101 как да си намерим приятел/ка (гадже) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

101 как да си намерим приятел/ка (гадже)
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2167 пъти
Видях няколко теми за това как да си намерим приятел/ка и вместо да отговарам на всяка една от тях по отделно реших да създам тази тема и затова етов ви нколко полезни съвета за това как да си намерим някого:

1. Задължително е да изгелждате добре. Не говоря за това да сте топ модел красиви, а да сте спретнати, с чисти дрехи и да спазвате добра лична хигиена. Хубавият парфюми не вреди на никого, но не прекалявайте с него и най-добре помолете някого от противоположния пол да ви помогне при избора, защото все пак точно тях се опитвате да впечетлите. Прекаляването важи и за грима, до сега не съм чул едно момче да е казал:"Ей, вижте я тая мацка колко яко се е гримирала", а обикновено е:"Ей, вижте я тая мацка как се е гримирала като някоя жрица на любовта". Чистите обувки също са от голямо значение. Не е задължително да се обличате само с маркови дрехи, стига само да не са ви прекалено големи или малки. Накратко по дрехите посрещат, по акъла изпращат. Ако е обличате със определен стил ще ви е много по-лесно да си намерите някого който се изразява по същия начин защото най вероятно ще имате и общи теми за разговор. Но разбира се като всяко нещо си има изключения и не е задължително човека до вас да е като вас.

2. Започнете да тренирате. И не говоря само за фитнес няма нужда да се превръщате в бодибилдър, слаби, дебели, ниски, високи, всички сте красиви в очите на някого. Футбол, баскет, плуване, бягане, скачане на въже, йога, какъвто и да е вид физическа активност все ще ви е от полза, защото не само изгражда физиката на човек, но има и много голямо влияние върху психиката. Отборните спортове също помагат и за създаването на нови приятели и запознаства и помага за комуникативните умения.

3. Като си седите вкъщи няма да стане, трябва да илизате и да се социализирате. Само с кафета и дискотеки обаче няма да успеете, ако смятате, че голямата ви любов в живота ви очаква на такова място, по-добре потърсете на другаде. Ходете на места на който ви доставя удоволствие да сте и се оглеждайте защото човека който търсите може да разглежда любимата ви книга.

4. Това да ви отрежат трябва не да ви сломява, а да ви даде урок и да се замислите дали не сте сбъркали някъде, казали сте нещо не място, направили сте нещо не маясто или може просто да не сте негов тип. Не очаквайте след като сте спазили всички съвети и първият човек с когото говорите да си легне с вас и ли пък да се обвържете от първият ви разговор. Секса на първа среща въобще не задължителен и когато ви се каже не, значи не. Ако пък нещата тръгнат на някъде но се стигне до: " искам да сме само приятели", изполвайте човека да ви помогне да си намерите някого като го питате за съвети кое би се харесало и кое не.

5. Момичета не се срамувайте да направите първата крачка. Колкото ви е трудно и на вас, толкова ни е трудно и на нас.

6. Бъдете себе си, ако човека серщу вас не ви харесва такъв какъвто сте няма смисъл да си губите времето с него. За всеки влак си има пътници, просто за вашия билета не е продаден още.

Ако не направите първата стъпка няма кой да я направи вместо вас, няма нито един човек който е спечелил от тото-то без да е играл. Успех с бъдещите ви начинания и се надявам това да ви е помогнало. Ако им грешки, майната му, знам че сте разбрали посланието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: c897e7354a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами аз повечето съвети не съм ги спазил и не само си "намерих" приятелка, ами и сме щастливо женени вече доста години. И всеки ден съм благодарен, че съм срещнал точно нея, защото е един от най-добрите, широкоскроени, отговорни и морални хора, които познавам. И за разлика от мен дори не е грозна. :)

Домошар съм (дори я видях от вкъщи, на снимка, не в нета), не тренирам, не изглеждам добре, защото съм 165 санта (макар че тя ме намира за не чак толкова грозен, така и не разбрах защо за толкова години), определено съм се сломявал, когато са ме отрязвали. И въпреки всичко приемам, че всички сме хора и не сме перфектни. Е, може би последното съм го спазвал, без да искам, защото не крия нищо и винаги съм държал на откритостта.

Но мисълта ми беше, че изобщо не е необходимо да спазваш тия съвети, за да си намериш приятелка. Аз съм живия пример. Имал съм и други приятелки преди нея.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6cf8825caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   “ Бъдете себе си”

Досега си бил себе си и не си си намерил приятелка. Слевдователно ...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3890d8678f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз не съм спазвал тези съвети, защото смятам, че няма универсална рецепта за това !

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4da2de0621
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пич, хареса ми краткото ти експозе, но нищо не казваш за това как да ходиш на фитнес, баскет или пр. като си пораснал на 25-30г и си изморен след работния ден, а те чака пране и готвене, щото не е нормално на тази възраст да живееш с мама и тя да те гледа още... ако някой те харесва, той ще те хареса и когато си мръсен, болен и депресиран... тва е!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 20581df3da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   По темата препоръчвам тази книга на Mark Manson - Models: Attract Women Through Honesty

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4724f7bd10
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не трябва много да му се мисли по тоя въпрос. Просто човек трябва да има приятели, приятелски кръг демек социална среда и все от някъде ще се завърже разговор все някъде ще блеснеш и ще се намерите. Разбира се трябва да си хубав, но чак пък фитнеси гримове коли пари дрехи... Не не. Това е бонус рабира се. Основното е да имаш хора връзки и така.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0543ad1785
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   По темата с грима мога да добавя - жени, не се вманиачавайте на тема вежди. Напоследък масово се вижда корекция на веждите, ама не фино оформяне, а очебийно прекрояване и обрисуване, често пъти с видимо нереален евтин цвят. Не се гледайте на снимки с новите "вежди", защото снимките изкривяват представите. Пряк поглед от 1 метър показва съвсем друго нещо и много често е жалка картинка. Редовно го наблюдавам сред младите касиерки в магазина. За силиконови джуки няма нужда да отварям темата, защото вероятно нямате пари за такива.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: aff596f746
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Абе или го имаш, или го нямаш.
Имах един съученик, който постоянно се връзваше на разни такива точки, пик-ъп неща, мотивации, литература тип "промени себе си" и тн.
Спортуваше, купуваше си скъпи парфюми, часовници, правеше стойки, научаваше фрази, изучаваше езикът на тялото, и накрая нищо.
Стоя си девствен чак до университета.
Просто си личеше, че е комплексиран и, че всичко е някакво стойкаджийство и заучени фрази. Просто или си себе си и се харесваш такъв, или си някакъв стойкаджия с комплекси, това е.
Всичко опира до самочувствие според мен. Нямаш ли го, за нищо не ставаш.
Мой роднина не ходи на фитнес, прилича на ром, пуши и смърди на цигари, носи стари рокаджийски тениски, има жълти зъби от цигарите, няма и много пари, ама има самочувствие до небесата. Виждал съм го как омайва доста жени а и бройката му е висока.
Просто има някакъв чар, харизма и самочувствие. Както казах- или го имаш, или го нямаш.
Някои цял живот учат за нещо, други постигат същите резултати за съвсем кратко време.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 164da51065
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако следваш сляпо точки, ще изглеждаш нелепо, защото се усеща, че не ти идва отвътре.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6cf8825caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До 5

Там е специфично. Ако си по 12 часа в някой склад ... мдаааам, определено нямаш време и енергия. Ако си на някоя хубава работа по 5-6 на ден, къдеот може да си тргнеп по-рано, хем фитнес, хем маш и пари, да не си готвиш сам, а и колко му е прането, акто имаш хубава пералня и сушилня. Мятам дрехите вътре, след фитнес, въртят се 3-4-5 часа, преди да си легна - бам в сушилнята и т'ва е.
Знам, защото съм бил и от двата края.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a13c9e0302
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе по темата може да се пише много. Ще ти го кажа с 1 изречение-просто е нужно да промениш гледната си точка ! Относно външен вид, поведение, кое е правилно и кое не, кое е допустимо и кое не, кой е печелившия вариант и т. нк.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker