Вечерен час? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Вечерен час?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 966 пъти
Здравейте, на 14 години съм тази година септември навършвам 15. Преди месец се запознах с едно момче на 19 (99 набор, а аз съм 04). Всичко е идеално, обаче има един проблем- вечерният час. Родителите ми са разведени и живея само с мама. Тя е малко по- строга и не ми позволява да стоя дори до 21:30, постоянно се караме за някакви глупости и когато искам да излезна поне до 22:00 си измислям оправдания от сорта на "Отивам малко в тате. ", "Ще спя в тате/ баба и дядо. " И т. н. Не искам да я лъжа, защото знам, че все някога ще разбере. Моля ви, дайте ми съвет как да поговоря с нея за вечерен час поне до 21:30 (та и все пак лятото тогава почва да се стъмва) без да се скараме! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 716cfd5d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да й покажеш че си отговорна, разумна и може да разчита на теб. Че можеш да се пазиш и да стоиш далеч от лоши хора/ситуации, защото се съмнявам да го прави това на пук на теб. Просто се тревожи да не ти се случи нещо лошо и е нормално това. Също, малко се замисли дали не е пък за твое добро този вечерен час. Половин час още - до 22, не е голяма разлика. Може да се виждате с приятеля ти през деня също, а вечер като държите пак да сте заедно може у вас.
Ж22

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ce9fa8c749
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лято е и двамата сте във ваканция, така че не разбирам защо трябва да се виждате точно вечер? Цял ден не ви ли е достатъчен?!
Колкото до това, че майка ти не ти дава да обикаляш по нощите, ами напълно права е. Дори не можеш да си представиш какви откачалки обикалят нощем по улиците! Пияни, дрогирани, агресивни типове и като видят само момиче... сама се сети. Знам, ще ми кажеш, че можеш да се пазиш, че си разумна и т.н., но колкото и да си разумна като те срещне наркоман с нож, нищо няма да можеш да направиш. То дори не е нужно да си търсиш проблеми, стига ти по тъмното, в някоя по тиха улица, да налетиш на такъв докато кротичко си вървиш към вкъщи. На доста повече години от теб съм, но и мен са ме плашили сериозно. Вървиш си, а срещу теб някакъв мангал, пиян като мотика и те гледа странно. Не го знаеш какво му се върти в главата. Ако има хора наоколо, ок, а ако няма? Така, че просто не побърквай майка си от притеснение. За теб може да не голяма работа, че си закъсняла 1 час, ама на нея тоя час и се е видял като цял век и дори не искаш да знаеш какви ужасии са и минали през главата докато се прибереш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 02f8c0200e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Съжалявам авторката. Аз съм една година по голяма от теб, но те разбирам. Понякога майките си мислят, че децата им са още малки. Разбирам и "защо трябва да се виждате вечер като имате цял свободен ден". Тея неща са нормални, когато порастваш. Моите родители са също строги, но сега особено лятото няма проблем да стоя на вън до към 10 и 30, даже към толкова се прибирам срядите от фитнес. Ако им кажа, че ще закъснея, защото едиси какво също нямат проблем, но стига да имат връзка с мен по телефона. Та за твоя случай мисля, че е най-добре да поговори с майка си. Кажи й, че вече не си малко дете, кажи й, че си внимателна. Питай я как да й докажеш, че вече си отговорна. Все пак физичекста сила на едно 15 и 18 годишно момиче е една и съща. Просто трябва да й покажеш, че мисленето ти е като на голям човек. Кажи й, че твоите познати са по цели нощи на дискотеки и барове, че ходят сами на море. И в крайна сметка направете и двете компромис. Да речем малко по късен вечерен час примерно 10 и 30 или нещо от сорта. Не знам аз никога не съм имала вечер час... не знам колко е нормалния.
Та пожелавам ти успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker