Най- добрата ми приятелка е влюбена в идиот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най- добрата ми приятелка е влюбена в идиот
преди: 5 години, 10 дни, прочетена 1175 пъти
Здравейте, искам да Ви попитам за съвет!
От година и нещо, най- добрата ми приятелка е в сериозна връзка...! В първите месеци всичко беше наред, но постепенно той започна да се държи странно( ревнува я от всички, включително и от мен; карат се непрекъснато за всичко; прави и забележки за всичко, не харесва и обижда приятелките ѝ). Момчето е свястно, но постоянно я ревнува, избухва, вика ѝ... когато избухне я замерва с разни предмети, удря по масата, чупи и вещите, посяга ѝ и т. н (показва един вид силата си)! Ще ви дам пример: На едно събиране, той се ядоса, че приятелката му не му обръща внимание, а си купонясва с останалите; ревнува я когато тя поздрави някой от отсрещния пол има и още много истории... Съответно моята най- добра приятелка вижда всичко това, кара се с него... ( постоянно се разделят и събират- Той не може никога да понесе, че са разделени и започва да я преследва или да ѝ обяснява, че ще се самоубие и т. н и естествено, че тя веднага му прощава)... Не мога да си обясня, защо всеки път тя се връща при него, при положение, че вижда как той се отнася с нея? Тя постепенно се променя, не излиза много, внимава какво говори и с кого, ядосва се ако някой я погледне и т. н... Тя ми обяснява как постоянно той я ядосва и иска да се раздели с него, но винаги се връща и не може да каже КРАЙ окончателно и да се разделят..! Според мен тя не е влюбена толкова много, колкото е привързана към самия човек.. Кажете ми как да ѝ обясня, че той не е за нея..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 дни
hash: fe3540da8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми то в днешно време всички са влюбени в идиоти.

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 8a68ed6c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелката ти няма самочувствие, затова е така. Сериозна съм, говоря от личен опит. Не знам на колко сте и на колко е момчето, но ще дам пример аз с какво момче ходя в момента. Накратко - прави всичко за мен. Уважава ме, никога не ми е посягал, не ми е повишил тон, запознал ме е с приятелите си и семейството си, гордее се с мен, обръща ми внимание. Излизаме различно - понякога само двамата, понякога в компания, а пък друг път сме поотделно всеки с приятелите си. Детски сцени няма, а е на 16. Аз съм на почти 21. Да, имаме голяма разлика, но това отношение не съм го видяла от никой друг, нито малък, нито на моите години, нито на тия на баща ми години. До човек си е. Има много такива момчета и мъже като моя приятел. Да, вярно е, че понякога е трудно да го срещнеш, но много често има такъв около всяко момиче, просо тя не го забелязва. Аз дълго време бях влюбена в келеш, който се срамуваше от мен, защото приятелите му говореха глупости за мен, без да ме познават, а те самите се хващаха с разни момичета, които после им изневеряваха и си бяха чисто кухи лейки. Аз обаче реших, че ми е писнало, вярно, минаха години, но ми омръзна от това държание и унижение. Леля ми навремето се омъжи за човек, който я ревнуваше по същия начин и заради него се отказа от кариерата си, а беше учила в Москва, прибра се в България и беше на добра позиция, но заради този човек си съсипа част от живота. Така че, твоята приятелка да си прави сметката. С партньора до себе си човек избира и бъдещето си, отнася се и за двата пола.

Сатурн

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: c696e77abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Колко "струва" една жена личи по мъжете, които харесва...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 дни
hash: 7475693e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбрах твърдението "момчето е свястно". Кое му е свястното - не прилича на гърбав циганин или работи що годе нормална работа, а не кара такси или да товари варели с боклук. Кое му е нормалното? Някакъв глупав психопат. Представи си след 3-4г когато е омръзнал на приятелката ти и имат дете, тя как ще понася тия простотии, които сигурно ще са станали по-крайни. После четем за застреляно семейство от малоумният "мъж".

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: ec8be3909e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката: Въпростното момче е умно, от добро семейство, , не пие, не употребява вредни неща и т. н и да вмъкна става въпрос за 19 годишни

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker