Притеснен и изнервен от чутото и случилото се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Притеснен и изнервен от чутото и случилото се
преди: 5 години, 26 дни, прочетена 1360 пъти
Здравейте! Момче на 16 години съм. Преди дни майка ми разбра от баба ми, че съм "предложил" на едно момче да правим секс. Майка ми, като чу едвам изкара работния си ден. Баба ми започна да се филмира, че трябвало да ме водят на лекар, че това се е лекувало с мъжки хормони и не знам си още какво. Вечерта след работа, майка ми ме попита настоятелно дали е вярно. Аз й споделих, че не е вярно и то упорито.
Ето и да върна "лентата малко назад" от къде точно идва проблемът. Един ден си чатих с момчето, на което уж съм предложил да правим секс, си пишихме на тази тема, но беше от скука. Не съм се навил сериозно да го правим, просто ми беше скучно и ме "удариха" хормоните. За това! И доколкото разбрах лично от баба ми, че въпросното момче ме е разпространявало из училище, че искам да правим секс с него. А другото момче, което е негов приятел, ме е разпространявал из едно от кафетата в града.
Кажете ми какво да направя и как да постъпя? И какво да споделя още на родителите ми, освен упоритото ми "НЕ е вярно"?
Много ми е нервно и притеснено от чутото и случилото се!
Много Ви благодаря предварително!
Моля, модераторите да публикуват историята ми възможно най-бързо!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 26 дни
hash: 9b966ee62d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така, значи, такива подли и долни хора от път на път. Нека си говорят, каквото искат, ти си знаеш каква е истината и това е. А относно родителите ти ако отново те попитат им казваш за последно, че това не е истинана и че вече не ти се занимава с глупости (казваш го със много сериозен тон, за да може да разберат, че си напълно сериозен и нямаш намерение повече да се занимаваш с това) и трябва сериозно да поговориш с баба си, защото не може ей така някой и каже нещо и тя веднага да се вкарва във филма и после и родителите ти да притеснява с измислена информация. Изпий един мента, глог и валериан и знай, че всяко чудо за два дена. Скоро вс ще забравят за тази ситуация и всичко ще е наред

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: bc81cf3b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А замислял ли си се все пак дали не си гей? Няма нищо срамно, поне го признай пред себе си. Със сигурност ще ти отнеме повече време да споделиш с родителите си, но затова трябва да знаеш.

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: dc6b6a66d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами твоите родители, независимо дали е вярно или не, нищо не могат да направят по въпроса. Т.е. не че няма да се опитат, просто нищо няма да постигнат. Най-много да те отчуждят. Така или иначе, може да ги помолиш да ти имат доверие, времето ще покаже какъв си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 25 дни
hash: 0f5071b398
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много Ви благодаря! Ще използвам примера на ном. 1 и ном. 3 като ме попитат пак. Ном. 2, времето ще покаже какъв съм точно.

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: 292993a7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4, автора си предполагам. Ще ме извиниш, но самият факт, че не отричаш е много показателен за твърдението на номер 2.

 
  ...


...
преди: 5 години, 23 дни
hash: 5594249cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Като тръгне един слух да се разнася, вече няма какво да направиш. И да се опитваш да убеждаваш този или онзи, само ще удължиш срока на клюката. Махни с ръка и продължавай напред. След седмица-две вече ще има нещо ново, което да се коментира. Можеш да обясниш на родителите ти, че си си писал с въпросното момче за секс, но изобщо не е ставало въпрос вие наистина да правите секс един с друг, а просто сте коментирали. Такива обяснения пред родители причиняват повече от неудобство, но май ще ти е по-притеснено, ако нищо не кажеш. Пред приятели може да реагираш със самоирония и шеги. Чувството за хумор винаги помага в такива ситуации.
Колкото до твоята сексуална ориентация, почакай малко. На 16 години си и те тресат хормоните, всичко може да те привлече и обърка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker