Чувствам се излишна ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствам се излишна ...
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 867 пъти
Добре дошли в поредната тема на мрънкаща тийнейджърка.
На 18 години съм и от известно време се чувствам излишна.
Родителите ми са разведени и живея от почти 10 години само с баща ми с когото постоянно се караме за абсурдни неща... от 3-4 години се "занимавам" с едно момче с което постоянно се караме и разделяме. Имало е случай в който със седмици не сме се търсели и.. ии в момента пак се опитваме да сме заедно но не върви много.. Относно приятелите ми.. преди имах много приятелки но леко по леко ги разкарах защото бяха меко казано токсични (не спираха да ми говорят зад гърба; дори когато си намерих приятел те ходеха при баща ми и му говореха глупости за него и за нас като цяло... -_-) та в момента имам само един приятел с когото дори не си пишем много но с заедно с училище. Познавам доста момичета от училище но въобще не ми се говори с тях (темите им буквално са коя какво е облякла днес, коя как се е гримирала, какви са и дрехите и т. н. ). Това което ме мъчи е че нямам с кого да поговоря.. и мисля че най-доброто решение в тази ситуация е да си намеря хоби (рисувам от няколко години) и може би да си пиша с хора в интернет..
Сега ще бъда 12 клас а хич не съм по ученето и честно казано не ми се следва за висше.. нямам сили просто.. иска ми се да си продавам рисунките в интернет и.. иска ми се просто да завърша и с някого да си вземе големи раници с най-нужните неща и палатки и спални чували и да обикаляме из затънтените места в България.. имам много мечти но..
Като цяло исках да си излея душата някъде ии ако имате някакви съвети - споделете ги :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5f73227cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скучна, мързелива, без никакви амбиции и идеи, какво искаш от живота. Продължавай така и до десет години ще удариш дъното. Май не си даваш сметка, че проблема е в теб, а не в другите. Наистина трябва да осъзнаеш, че е време за промяна, ако не искаш да станеш една досадна самотница, живееща с 10 котки за компания в мизерия. Дерзай, че няма време. Живота е кратък.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 28fa17ee67
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да отраснеш без семейство не е лесно. Опитай се да правиш нещо положително и дано Господ те напътства какво да правиш. Просто опитът ти те кара са виждаш света по този начин.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4fb36a4d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Апетитът идва с яденето. Аз бях в пъти по-зле от теб. Не исках да уча висше и за малко да ме изключат. Майка ми ме накара да запиша с 300 зора. Приятели също нямах. Имах токсичен приятел.
Сега си се чудя на акъла как съм щяла да пропусна тази възможност и то, предоставена на тепсия. Добре, че беше майка ми да ме притисне малко. И приятели си имам, и си излизам с тях, и работа си имам, уча си редовно и се радвам на живота си. Опитай. Трябва, важно е.
Време е за промяна, както каза 1. След време ще се радваш, гаранция. Пак можеш да си осъществиш мечтите. Средата и възможностите, които ти предоставя университета няма да ги намериш никъде другаде. Накарай се

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker