Проблем с жените. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблем с жените.
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 861 пъти
Здравейте, пише ви млад мъж на 20+ години. Старая се да се поддържам в добро физическо състояние. Не спирам да се развивам и умствено. Смея да твърдя, че съм амбициозен. Рядко ходя по дискотеки и барове. Рядко съм активен в социалните мрежи, нямам разголени снимки снимки. Нямам интерес да наранявам хора без причина. Не пия, не пуша. Наложи ми се да порасна много рано, факторите поради което това се случи са много, но не искам да изпадам в подробности. Цял живот баща ми ме е учил как да бъда човек на място. Научи ме да имам уважение към жените. Та рано осъзнах, че ще ми се наложи рано или късно да ставам баща. И започнах да инвестирам двойно в себе си, за да не разочаровам eдин ден бъдещото ми семейство. Мечтаeх и мечтая да им давам сигурност във всяко едно значение на думата. Ако не мога това да го осигуря- това значи, че съм некадърник. Мечтая за сериозна връзка, но нещо не ми се получава. Дотук не са искали да ме опознаят, а по скоро са гледали като сексуален обект. Връзка за повече от 3-4 месеца съм нямал. Не искам да бъда груб, но.. В повечето пъти няма какво да си кажа с момичетата, не искат да се развиват, повечето са неуки. Не ми се вижда много нормално, да не знаеш какви предмети си учил цял семестър, а да знаеш кога ще пее Азис. Говорят ми с голямо самочувствие за лайковете си по социалните мрежи. Ако се опитам да завържа някакъв по-смислен разговор в повечето пъти ме гледат тъпо. Не очаквам цял ден и цяла вечер да си говорим за ядрена физика, имам развито чувство за хумор, но все пак трябва да може да си говорим на всякакви теми - нали затова ни е дадена речта. Чувствам се доста тъпо, защото имам чувството, че такива като мен са демоде. Като влезна във фейсбук пък постоянно виждам снимки на зад*ици и/или демонстриране на някакъв висок стандарт със скъпи коли, айфони и прочие. Къде да ги търся тия свястни и нормални жени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: c03b9ea3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Навсякъде, също като по-малко свестните.
Светът е много шарен, никой не е закован за определено място. Всеки излиза, разхожда се, ходи на различни курсове, кафенета, книжарници, ресторанти и така нататък. По-вероятно е да срещнеш свястна жена на улицата, отколкото в дискотека, но и те понякога излизат в петък вечер, така че е въпрос на късмет.
Не се отчайвай. Подразбира се, че си студент, след като говориш за материала през семестъра. За да бъда точна, ще ти споделя, че мога с часове да ти говоря за координатни системи, защото това уча този семестър по-усилено, но много рядко го коментирам извън университета. Навън хората имат нужда да разпуснат, да мислят по-малко и да се смеят повече. Цял ден си на лекции, натоварваш се да запомняш различни понятия и да внимаваш в час, а след това не ти е до още учене. Или само присъстваш и в края на деня пак не ти е до университета. Съгласна съм, че животът е сериозен, но не чак толкова, че да анализираш всичко и във връзката си. Когато излезеш с жена, интересувай се от мнението ѝ за различни теми и бързо ще можеш да я прецениш. Ако не ти допада мисленето ѝ, съдейки по текста ти, връзката ви няма да е много сполучлива. Между другото, аз познавам изключително много свестни хора, както жени, така и мъже. Ти сам избираш средата си. Ще попадаш в различни кръгове от хора, сигурно и колегите ти не си приличат, но сам избираш с кои да общуваш повече. Не се натоварвай излишно с негативни анализи. Общувай смело и си търси подходяща среда, а правилната жена ще се появи. Аз направих така и животът ми се подобри значително. Сякаш преди носих огромен товар, всичко ми се струваше много сериозно, натоварвах се с чуждата злоба и проблеми, имах чувството, че и душата ми е погрозняла. После се огледах, дадох си почивка от всичко и започнах отначало. Опознах наново всичките си приятели, познати и колеги. Ставах по-рано, за да не бързам за никъде. Разхождах се бавно, оглеждах се и влагах цялата си енергия в това, да обръщам повече внимание на хубавите неща и хора. След два месеца се запознах със страхотен мъж- грижовен, умен и с много голямо сърце. Писа ми във фейсбук, оказа се, че ме е объркал с моя адашка. Докато се разберем се заговорихме. Имахме много общи познати и сходни интереси. След няколко дни се срещнахме. Искам да кажа, че любовта сама ще те намери и не бива да се натоварваш с размисли и страсти по нея. Живей си живота с усмивка, всичко ще се подреди.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9888783a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такива като теб трудно се намират. Ако искаш умна жена, ще я намериш някъде из библиотеката.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d20d2fdbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей,
Много ми е интересно къде ги намирате тези, , курви, , с извинение. Но такива мъже като теб са едно голямо съкровище.
Съветвам те, например, качи се в някой автобус избери си едно момиче, което ти изглежда окей и да е по- срамежлива и я питай например за времето, всяка романтичка би те разбрала, а те са едни от най-свестните жени и в повечето случай са много забавни като се отпуснат, а и ако спечелиш сърцето на една романтичка, то завинаги си остава твое!
Успех!


Сладката прасковка

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker