Самота.. Без приятели и самовнушение. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самота.. Без приятели и самовнушение.
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1301 пъти
Здравейте.. Аз съм момиче на 15г. и имам проблеми с липсата на приятели. Преди две години започна всичко... Започнах да излизам все по-рядко, а те спряха да ме търсят. Винаги съм имала проблеми с това.. Винаги съм се деляла.. Влезнах в ново училище.. Намерих си 2 приятелки, които са в класа ми, но приятелството ни не продължи много, защото аз се чувствах трето колело.. Намерих си друга приятелка от класа, която се беше скарала с почти всички... Приятелството ни продължи по-малко от година, защото тя се с добри със съучениците ми и нямахме общи теми на разговор и интереси.. Аз изкарвам само шестици и виждах как тя леко завижда... От повече от година започна да ми липсва стар мой приятел отпреди 2 години, с който имаме странна случка... Бяхме 6 клас и той ми сподели, че ме харесва, но аз му казах, че искам да си останем приятели, защото не го харесвах.. Минаха се 2 месеца и започнах да го харесвам, но ме беше срам да му кажа... не знам дали още ме харесваше... И започнах да не излизам с тях... Вече 2-ра година, но не мога да го забравя, защото още го харесвам.. Преди около два месеца му писах и се уговорихме да се видим... Видяхме се, но отидохме за малко при приятелите му.. Аз останах малко по-назад и се прибрах, защото ме беше срам.. (срамежлива съм ужасно много).. След около 10 минути ми писа да ме пита къде съм отишла.. Аз му казах, че просто съм срамежлива.. Той ме пита да не би да имам комплекси и да не си внушавам, защото не всеки ще ме харесва.... И оттогава не сме ди писали и не сме се виждали, но аз още го харесвам.. Дали ме харесва още? Как мога да разбера? Постоянно си внушавам някакви работи.. Дали съм луда, защото никой не ме търси.. И някои хора ме гледат странно.... Не издържам.... Вече 2-ра година излизам само да разкарам кученцето си и на училище.... Моля ви помогнете ми.... Дайте ми съвет..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 44af1b66a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз имам същият проблем. Цепя се от колектива. Абе играя го единак. Започни да излизаш по-често. Например на кино със съучениците си. Все ще се запознаеш с някой, ще си намериш компания. Може да не са от твоя клас. Може дори да не са от твоето училище. Не бъди толкова срамежлива. Няма от какво да се притесняваш чак толкова... Та те са ти приятели.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ffb494b780
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да му пиша ли отново? Той не ми пише. Да, но не спирам да мисля за стария ми приятел, който ме харесваше преди, а аз го отрязах... Моля дайте ми съвет по тази тема!
От Авторката.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a3b47aa38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пробвай да му кажеш направо. Дори вече да няма чувства към теб, ще се изясните и ще ти олекне. А за това с приятелите.. Не знам. Може би, не ги чувстваш близки, или е опитваш да създадеш връзка с тях, но нещо те спира. От това, което чета, разбирам, че с право си си имала едно на ум за съучениците. Намери си някого, с когото да ти е забавно. На твое място, аз не бих му доверила нищо, което чувствам като емоционална тежест. Дори да ти е приятен до такава степен. Сама си си направила този извод. Интересите изчезват. Но това, което си казала може да завърти нещата в неудобна за теб посока. И то, само за забавлението на някого. Бъди смела. Умно момиче си.
Няма да ти давам съвет. Ще се справиш сама. Ще прецениш, защото виждам, че можеш. В правилната посока си, макар, понякога, тези моменти на болка да те карат да се замислиш повече.
Успех ти желая. И много щастие. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cdef8b796a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Опитай с нещо ново, например спорт, танци или пък някакво ново занимание. Ще се виждаш два - три пъти в седмицата с други хора, ще имате тема за разговор, а именно спорта, танците или пък новото занимание. След тренировка ще предлагаш да пиете кафе и да си говорите, после може да започнете да се виждате и извън дните за тренировка. Така ще си тренираш социалните умения и може да се подобри и обстановката в училище. А колкото до въпросното момче, подкрепям мнението на № 3, кажи му, че си променила позицията си от преди две години и че си склонна да опиташ да направите стъпка напред в приятелството, без да изпадаш в много подробности колко го харесваш, как страдаш и т. н. и виж резултата. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 89afe2a76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз искам, но може да се каже, че съм най-срамежливият човек на земята...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker