Обсебена бивша приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обсебена бивша приятелка
преди: 5 години, 21 дни, прочетена 1195 пъти
Здравейте! Искам да споделя мъката си в този сайт, въпреки че съм писала и други теми, но те бяха с различна тематика. Ще ви помоля за помощ в тази ситуация. Та така, нека да започвам.

Аз живея във блок, до който има още няколко. В единия от тях живее едно момиче, с което се запознахме някъде 1, 2 клас. Но тя има много странен характер. Много е избухлива, много се заяжда с хората и затова няма приятели. Всички я мразят както и родителите ми и останалите деца. Преди бяхме приятелки, даже излизахме в първия срок заедно тайно и зарязах заради нея най-добрата си приятелка, с която сме приятелки от 7 години (сега сме в 7 клас). А и никой не одобряваше приятелството ни и ми донесе големи проблеми.

Та след като се разделихме с въпросното момиче то започна само да ми натяква, че иска да сме приятелки (от един клас сме), а аз не искам. Прави отчаяни опити да ме върне към нея като например ми беше писала, че ми е намерила гадже и че ми е купило неща. Но не ѝ повярвах. НДП-то ми много я мрази, защото ни беше разделила и когато тя ме заговаря НДП се маха.

Хора, вече не знам какво да правя, ще полудея, оставя ми понякога бележки по вратата, знам че това си типичните тийнейджърски драми, но просто ще се по бъркам. Само и единствено се надявам 7 клас да приключи и с въпросното момиче да не попаднем в една паралелка, защото само ми взима учебниците, пипа ми телефона без мое позволение, но странното е, че ми каза, че винаги ще ме цени, че за мен убива и даже в един мой много лош момент ме защити, защото целия ми клас ми се нахвърли заради отличната ми оценка.

П. С. Съжалявам ако историята е станала дълга, но просто исках някъде да излея всичките си чувства и емоции. Ще помоля редакторите да одобрят поста ми, защото вече ще се побъркам! Моля ви без хейт, а и без това няма на кой друг да споделя, освен на приятелите ми от игрите, защото нямам други приятели. Благодаря, ако сте прочели моя дълъг пост! Ще се радвам ако да дадете мнение по въпроса в коментарите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 19 дни
hash: 3ca9f3da2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, има няколко неща които можеш да направиш. Като за начало обмисли дали наистина искаш да си приятелка с нея.
Ако не искаш- Говориш с нея, че в момента ти е прекалено токсично това приятелство и ако тя не го приеме започваш да я отбягваш, НЕ си даваш нещата и когато ги пипа ще и се караш, казваш на родителите си, НЕ казваш къде искаш да кандидатстваш и какво ли още не
Ако искаш - пак сядаш и говориш с нея спокойно за ефекта върху приятелството ви това нейно бурно държание. Да, никой не е длъжен да го търпи но не се знае откъде идва - дали е просто лигла или има ужасен живот със семейството си.
Обърни се към майка си и се опитай да проведеш разговор с нея и започни нещо от рода на "Виж, знам че не харесваш това момиче, но.. " и и разкажи историята така че да те разбере и да ти даде адекватен съвет. Може да не искаш да и казваш, но почти винаги мама знае най-добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker