Бисексуален приятел ми действа странно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бисексуален приятел ми действа странно
преди: 5 години, 12 часа, прочетена 1284 пъти
Пиша тази напълно излишна история тук, защото ме е срам да споделя какво става в главата ми с когото и да било, ако не е анонимно. Истината е, че и самият аз не знам какво се случва - пълен хаос е, затова ще се радвам да дадете по някой съвет. Та така, аз съм 17-годишно момче, бунтар, не цепя басма на никого, не ставам за сериозна връзка. Ако трябва да бъда откровен - използвам момичетата само за секс, но винаги преди това си казвам директно какво искам и оставям те сами да решат. Начинът ми на живот е повлиян от моята компания и така почнах да пуша трева на 13, от година употребявам и по-тежки наркотици, но в малки количества. Мога да се контролирам и знам кога да спра - това явно го казват всички бъдещи наркомани, но аз съм абсолютно сигурен в себе си. Искам да опитам от всичко в тоя живот, но явно тези неща не са ми достатъчни и сега започнах да правя някакви необясними глупости и затова се нервирам на себе си - имам един бисексуален приятел, аз като цяло не подкрепям тея работи мъж да е с мъж и така нататък, но тоя човек действа някак странно на огромното ми любопитство и аз без да се усещам напоследък почнах да го разпитвам твърде много какво е да докоснеш момче. Страх ме е да не помисли, че му намеквам нещо, нямам никакво желание да докосвам мъж, но разказите ме възбуждат и ми се иска само да гледам отстрани как прави секс с мъж. Пуснах си гей порно, ама не ми действа по тоя начин, даже обратното. Ако кажа това на някой от приятелите ми ще ме изкарат бисексуален, а всъщност ме отвращава идеята за секс с мъж и не бих пробвал никога. Но ако не съм би, какво е обяснението на това, което се случва в главата ми и защо ми действа така бисексуалният ми приятел? Ще се радвам, ако споделите вашето мнение, защото ме е срам изключително много от себе си заради тея неща и не знам как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 38cf344496
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом се чувстваш, така че те отвръщава мисълта да докоснеш мъж спокойно. Аз съм момиче и си пускам гей порно, и на мене ми действа много възбуждащо. А защо се срамуваш от себе си? Даже и от който да е, тези неща даже може би няма да имат значение след 5 години. Винаги си задавай въпроса “това ще има ли значение след 5 години?” Във всяка неудобна ситуация, на мене винаги ми помага тази мисъл.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7a09f0143b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако ти действа така просто спри контакта с него. На тая възраст е лесно от любопитство да се подлъжеш и ги остави тея приказки, че от веднъж ме се ставало такъв. Не прави нещо, за което да съжалиш просто от любопитство.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 72bb284524
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисля си че желаеш подсъзнателно да правиш секс с мъж.
Дори да го направиш един път не мисля че ще станеш бисексуален или хомосексуален след това. Ще си пробвал нещо ново.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4a121294ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какъвто и да чувстваш че си, каквото и да искаш да си, ако си заобграден с хора, които са приели нещо за нормално, ще си странния, различния. Ти си бунтарят, застанал срещу една норма на група от хора, но следваш примера за живот на друга, което те кара да чувсташ принадлежност. Твоите приятели изпитват същото нещо и си задават същите въпроси.
В живота има много по-интересни и вълнуващи неща от секса и наркотиците. Имаш потенциала да опиташ от всичко, но сам усещаш колко са "празни" тези преживявания. Това те кара да желаеш повече, по-силни емоции и чувства от това, което си свикнал да приемаш. Във всеки смисъл. Всичко е един навик. Не е твоя характер. Не е това, което останалите обичат
или искат да обикнат в теб.

Щом ти е скучно, търсиш на грешното място.

Момиче на 17.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 10fb78e8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Малък си още, недей да правиш необмислени неща, за които в бъдеще може да съжаляваш. Сега не цепиш басма на никого, но я се замисли за в бъдеще! Ще разправяш на децата си "не съм гей, ама дадох на един приятел да ме оправи просто ей така от любопитство". Според мен наркотиците са отключили някаква празнота в тебе, която търсиш да запълниш по някакъв начин. А от безразборния секс почваш да се отегчаваш вече от момичетата и затова имаш такива помисли към приятеля ти. По-добре си хвани една сериозна приятелка, понякога само такава може да те вкара в правилния път. Любовта променя човека. Повярвай, от личен опит го знам.
Мъж на 35

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker