Проблем при общуването с хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблем при общуването с хора
преди: 5 години, 14 дни, прочетена 902 пъти
Здравейте реших да пиша тука защото видях че анонимно и искам да кажа това което ме притеснява. На 17 съм скоро правя 18 и не мога да общувам свободно с хората. Проблема ми е че не мога да бъда себе си и се страхувам от мнението на хората какво ще си помислят за мене. С моите близки приятели и семейство си общувам много свободно и няма проблеми но с хора които не познавам много добре ми е трудно
С момчета ми е много трудно да общувам защото постоянно си мисля какво ще си помислят за мене например ако видя навън момче което познавам и направо изтръпвам не знам какво да му кажа от притеснение. И също така постоянно си мисля че хората не ме харесват и ме обсъждат. Всяка вечер лягам с мисълта че утре ще е различно и няма да се притеснявам повече искам да общувам с всеки свободно а не постоянно да си мисля за това какво ще кажат другите за мене. Ще се опитам и ще дам всичко от себе си но все пак искам някой да ми даде някакъв съвет и да ме мотивира по някакъв начин наистина имам нужда от това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 дни
hash: 599618e087
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм на 19 и вече наближавам 20 и съм същият като теб. И аз не мога да общувам с непознати. Много ме е срам. Със съученици и познати общувам почти свободно, но с непознати...
Нямам и много приятели, не излизам с хора. Съвсем сам в чужд град съм. Не познавам други хора в него освен колегите си от университета, с които едвам намерих смелост да се запозная.
И аз като теб си мисля, че хората не ме харесват. Постоянно имам чувството, че говорят лоши неща зад гърба ми и ми се присмиват.
Дори когато бях в родния си град никой не ме търсеше никой не ми се обаждаше, не излизах. Беше ме срам да поканя някого някъде, защо знаех, че ще ми откаже. Няколко пъти се пристраших и опитах, но без успех. Първоначално ме беше срам да общувам дори със съучениците си, но с времето когато свикнах с тях това отмина.
Някога си мислех, че съм изключение и единичен случай, но щом влезнах в този сайт и разбрах, че има много хора като мен в абсолютно същата ситуация. Така, че не се притеснявай-много сме. С времето някакси започва все по малко да ми пука за това. Имам си други грижи. Само не разбрах ти момче ли си или момиче.

 
  ...
преди: 5 години, 8 дни
hash: 40aae20961
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче съм

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker