Какво харесват момичетата у едно момче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво харесват момичетата у едно момче?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 48623 пъти
Много ми е интересно какво гледат момичетата когато си харесват някое момче. Какво ги е накарало да го харесат ? Външността ? Парите или може би нещо друго ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 94

преди: 12 години, 11 месеца
hash: fd28ba4a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   да бъде себе си, да бъде самоуверен, да няма комплекси, но и самочувствието да е с покритие. Да е креативен, да има приятели, да може да си прекарва времето добре и да има идеи не само за излизане, но и за излети, хобита, различни неща, които човек може да прави като двойка.
Повечето жени не харесват мъжете заради парите им, но държат да имат хубава работа и стабилен доход, да бъдат уважавани и да имат някакъв статус сред роднини и приятели. Никоя жена не иска да бъде с аутсайдер, който да мрънка по цял ден, да не работи и да чака да бъде издържан от родителите си или от дамата.
Бъдете себе си и се дръжте естествено, не се преструвайте и не се опитвайте да създавате фалшиви образи... после момичето се разочарова, когато принцът се превърне в жаба.

И да - жените харесват принцове, не жаби - каквото и да значи това...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 073d24f1a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Повечето момичета търсят просто някое момче, с което да им е приятно, да е свестен, да ги обича и уважава, да има желание да бъде с тях и да си прекарват добре, от там нататък и всичко друго се нарежда. Всякакви други плюсове са си плюсове, но в никакъв случай задължителни ;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 030087ae75
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

3.   Повечето от горните коментари е вярно, но днешните момичета са сякаш слепи. Колкото и добре да се държа с едно момиче, колкото и да я ухажвам, да правя комплименти (разбира се в умерено количество) те просто не виждат това сякаш нещо друго гледат. Споделям това защото се отнася за голяма част от женската популация в България. Просто момичетата държат някакъв фалшив образ, надут едва ли не. Май по-горните коментари действат само на земните момичета каквото и да значи това.

EMO

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c0cfbe93b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   През различните възрасти жените търсят различни неща у бъдещ партньор, тъй като не си дал възраст няма как да ти описваме целият женски живот цикъл по цикъл. например момиче 12-15год търси по-голям "батко" да е отракан, лидер и чаровен пък бил той и умствено недоразвит. от 15 до 18, 19 момичето търси момче с приятели, да може да си прекарва времето добре но и тук идва интерес към финансовото му състояние, разни подаръчета ще подействат положително. 20-25 год момиче търси поскоро умен, интелигентен или креативен "млад бизнесмен" и т. н... 58 и нагоре годишната жена търси мъж джентълмен с висока пенсия и жилище. И всяко правило си има изключения. За всеки влак си има пътници.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b81177ca22
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

5.   Лично аз бих харесала момче което е мило и ме обича такава каквато съм,а не някакъв мухльо който е с мен само заради секса.А ако става въпрос за външност за мен най важната е усмивката,бих се влюбила в едно момче само заради нея

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3d268c2493
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Никога не съм харесвала момчета. Още откакто започнах да чувствам влечение към другия пол, винаги са ми харесвали мъже. Затова ще се опитам да обясня какво харесвам в един мъж (защото, авторе, и ти ще станеш такъв:) Аз лично, няма как да бъда накарана да харесам някого. Винаги сама си "набелязвам" мъжете, без тяхно активно участие. Просто срещам някого, откривам в него нещо специално и се влюбвам. Всички мъже и момчета, които са се опитвали да ме ухажват и да привлекат вниманието ми по някакъв начин са били решително отрязвани. Не, защото са били груби, лоши, безпарични, негъзари или каквото там се сетите. Просто го нямаше "фаталното привличане". Как се поражда то? Бога ми, не знам. Наречете го химия, излъчване... не знам. Към едни го чувствам, към други не. Аз самата не мога да го контролирам волево. Тръгне ли, няма спиране:) Е, все пак има някои "задължителни" предпоставки като интелект, маниери и "джентълменска" външност - т.е. с интелигентна физиономия, слаб, сравнително висок, без излишности (все едно дали са мускули или сланини), добра лична хигиена... Много ценя умението да се води разговор. Въобще не съм меркантилна, плащала съм сметката на мъж:) Разни "бизнесмени" и "юпита" ме отегчават. Обичам интелектуалци.

Нямам претенции за универсалност. Само посочих какъв е случаят при мен. Вярвам, че това все пак допълва по някакъв начин картината.

Борония

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c0cfbe93b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Аз съм 4 Всичко което търсим го търсим несъзнателно в зависимост от възраста си и ето доказателство на думите ми:
№ 1 е дама над 25 мисли за семейство-да имат хубава работа и стабилен доход. тоест сигурност за бъдещите деца.
№2 клони към 19-20-да си прекарват добре.
№5 няма 16 търси чаровник-най важната е усмивката.
№6 е на 20-25 оценява умен, интелигентен мъж.
И пак всяко правило си има изключения. Дано не ми се разсърдят дамите ако е объркана възраста им.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 933a1c381a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Каквото и ти би харесал у едно момиче. Няма формула... Просто е наниз от събития и случки...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 415ad98cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ако кажа, че за мен не е важна външността ще излъжа. Това е първото нещо, което мога да забележа в едно момче на пръв поглед. Не обичам да се лигави, да е сравнително сериозен. Да не се държи като олигофрен и да не наранява момичето до себе си, само за да се хареса това на приятелите му. Да бъде кавалер. Не да си отваря вратата и дори да не я задържа след себе си. Да ти отстъпва място, било то в автобуса или просто реда на някой павилион. Възпитаните момчета си личат по държанието. Но всеки харесва различни, защото ние самите сме различни. Зависи ти какъв си. :) Ако си това, което описах по-горе, бъди сигурен, че това някой ще го оцени.

The Star *

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e695aa15be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   При всяка жена е различно... зависи тя какво иска и какво тя може да види.


-Death_Blade ^

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4627075c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

11.   7, аз съм 1 и позна за възрастта ми - на 26 съм, но иначе не позна. Така съм мислила и на 18, защото от тогава съм с партньора си и винаги съм игнорирала смачканите мъже без самочувствие, които ми мрънкат един час, защо не ставали нещата, както и самохвалковците без покритие.
Избягвала съм и мързелите, които живеят при родителите си и не работят или изкарват само за цигари и бензин. Избягвам и мъжете без концепция и план за живота - например купуват си със заем хубава кола, но нямат пари за бензин. Абсурд!

И понеже знам от малка какво искам, съм вече толкова години с един мъж.... и между другото - по външност той не е дори с нещо повече от другите мъже, макар че си е 100% мой тип. Всяка жена си има свои вкус за външността на мъжа и намира нейния за най-хубавия, ако действително е влюбена!
Аз мъжете на приятелките ми например ги намирам за грозни, но като говорим за мъжете си и почнат да ги описват, сякаш Брат Пит описват. И да, за жената, която те обича, си перфектен и красив!
Жените харесват мъжете, в които са влюбени, може би това е отговорът

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c0cfbe93b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   № 11 аз съм 7 вярно не съм споменал за промяната при мъжете според възраста и няма жена която да харесва "смачканите мъже без самочувствие""мързелите". Няма как на 15 да гледаш 16 годишният младеж дали е зависим от родителите не ме убеждавай. Ти си на 26 както каза и мислиш като жена на 26 браво всичко е ок. И това че мъжът до теб се развива в правилната посока въобще не е изключение. И той е бил на 13 "зависим от родителите" и той е бил объркан тийнеиджър в даден момент. Копирай някъде думите си и ги прочети след 10-15 години ще видиш промяната. Пък и говоря за " БЪДЕЩ партньор" ако не си забелязала. След дадена възраст жените са съгласни на изключения в описанието особенно ако връзката е дългогодишна. След 35-40 няма да имаш кой знае какво против той да има бирено коремче, да е почнал да оплешивава, да побелява и т. н. Докато на 26 "бирено коремче" е неприемливо.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d9e0392e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз харесвам момчета, които имат чувство за хумор, смисъл искам да ме разсмива. Но да не се лигави прекалено много, да си има граници. Да е хубав на външен вид ( не е от значение дали има мускули или не, обаче да не е много слаб и някакъв слухар). Искам да е мил и грижовен с мен, да има хубава компания, с която да излизаме да се забавляваме. Да е добър слушател, да има за какво да си говоря, споделям с него. За сега за мен няма значение има ли пари, няма ли. Мразя клюкарите. И много други неща.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3d268c2493
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   До човека с таблицата:

Ти откъде си толкова убеден, че 11, когато е била 16-годишна е гледала също по 16-годишни? Това задължително ли е? Или пък, че момиче на 13 се заглежда по 13-годишни? Аз лично, още на 15 ужасих родата с фразата, че всичко от мъжки пол под 30 тотално не ме интересува и че ги смятам за недорасли:) Е, тогава се въздържах от подобни връзки, защото съзнавах, че още не съм им на нивото на моя контингент, но след известен брой години излизам с един такъв и хич не съжалявам. Тезата ти далеч не е толкова универсална, колкото си мислиш.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c0cfbe93b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Под № 4 и 7 написах за изключения при 11 не съм потретил при всеки коментар ли да повтарям едно и също, че има изключения? № 14 като четеш чети всичко. А това, че ти на 13-15 си се заглеждала по татко си и неговите набори това е вече психично отклонение.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3d268c2493
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От 14:

Уважаеми 15, татко ми съвсем не е бил на 30 по онова време, защото не се е оженил в детската градина. Не съм се заглеждала по негови набори. И как реши, че имам психично заболяване? Нима е психичен проблем да харесваш истински мъже, а не пикльовци?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d2aede1b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Номер 14, откога възрастта определя зрелостта? Познавам момчета по на 18-19 години, които са много по-пораснали от един индивид на 25 :)) Така че това не е критерий, зависи от човека :) И наистина не е нормално на 15-годишна възраст да се заглеждаш по хора два пъти по-големи от теб.
По темата - съгласна съм, без привличане нищо не може да се получи. Тук нямат отношение красота, социално положение или нещо друго. Или има тръпка, или няма. А тя идва от душевна близост и сексуално привличане.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8d4d479244
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   каквото и да ти говорят е колата - аз съм мъж, карах фолксваген и интереса беше около 0, сега карам нова ц класа - интереса е около 99
смятай сам!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5d900129a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   18, да се надяваме, че подбираш останалия 1 процент... макар че искрено се съмнявам...

Лола

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 464a1c298a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   защо бе, Лола, зависи какви женички харесва 18. Човекът си пада по елементарните парчета, е - хубавата кола е тогава точната примамка за такива, лошо няма. Действително, ако един мъж е безинтересен и без това, но кара и Голфче, ужас! По-добре да си вземе някаква хубава кола, поне да има шанс сред безинтересните жени. Те съответно ще имат Д-класа силиконов бюст, 20 см. токче и къса пола без прашки. Търкулнало се гърнето...

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5d900129a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   19, ... та си намерило похлупака, слава богу, че аз съм WOK. Иначе си прав(а).

Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4886cf4193
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   не прочетох коментарите до тук, понеже точно сега не ми пука какво казват останалите. Ето и моето мнение:

аз гледам повече характера и по-малко външния вид. Парите за мен не са от значение, стига човека да е разбран.
ако трябва да избирам от качествата, избора ми е най-вече: умен,не много сериозен но и не прекалено лигав, от там нататък нямам претенции :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: edc2c2f606
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   До 4:

Това, че за всеки влак си имало пътници е пълна измишльотина. Наближавам 30-те, а съм все още сам.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5d900129a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   23 и аз така... само че аз съм си виновна в случая...
Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3d268c2493
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   23, 24, какво сте се спекли? Аз съм първата приятелка на човека до мен, а станахме двойка, когато той беше на 32, т. е. до 32 си е бил все сам. Е, и?

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 82356cd3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Абе накратко... всички мен ме търсите :)))

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5d900129a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   25, хич не съм се спекла...
Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5d900129a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   26, внимавай да не си закачиш нослето на полюлея...
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9bb15d1c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Аз обожавам стеснителните момчета с лъчезарна усмивка! ;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: be0fc826a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   28 - Просто казвам :Р


-Death_Blade ^

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 27e906a68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   До хората над 25 - секцията е за тийнейджъри, а колкото до темата, аз съм на 15 и се интересувам най-много от характера на едно моче, до колко е забавен и мога да общувам с него и разбира се хигиена... :)
Girl

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d28ed25879
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Според мен въпросът е доста глупав.... всеки харесва различни неща, на някой може да му хареса усмивката, на друг косата. Зависи от човека.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: fb9dcffe2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Death Blade, чудно след като всички теб търсим, каква работа има момче като теб в този сайт?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: fb9dcffe2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Щом питаш, да ти кажа. На 15 (почти 16) години съм. До сега все се заглеждах и все съм излизала с красиви и забавни момчета, с които да си прекарвам супер. Да, но вече май не търся точно същото, защото толкова излишни нерви похабих за "хубавците", че нямам думи.

Пак искам да излизаме и да ни е весело заедно, но най-вече искам да е нежен и мил. И да не забравя... поне малко чаровен! Не би ме впечатлил някой голям букет или скъп подарък, а една топла и нежна прегръдка. Дали все още са останали момчета, които да харесват истинското ми аз или трябва да се правя на това, което не съм?

Smiling girl

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 46078193f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Не знам за момичетата кфо харесват ама не съм богат нося розови и лилави тенисчици (за които казват че ги вазбуждали) имам визия и ми връзват почти всички момичета а не съм особено умен.. ;д (училище де)

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3349dac5d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   За мен едно момче трябва да има чувство за хумор, добър характер и да е нежен към момичетата! Винаги гледам стилът, обувките и държанието на момчето. :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0355c09317
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Например за мен е важен характера на едно момче как се държи с мен да има чувство за хумор е се пак пак го поглеждам като гяло може да е уникален ама се пак да не е мн грозен :д иначе това е общо взето

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f9fbc4d809
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   На мен лично ми харесват момчета с определен тип характер , външността няма нищо общо недей да се шокираш бъди себе си

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 050f3c20d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Ами поне аз не гледам външния вид, а вътрешния.... ;)) и НЕ ме интересува дали има пари или не.... Важното е да ме обича и аз него, да се уважаваме и да си имаме доверие... :))

***Асичка***

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0355c09317
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   За мен е много важен характера на момчето как се държи с мен да е мил, нежен да ме разбира да има чувство за хумор е и външността също не толкова важна колкото характера на момчето

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5db975f235
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Да бъде с добър характер. Да има секси фигура да е малко романтичен и да е добър в леглото!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b8a019a546
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Всички момичета са различни, но лично оз харесвам момчета със тъмноруси коси, сини или зелени очи, да не се дебели, да не са зубари, да спортуват, и ако ме харесват да го показват - не да се спотайват!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b9c4db0e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   аз поне харесвам момчета с много перверзно съзнание които да гледат и пипат ако някое момче харесва такива facebook ми е *****

Модератор: Не публикуваме лични данни.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a37f12e436
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Аз лично харесвам момчета със тъмна коса, зелени или сини очи и хубаво тяло.. :))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b5c5202064
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Аз гледам по характерът им. Незнам защо толкова искате да изглеждат прекрасно?! За мен най-важното е да бъдат мили с мен, никога да не ми посягат и най-важното да ме обичат!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b6c4e17c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Зависи какъв тип момиче искаш да впечатлиш. Ако и неква тъпа кифла с пари, скъпи коли, красота, голяма къща и тн.
А ако е някое истинско момиче с усмивката ( да е умерена ако ме разбираш да не се зъбиш много, много ;D ), да я разсмиваш ( но все пак да не си лигльо ), да се държиш добре с нея. Най- важното - БЪДИ СЕБЕ СИ!!! Ако не те хареса такъв какъвто си значи не те заслужава.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 189301bec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Всяко момиче харесва различен тип момчета. Няма "перфектен" за всички. Примерно на външен вид аз харесвам момчета с по-зрял вид, черна коса и черни очи, със светъл тен, с нормално тяло. А като характер - с мен трябва да се държи добре, да не е разглезен, да е забавен, да не е женкар, да е умен, да е културен, да знае как да се държи, да ме кара да се чувствам безкрайно щастлива с него. И подобни. Но такива едва ли се намират в 21 век. :(

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0550bef129
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Всяка е различна намери това което тя харесва покажи й го и ще я спечелиш! Някой пък търсят тяло, пари, комплименти! трети си заслужават най-много защото ценят човека какъвто е богат, беден, нисък, висок и т. н.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a6977e6757
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Аз гледам характера и душата на едно момче! Не гледам външния вид или колко пари има и каква кола кара или изобщо има ли кола!
Казали са хората "като харесваш някой, ще го приемеш такъв какъвто е" :))

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0a83944bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Mъжът не е мъж ако не е грозен, а жената не е жена ако не е хубава.
bz

 
  ...

1-50 от 94
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker