Майка ми ме шпионира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми ме шпионира
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 3429 пъти
Здравейте. Момче на 16г. съм. Живеем сами с майка ми, баща ми почина когато бях много малък ( 3-4г възраст ). Уважавам я безгранично. Отношенията са ни нормални, живеем спокойно, без проблеми. Всичко вървеше добре до момента в който ме хвана как маструбирам. Много неприятна ситуация за мен. Много ме е срам от това. След тази случка 2-3 дена избягвах да говоря с нея. Тя обаче се промени коренно - започна да се държи много странно, постоянно си намира причина да влиза в стаята ми, все нещо търси или иска да почисти или да вземе нещо. Когато съм си вкъщи не ме оставя да бъда сам. Постоянно ми се натрапва и ме пита дали съм гладен или ми се пие нещо и т. н. Държи се с мен все едно съм бебе. Веднъж я хванах на вратата ми да слухти - направи се, че все едно току що идва, но аз разбрах, че не е така. Случвало се е вечер след като си легна да я чувам как влиза тихо в стаята ми като мисли, че вече съм заспал. Не знам поради каква причина и какво прави, но съм притеснен от държанието й. Реших за да избегна подобни ситуации в бъдеще и започнах да се заключвам. Всичко добре, но един ден като се прибрах, ключа го нямаше и като я попитах къде е ключа от стаята ми - тя ми каза че вратите в къщи не трябва да се заключват. Като поискам да остана сам за да маструбирам, винаги изпитвам страх, че може да влезе в стаята ми. Моля за съвет! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 307f47eb21
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Блъскай в кенефа или в банята. Но това наистина не е хубаво. Седни и поговори с нея. Това е нормално за възрастта ти, хормоните бушуват. Само гледай да не ти стане навик

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fd8bfc492a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Майка ти не е в ред. Да не си помислиш, че съм ти връстник - жена съм, майка на двама синове - на 27 и на 22 години. Всеки човек трябва да има лично пространство - неприкосновено. Изисквах от децата си, от ранна възраст, да почукат, ако искат да влязат в спалнята. Разбира се, отвръщах със същото.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: df2319ab1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колкото и да е срамно, тропни по масата и й кажи, че не ти е приятно. Да, мастурбирал си, но това е нещо нормално за твоята възраст. Утре като влезеш в стаята си с някоя приятелка за да правите секс, майка ти пак ли ще те шпионира. 21-ви век сме все пак, а не средновековието в което са връзвали децата за да не се пипат.
Като се сетя като тийнейджър, мисля, че майка ми едва не ме е хващала в крачка, но нарочно се е правила на разсеяна за да не ме засрамвам, защото знае, че това е нещо нормално. Един път намери и порно списание /тогава интернет малко хора имаха/ и просто ми се засмя.
На твоите години, отново при чистене майка ми намираше презервативи, но пак го приемаше нормално и хвалеше, че все пак ги използвам и се пазя.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 97e6690299
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен трябва да се опиташ да говориш с нея директно по този въпрос. Тя ти е майка и сигурно се е стреснала първоначално от това което е видяла, защото все още не е осъзнала колко си пораснал. Но ако седнеш и й кажеш в прав текст, че чувстваш че имаш нужда от уединение и искаш да ти върне ключа и да ти има повече доверие, а не да те следи така, единия вариант е да ти влезе в положение и да се поотпусне, другия вариант е да ти обясни какво я притеснява и защо те следи и тогава вече да решиш как да процедираш. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d1398ff935
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Много майки се държат така с децата си. Особенно ако са момчета. Има някаква наклоност да се привързват към тях. Винаги треперят над тях. Одобряват, показват, казват и най-лошото стремят се да им диктуват живота докато могат. Всеки обича майка си. Всяка майка трепери над детето си. Но при някои от тях, това желание е по-голямо. Особенно при твоя случай, че баща ти отдавна е починал. Винаги ще стои на главата ти и ще те "закриля" и пази от грешки. На това му се вика обсебване. Лошо е защото ще се опитва и за напред да ти дава наклон на живота. Ще одобрява жените около теб. Ще те ревнува и прави всичко по силите си да е на нейното. А за "пердашките" не се изсилвай. Това само ще ти попречи да станеш ловец на "тутурутки". Когато ти откаже някоя, "десислава" няма да ти откаже и така губиш интерес и желание да изклецаш някоя. Опитай да се дистанцираш от майка си и при възможност да учиш в друг град. Не можеш да я промениш. Никой не може.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e64b93712d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей, поговори с нея. Обясни й, че това, което правиш е нормално, а нейното поведение те притеснява и стресира. Ти имаш право на лично пространство.

С31

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 79239d380d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кажи и че си имаш лично пространство, кажи и да доиде на твое място и ако нея я хванеш да си бара пеперудата дали ще и е приятно.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ab41a42dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Наистина много неудобна ситуация, при мен също се е случвало само където съм момиче. Бях си сложила ръцете в гащите без да съм гола и тн и вратата беше отворена и майка ми през това време готвеше нещо а баща ми гледаше филм и си викам че няма какво да стане, защото попринцип свършвам за около минута две и изведнъж майка ми излиза от хола(където е и кухнята) и врата ми нали беше отворена и ме видя.. Понеже отиваше до тоалетна която е точно срещу моята врата и се виждам и като излезе и аз се правех че се почесвам не точно там а около тази зона без да ми е ръката под гащите и бях в същата позиция (гледяйки нещо на телефона ми) и не знам може и пък да съм ѝ направила такава илюзия че и първия път нещо ме е сърбяло :Д Но пък след това нищо не ми каза държа си се нормално, може би и ти трябва да поговориш с нея, въпреки че тази тема е леко табу.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 58d6449953
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   При мен е почти същото, поне 90% от написаното се случва и при мен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 43795b1350
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Поговори с нея най-добре... усамотението е нужно на всеки. Понякога просто искаш да си сам... а за мастурбирането - много кофти, наистина. Пробвай в банята?

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 500f4617e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Най-добрия вариант е да проведете един сериозен разговор

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e771e4586e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Може да си купиш и сложиш на вратата райбер:)
Ако, майка ти те попита защо, обясняваш спокойно, че имаш нужда от лично пространство. Ти не влизаш в спалнята й, когато ти скимне, че я обичаш и уважаваш като майка и родител, но не ти е приятно да се чувстваш шпиониран и че си достатъчно голям да си налееш вода и да си сложиш за ядене, не е необходимо тя да те третира като бебе.
Тя се държи по този начин, защото явно й се иска да си още нейното малко момченце и не е обърнала внимание, че порастваш, че се развиваш полово и имаш и такива нужди. Мисли си, че като не те оставя да си сам, ще "забравиш" за мастурбирането и няма да мислиш за това и за голи момичета, за секс и т. н.
Греши, разбира се, но тя също е неподготвена и притеснена като теб. Не знае какво да прави и за това те шпионира.
Един спокоен разговор на тази тема( за порастването, за секса, за половото развитие)би бил най-подходящ.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c783b4562d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Най-вероятно я сърби жестоко между краката.
Ама от друга страна да оправиш майка си не си е работа...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 974bb74767
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   16 Харесва го много :D Вземи си купи една брава за врата, носи ключа със себе си и готово.

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 230e192ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ти си си в стаята, тя ти навлиза в пространството. Да не ти пука и да не те е срам. Много бързо ще я отучиш ако не ти пука.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker