Влюбих се, но той в мен не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбих се, но той в мен не
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 843 пъти
Здравейте! За втори път пиша тази история, дано този път бъде одобрена. Момиче на 20 съм и проблемът ми е несподелена любов. Преди 2 месеца се запознах с едно момче. Бях в парка с приятелка и той дойде първо при нас да поиска цигара, а след малко се върна и попита дали могат да седнат при нас с неговия приятел. Аз ги поканих, защото много го харесах. Ще го наричам Хикс. Заговорихме се с тях и мина около час и половина неусетно когато трябваше да си тръгваме. Разменихме си профилите в социалните мрежи и тръгнахме. С приятелката ми отидохме на кафе и след малко Хикс ми писа. Оттогава започнахме да си пишем всеки ден, за общи неща аз го закачах така да се каже. Комуникирамхме си доста странно, но и интересно. Пращахме си клипчета кой какво прави, поздравявахме се с песни. Той показваше интерес. Почти винаги той ме търсеше. Харесвах го много имахме много общи неща. И един ден реших да го поканя да излезем. Съгласи се. Излязохме насаме, но ни видяха приятелите му и се изненадаха че е с момиче. Дойдоха да се запознаем и останаха с нас. След малко той предложи да ги оставим и да сме двамата да ме изпрати, защото беше късно и студено. През цялото време докато бяхме с приятелите му галеше ръката ми и я топлеше и от време на време докосваше коляното ми, защото бях с накъсани дънки и го разкриваше за да се стопли. Когато вече бяхме пред блока ми ме гушна и каза че косата ми мирише страхотно. Стояхме гушнати около минута и в един момент и двамата тръгнахме един към друг да се целунем. Беше страхотно. Той е по малък на години на 18 е, изобщо не изглежда на толкова. И е страхотен. Скромен, забавен, и сладък. Може би именно с това ме грабна. Разделихме се и по късно ми писа за лека нощ. На следващия ден това не се коментираше, просто каза че е било хубаво. Аз не исках да драматизирам и не говорех за това. Продължихме да пишем. След 10 дни аз пас го питах да излезем. Той каза че ще ми пише по-късно но не писа. Аз нищо не казах. Но спрях да му пиша. Той обаче продължи все едно нищо не е станало. Пишеше ми, после малко се отдръпна. После един ден пак ми писа и аз му запомних за случката с целувката и че ако иска може да я забравим и да останем приятели. Той каза че нищо лошо не е станало даже е било хубаво и ако стане пак ще е хубаво, но е малко странен и не излиза много с момичета. Сега избягвал. Просто това ми каза. Казах му че може като приятели да излизаме и той уж каза добре. Оттогава след месец го питах пак той се оправда нещо. И в същото време ми пише постоянно закача се праща ми сърца. Не разбирам. Бях сигурна че ме харесва. И дори още го мисля, но не знам защо се държи така. Надявам се да ми дадете съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 65086fff53
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом приятелите му, са се учудили че е с момиче, това не ти ли говори нещо? Момчето може да е таен гей. Който се бори със себе си, и който не се е възприел още като такъв. Ако толкова ти е важен, разучи повече за него, ако трябва попитай приятелите му, защо толкова много, са се учудили като са го видели с момиче. Много вероятно да получиш някои неприятни отговори..

..

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b88b3e2bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Айде ся таен гей :) И моите приятели на 18 биха се учудили ако ме видят с момиче, защото не им споделях нищо от личния си живот.

Авторке, момчето според мен се е притеснило от 2 фактора - по-голяма си от него и второ - ти си водещата в случая. Мен лично и двете неща биха ме притеснили...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 767c212610
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравейте! Измъчваше ме това постоянно да му реже за излизане и да ме обърква, колкото и да го харесвах. Попитах го защо се държи така многократно и без адекватен отговор. Започнах да не му отговарям на съобщенията. Пращаше ми клипчета като и навън с приятели, снимки как тренира. Дори ми прати снимка от кръста надолу по боксерки, което ми беше супер странно. Сийнах и нея. И от около месец не се занимавам с него просто ми писна да си давам надежди. Наскоро бяхме компания приятели на дискотека и качихме клипче как танцуваме, аз една приятелка, нейния приятел и още едно момче. И той го е видял и ми писа да пратя поздрави на едното момче и смеещи емоджита, тоест намекна ми че го познава. Едва ли е ревност това, но ме следи постоянно в социалните мрежи като споделя или кача нещо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker