758
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Сега се срамуваш от баба си и дядо си, а един ден ще молиш само да са до теб, поне за малко. А тях вече няма да ги има! Бях като теб, живеехме заедно и все се сърдех на баба и дядо за нещо. Сега обаче, бих направила всичко за да се върнат, но това го разбрах, чак когато ги загубих.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f39e8209ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   И откъде накъде една пикла ще настоява баба и и дядо да се махнат от жилището, което сигурно са добили и изградили в него дом и семейство с много усилия, за да може на нея да и е удобно?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 435be39180
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Радвай им се докато ги имаш! Това е моя съвет. Още си малка, но ще видиш, че най-малко след 5 години постоянно ще искаш да ги виждаш! Иначе ако си толкова категорична ги накарай те да искат да се махнат. Но не да се държиш зле с тях, а им намекни колко ще е хубаво да живеят само двамата, да се събирате по празниците и т. н... колко хубаво е да не се карате всички и може да им говориш колко е готин другия апартамент (Но не прекалявай и не ги говори тези неща често, че ако разберат, че не ги искаш вкъщи може да се обидят и да се скарате лошо... Такаче това си е нож с две остриета)!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 98d4ce17cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Престанете да нападате момичето. Нормално е да не иска да живее с 20 човека. Дайте цялата рода да живеят на едно място, защото някой ден някой от тях ще умре. Имаш още 5 години след това ставаш и се изнасяш.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f39e8209ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   А нормално ли ти се вижда номер 8, 13 г. вчерашно... да иска от баба си и дядо си да напуснат собственото си жилище, за да и е удобно на нея? Преди 2-3г. попаднах на подобна гнусна изповед на някакъв 18 г. пикльо желаещ по същите причини смъртта на баба си. Адски омерзена се почувствах от тази негова изповед, но то колелото на живота се върти и може и той и малката лигла един ден да получат един ден същото отношение от внуците си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6936748be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Защо, след като имате малък едностаен апартамент, баба ти и дядо ти не живеят в него? Той е подходящ за тях. Как може да се бутат при вас, като има къде да отидат?!?! Разбирам да нямаше, но и къща на село, и малък апартамент има, а те при вас!!! Това е безобразие!

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 5f9d8b98c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ужас, съчувствам ти! Мога да ти помогна със съвет да се Обединител с родителите ти и да ги накарате да се преместят в едностайно апартамент, това е най-мъдро, защото те са двама стари хора и той е подходящ за тях. Нагло е да се набутват при вас, като има къде да отидат.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f94c69706a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   По-скоро, на вас, номер 9, вижда ли Ви се нормално, двама души, които са възрастни, да се бутат и буквално натрапват в семейство на млади хора с дете, а върхът на сладоледа е, че имат и още 2 имота, където могат да отидат?!?! Няма никакво значение, че апартаментът е техен! Как изобщо можете да го поставяте под въпрос? Те в гроба ли ще си го носят?! Всички нормални хора, след като остареят, приписват имота на наследниците си, за ваше сведение. На чужд човек ли да го припишат, според вас?! Нямат никакво право да им натякват, защото, ако го правят, значи са абсолютни идиоти. Казано е: "Ако ще правиш добро, не го натяквай!". Не може все стари хора да говорят: "Аз те от гледах, аз те изучих...". Ти, на практика, като си се натресъл при тях и ги притесняваш, не си им помогнал нищо. Детето каза, че заради тях няма спокойствие и къщата е изнервена и то в такава трудна възраст, каквато е пубертетът. Минаха отдавна времената преди 2 века, когато са живели по 10 души в къща. Вие, ако желаете, върнете се в онова време, но не го натрапвайте на нормалните хора, защото на никое семейство няма да му е приятно да живее със стари хора, колкото и да са добри. Това са 2 различни поколения и характери. Казвам го от опит, защото съм била в същата ситуация. Не можеш да се от пуснеш в дома си, да поканиш никого, защото те си канят пенсионерите-приятели и пак се оправдават, че жилището било тяхно, следят те какво ядеш, колко пари харчиш, кога се къпеш... Истински ад е да живееш с пенсионер! Това на тях ще им се върне. Ти, като ги гледаш на дърти години, ще им натякваш ли?! И начинът, по който детето обяснява ситуацията е изключително интелигентен и не видях нито един цинизъм в него. А във Вашия отговор към него е такъв - когато то моли за съвет и помощ по възпитан начин, Вие го наричате "пикла". Ясно е какво е вашето възпитание. И не - не са изградили дом с много усилия, защото преди години е било много по-лесно да си купиш жилище, отколкото сега и изобщо животът е бил много по-лесен! От опит го знам от баба ми, която казва, че буквално с дядо ми са взели апартамент на безценица и почти е нямало човек по соцалистическо време, госпожо, който да не може да има жилище, защото такъв е бил режимът тогава и цените не са ги заробвали с 20-годишен кредит, както е в съвремието. Момиченцето само казва, че баща му е отишъл да работи в чужбина, но пак в днешно време е много трудно да изплати жилище, а не както преди, да е лесно за всички. Животът на тези пенсионери, нито е бил натоварен и изнервена както днешния, нито толкова труден. Тях, ако ги пуснеш сами да работят и оцеляват в днешно време и им спреш пенсията, няма един ден да изкарат на този стрес, защото те не са живяли в такъв. Баба ми сама си го признава. Познавам страшно много нормални хора, които са истински добри и са при писали имот на децата си, без да им се натрапват. Дори все още млади хора, се изнасят на село, за да могат децата им да са самостоятелни, особено, ако имат дете, без да кажат и дума. Поведението на тези възрастни хора е арогантно и неморално. Не може младите да си загубят живота в това да не им пречат, да се съобразяват с тях и да не могат да говорят в дома си. Къде е техният живот и младост?! Как ще си почиват те, като работят, а тези пенсии по цял ден висят вкъщи и работа не пипат. Като искат да спят, да спят, цял ден нямат друга работа! Да не са бебета, че да ги пазят толкова?! В край на сметка, на кого му предстои тепърва живот? На тях, или на младите? А тези пенсионери, дали ги пазят толкова, когато те спят, или искат спокойствие след работа, или още от врата почват да им дуднат, сякаш не са имали достатъчно тежък ден, докато те цял ден са се чудили на кой стол да си клатят краката! Така че, моля, запазете обидите "пикла", "лигла" и подобни, за себе си! От такъв отговор към толкова възпитано зададен въпрос на това дете, е ясно какво е възпитанието ви и каква сте вие.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 20 дни
hash: b9f391d63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   До номер 9: аз се чувствам омерзен от сънародници, които имат твоят начин на мислене... Бабата и дядото проявяват откровена наглост!

 
  ...
преди: 2 години, 13 дни
hash: f94c69706a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Наистина не мога да разбера поведението на някои хора и как изобщо си ги мислят нещата. Аз лично, наистина не мога да си представя, дори и да няма къде да отида, да живея при омъжената си дъщеря, или при женения си син за постоянно. На гости, разбирам, за няколко дни, ама за постоянно, не мога. Хората не им казват нищо от срам, а те самите нямат такъв. Не знам от чисто логична гледна точка, как се чувстват удобно да са там, като виждат, че това е младо семейство, аз не бих могла. По-удобно бих била в дом за възрастни хора, защото ще знам, че не притеснявам никого, а децата винаги могат да ме посетят. Но тук, дори и това не е, защото тези хора, все пак имат и друг имот и пак са увиснали на врата на децата си! Мило момиче, аз искрено ти съчувствам! Наистина е много тъжно да не можеш да направиш нищо и да си безсилен, каквато си ти, мила! Да можех да ти помогна! Аз бях в същата ситуация и не ми оставаше друго, освен да чакам смъртта им, но, ако живеят до 90 и няколко години, ти, мила, ще израснеш без щастливо детство и спокойствие, както бях аз. Може на някои да им прозвучи лошо това, че го казвам, н, повярвайте ми, хора, не ви е дошло до главата. Докато не дойде до моята, аз също се възмущавах от такива отчаяни молби за помощ и затова явно съдбата ме наказа да го изпитам.

 
  ...
преди: 2 години, 3 дни
hash: f39e8209ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   А какво да кажем за хората останали на улицата, защото са имали неблагоразумието да се излъжат да припишат приживе инаота си на наследниците си. Наскоро имаше в "Съдебен спор" история за баба, чийто внук за благодарност, че е давала мило и драго да го отгледа, изучи и направи човек си позволяваше да и посяга и да я тероризира в собствения и дом.Наш роднина вече покойник се принуди след смъртта на съпругата си да напусне собственото си жилище в името на спокойствието си вместо да изгони агресивния си син каквато би трсбвало да е по право. Въпросният син в момента е на 62 г. без семейство и почти без трудов стаж. Вуйчо ми същият нехранимайко, и агресивен пияница с психически проблеми имаше нахалството да смени патрона на жилището на баба и дядо и да го съсипе под предлог, че го ремонтира така вече 20 г. Даже на село ходеше да ги тормози. Моя приятелка преди време ми се оплакваше как майката на нейния приятел не била съгласна да прави някои неща в нейно отсъствие жената гледа възрастни хора по чужбина и дианто живеят заедно дойде ли си тя си отива при майка си. Та моята приятелка си позволи да казва, че апартаментът бил на половинката и, при което аз бързо я върнах в действителността, че докато майка му не се спомине, или не реши да му предпише апартамента той се води на нейно име и гаджето и няма никаква друга собственост освен заплатата, която изкарва и, че колкото и да не им е приятно докато са под покрива на майка му ще трябва да се съобразяват с нея. Девойчето от историята също иска не иска такова е положението.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 дни
hash: a81716b19a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Да, гледала съм въпросния епизод на "Съдебен спор", но, ако разсъдите обективно, този внук беше в правото си, защото бабата беше крадвла от дома му и човекът нямаше избор, освен да си заключи къщата. Повярвайте ми, не бих писала мнения тук, ако не бях преживяла същото. Какво бихте направили Вие, ако Ви крадвха, както беше правила въпросната жена в предаването? Помислете - ако ролите бяха обърнати и вместо бабата, внукът си беше позволил да краде от къщата, а тя го беше заключил в нея, нямаше ли да обвинявате пак него и да я защитавате?! Но, просто в случая, е обратното положение. Видях тази жена и тя не изглеждаше нито гладна, нито заслабнала, нито измъчена. Лъже, че я тровели, а си е жива и здрава, нито е навън на двора, нито е изгонена на улицата. Внукът ѝ, ѝ беше оставил две стаи в имота, а тя, за благодарност, го е крала. Няма това право, независимо, че къщата е била нейна. Пак Ви повтарям, че, ако внукът беше на нейно място и тя го беше заключила, пак щяхте да го обвинявате... Казва, че я тормозели, ама не щеше да иде в старчески дом, защото нито изглеждле изтормозена, нито гладна, нито искаше да се извини за откраднатите неща, нито да признае вината си... Лисица, която лъже и използва възрастта си, за да я съжаляват хората, но единственият за съжаление, беше внукът ѝ, защото, повярвайте ми, младите хора имат много повече трудности в живота, отколкото тези пенсионери, които нямат никаква работа и стрес. Не мога да разбера, защо не съжалявате младите?! Аз съм изптала същото, защото живях със стари хора, които си бяха много добре, без никакъв стрес, спокойни и само използваха възрастта си и се правеха на страдалци, за да ги съжаляват хората, а всъщност, истинските страдалци, са внуците им, които ги гледат и търпят име получават социални пенсии наготово, дори без да са работили цял живот, или с минимален стаж. Живяла съм с такива хора, повярвайте ми, не бих писала, ако не го бях изпитала от мой личен опит. Бог да не дава да попаднете в положение да живеете с такива, но само тогава бихте разбрали какво е!

 
  ...
преди: 2 години, 1 ден
hash: 7e3108f661
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Все едно слушам за себе си преди.... Аз също имах кратък период, в който се чувствах по подобен начин, защото живеехме с прабаба ми и дядо ми. Не ме беше срам, но исках да сме си отделно. Сега те не са живи и адски много ми липсват. Не е същото без тях, а много свикнахме.
Сега си малка, но ще дойде момент, в който ще ме разбереш. Цени близките си, защото някой ден няма да ги има и особено, ако баба ти и дядо ти са разбрани и възпитани хора, защото да имаш свестни роднини става все по- голяма рядкост. Истината е че, ако баба ти и дядо ти са готини хора, и твоите приятели ще почнат да ги харесват. Ако си имаш своя стая (така и не разбрах дали имаш такава), си кани приятелите там, тъкмо ще си имате ваше си пространство за вашите си теми.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f94c69706a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Мило момиче, ти няма за какво да изпитваш срам и да се извиняваш! Единствените, които трябва да изпитват срам да тези наглеци - баба ти и дядо ти, но точно поради тази причина, те не знаят какво е срам. Да стоят при младо семейство с дете и да им пречат! В същата ситуация съм. Бог да ги съди и накаже!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f94c69706a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз съм в същата ситуация. Принудили са ме да се съобразявам с баба ми, която обожава да клюкарства за другите, защото не е имала никакви трудности в живота си. Пръста си не е мръднала да работи и цял живот е разчитала на дядо ми, че дори се и хвали с това, ама след смъртта му, взима по-голяма пенсия от моята заплата, без почти никакъв трудов стаж. Подиграва се на работещите хора. щ и дори ме е питала с насмешка, как ще се оправям с моите пари. Иначе пред другите се прави на много болна и немощна. Използваше ме да и пазарувам, да и плащам сметките, без дори да осъзнава, че е баба и може да ми помогне с нещо. Накрая казах край. Цял ден не си мърда г*за - от дивана, на стола, на леглото и обратно. А какви баби съм виждала - на внуците си семестрите плащат, не им се натрапват, само защото са им внужи. Нашата само по градовете се разхожда. Дори ми е натяквала, ако е платила нещо и за мен. Няма справедливост в тоя живот. Дно да има в следващия и за нас, и за тях.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6891733024
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Единствено чувствам съжаление към авторката и подкрепящите я. Колелото така ще се завърти... един ден ще дойде някой, който ще гони родителите им... след това ще дойде и техния ред да ги гонят и така. Каквото посееш, това ще пожънеш. Знам само, че не искам около мен хора отнасящи се така към бабите и дядовците си. Никой по света не иска хора като вас. Щом не уважавате родителите, значи няма да уважавате никой. Деградирали хора.
21 пък кърти с малоумието си. Принудена била, сигурно са я оковали във вериги. Тегли заем, купувай жилище и се махай. Ама не можеш, нали.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f94c69706a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Да, не мога. Нямам тази възможност, но бъдете сигурна, че и баба ми на моите години не е купувала. От дома на майка си е отишла в дома на дядо ми. И да, аз не бих се натрапвала на внуците си след време, ако знам, че ги притеснявам. По-добре сама да си живея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f94c69706a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Не желая да влизам в спор и конфронтация с никого тук. Това е сайт за споделяне и хората разказват мъките си и са с различни проблеми. Вие, които сте арогантни към нас и ни обвинявате, не се държите правилно. Ние с нищо не сме показали грубо отношение към вас, номер 22. Затова и няма да влизаме в спор с вас. Единствено съчувстваме на момичето, защото има за какво. Всичко добро.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f94c69706a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   22, ти си малоумният. Защо младите да теглят заеми, а старите да не си използват собствените къщи и имоти, като имат такива, а трябва да се бутат при тях? ! Никой няма желание, предполагам, да се конфронтира и заяжда с хората тук, обаче нагли хора, няма да щадя. Обиждаш хора, които споделят болката си и това показва ясно какъв си ти.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 76bd602fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Както разбирам, живеете в жилището на дядото и бабата. А на вашия малък апартамент си му прибирате наема. Като не ви кефи при баба и дядо, изкарвате квартирантите и се нанасяте там. Тясно ви било? Ами купете си по-голям. Грешката на старците е, че преживе са си приписали жилището. Вместо да живеят на село, а с големия апартамент да направят като вас с малкия- да го дадат под наем. Така татко ти щеше да си спести парите за ремонта на ТВОЯТА стая. Той им живял години в жилището на хората, без да даде лев, обаче бил платил ремонта на 2 стаи! Ега ти наглите използвачи сте вие! Затова всеки трябва да си знае своето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 289bef363c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Разбираемо е да искаш да ате самостоятелно семейство, но твоите родители не са спечелили пари, за да си купят собствен апартамент, а живеят в апартамент дарен от баба ти и дядо ти, а те вероятно нямат друг. От морално-етична гледна точка найка ти постъпва правилно.
Ако с баща ти искате самостоятелност, продайте едностайния апартамент и търсете кредит за по-голям.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker