Пише ми само вечер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Пише ми само вечер
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2547 пъти
Здравейте, приятелят ми е на 18, аз съм на 17. Според вас нормално ли е дори и да е много зает (живеем в различни градове) да ми пише само вечер. Да хубаво е, че получавам "Лека нощ ", но защо не получавам "Добро утро ". Реших да поговоря с него и отговорът му беше - "През деня съм на работа, единствено вечер се сещам за теб, а сутрин не мисля за нищо"... е според вас това нормално ли е или параноясвам. Естествено ако бяхме от един град и ме търсеше само вечер щеше да е само за секс и нямаше да издържим дълго. Вие имате/ли ли сте такива приятели?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7965573581
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ем и аз съм така сутрин или просто се къпя, закусвам пия си кафето дали сам, дали с някой приятел, а е просто съм все зает с нещо. После работа, после навън с приятели и вечерта като се прибера чак тогава пиша. През останалото време макс един път два пъти да звънна на приятелката ми да я чуя, но говорим само около пет минути.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 975200132a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има друга жена ...?!? Има нещо гнило тук, което не ти е казал.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a05d37e8e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти сама го казваш, че дори и да сте в един град ще те търси само за секс. Не знам какво ти говори това, но аз си мисля, че се тормозиш излишно с този човек, вместо да си всеки ден с някой, който всеки ден ще те прави щастлива !

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6f93b8eb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лъже те и те търси вечер, защото е възбуден и на кеф. Няма такова нещо като зает сутрин и през деня. Всеки може да драсне два реда, отнема точно две минути, даже може и една. Просто не си му приоритет и се сеща чак по тъмно. Едно бившо гадже всяка сутрин си казвахме добро утро преди работа и пишехме по някой ред през деня. С друго пак същото, така че работата и разстоянието не са оправдание. Просто не си му приоритет.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d5c39c13aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Абсолютно нормално е! По-голяма съм от вас и зная какво е да работиш здраво. Сутрин мисля единствено за задачите, които ме чакат през деня, после ме завърта въртележката и нямам време за лични контакти и чак вечерта се сещам, че и аз имам дом и семейство. Тогава - в края на работния ден, с мъжа ми, чийто график е същия, се чуваме по телефона, за да се координираме за пазаруване, да знаем някой ако от нас ще закъснее и т.н. После в къщи не можем да се наприказваме, но през деня просто нямаме време за това. Когато бяхме гаджета и поддържахме "телефонна любов", положението беше същото. Чак вечерта той се обаждаше и говорехме до малките часове.
Авторке, твоите връстнички вероятно ще ти кажат, че момчето не те обича, че не е романтичен и не си заслужава. Аз твърдя точно обратното - че имаш пред себе си един сериозен, амбициозен и отговорен млад човек, който ще стигне далеч, щом се отнася толкова всеотдайно към работата си. Да не би да предпочиташ някой лигльо, който по цял ден зяпа телефона си и да ти пуска сърчица? Съветвам те и ти да се стегнеш и по-често да преглеждаш учебниците си, отколкото съобщенията, защото скоро ти предстои много важен житейски избор, а именно ориентиране към бъдеща професия и продължаване на образованието.
Не ми се сърди за нравоученията, но не мога да се сдържа. Като гледам младежите колко време губят в безсмислен чат един с друг, просто ми се плаче за тях.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a07693a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не се занимавай с такива :D
Ясно е че не има реални чувства, а просто си запълва времето

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c3035432d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нормално е. Има работни места и професии, които не позволяват да държиш цял ден телефона в ръката и да си пишеш с приятели. При някои телефонът се оставя на определено място и имаш достъп до него само в почивката. Или ако е барман, или сервитьор, или бърка бетон - как точно да ти пише или да ти се обажда?! Да не говорим пък за работа, която ангажира през целия работен ден ума ти. Когато пораснеш и започнеш да работиш, ще го разбереш. (Зависи какво ще работиш, разбира се.)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a07693a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора
Да уточня на всички коментирани, че и аз работя и със сигурност наблягам на уроците повече от него (:
Но няма как да не ми става тъпо, всеки би се почувствал недооценен, маловажен.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6f93b8eb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Тия, които казват, че е нормално да ме прощават, ама не е. Тук не става въпрос за постоянно звънене и писане, а само едно просто изречение. Някой може да ти драсне едно добро утро, да те пита как си или пожелае лек ден, и това отнема точно 2-3 минути. Може да се направи преди работа, още като стане, или докато пътува в автобуса, ако не шофира. Пък ти когато го видиш тогава. Две прости изречения, но са ми оправяли деня, защото някой се е сетил когато е станал за мен. И аз съм пожелавала лека смяна и другият когато го види тогава. Не съм звъняла през деня, когато знам, че е на работа, нито той на мен. Но сме си разменяли няколко изречения кой когато може. Това да не кажеш или поне напишеш едно добро утро на човек, в когото си уж влюбен, не е маловажно. Работа за 2-3 минути, но показва уважение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a07693a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако човек наистина те обича ще се събужда с мисълта за теб, а това, че те търси главно вечер не ти ли говори достатъчно?

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a07693a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Каквато и да е истината, щом не те кара да се чувстваш обичан човек, защо още си с него?? Всеки си намира сродната душа. Явно приятелят ти още не я е намерил, иначе за какво друго да мисли сутрин? Успех и запомни- обичай тези, които те обичат и държат на теб. Другите са излишни! (:

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a07693a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не ги разбирам този тип хора. Аз като се събудя веднага се обаждам на приятелката ми, за да я чуя как е и след това почвам да се приготвям за работа. Проблемът не е в работата или каквото и да е, просто не си му толкова важна
Бий му шута (:

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5209fb8407
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   На повечето работни места е ЗАБРАНЕНО да чатиш или да водиш лични разговори в работно време. Така, че е напълно нормално да не ти пише през деня. Колкото до това, че не ти пише сутрин, ти като бързаш и закъсняваш за работа имаш ли време за чат? Не мисля. Човекът има да шофира или пък да гони някакъв транспорт, мислиш ли, че в този момент има време да си говори с теб? Така, че е напълно нормално да чати само вечер и през почивните дни. Все едно теб някой да те обвини, че не пишеш докато си в час.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a07693a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Предвид, че сте от различни градове е меко казано ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си пишете(все пак трябва да поддържате връзката си), не става въпрос за работно време. Ако ти пише само вечер обаче, значи не си кой знае какво за него. Ядосвам се на такива "мъже", които самозалъгват хора, които ги обичат и уж несъзнателно ги нараняват с това пренебрежително отношение. А такива като теб си патят от наивност, наблягай ня своите неща и не го мисли

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a07693a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 5 каква е тази крайност!?
Кой ви говори, че трябва да се пише по цял ден с любимия човек. Едно добро утро или пожелаване на приятен ден е напълно достатъчно, за да ти оправи деня. Тук липсва уважението, нима това е сериозен и амбициозен мъж? Авторката ако може да сподели какво работи въпросният мъж (макар че на тази възраст си е момче), че ми стана любопитно камъни ли хвърля от 5:00 до 23:00 или работи като всеки нормален човек, но с покачващо се либидо след полунощ (;

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6f93b8eb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   13, разсмя ме. Ако човек става на време, не закъснява. Зависи и къде работи и как пътува. Но нека да не убеждаваме авторката как някой няма две минути да и пожелае лек ден, при все че по принцип хората стават около час по-рано, че и повече преди работа. Не ми разправяй, че няма възможност да напише две изречения. Всичко друго са оправдания в стил колко съм зает. Да, телефоните са забранени, но ако не са взети и заключени някъде, винаги има начин. Дори и в тоалетната да влезеш пак може, или като пушиш. Пък и повечето се изхитряват и научават къде няма камери. Имам особено мнение за мъже, които пишат само вечер или се оправдават колко са заети и от 12-14 часа до вечерта не са намерили 5 минути да ти напишат едно изречение. Смятам, че авторката не иска постояна комуникация и звънене, а онзи малък жест някой да ти пожелае добро утро.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a07693a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Като представител на мъжкия пол ви гарантирам, че момчето слабо е заинтересован към приятелката си. И аз съм ги правил тези номера, докато не се запознах с едно момиче дето с нея сме вече от 7 години заедно.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a07693a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не параноясваш, но щом се питаш в сайта вместо да си отговориш сама (след като е очевидно) значи си наивна. Такава любов няма, да не говорим, че не сте от едни градове. Пък и сте млади. Ако го обичаш по - добре го оставяй, за да не се тормозиш, а да не говорим, че ако си търсиш само секс сигурно и в твоя град ще намериш. Момчета колкото искаш...
Успех! :D
Ж 23

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a07693a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От авторката
Благодаря на всички за коментарите! (:

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ada5177318
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Да ти кажа наистина няма смисъл за какво да се притесняваш че би могъл да си има друга жена и да те лъже като сте от различни градове и само си пишете, той с нищо не те използва няма как да го прави. Нормално е някои мъже са така, че не пишат и моя беше така но аз вместо да го пита защо не ми пише просто му пиша аз за добро утро и той ми отговаря когато може и има време. Все пак всички сме заети и имаме свойте неща за вършене. Не се притеснявай толкова радвай се, че ти пише всяка вечер а не един път на месец.
В :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker