Защо съм невидима за момчетата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо съм невидима за момчетата?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 4782 пъти
Как да привлека погледите на момчетата и по-специално на мъжете? На 18 съм и не съм имала връзка до сега, от което започвам да се сдухвам яко за съжаление. Всеки път, когато изляза с най-добрата ми приятелка се чувствам невидима, тя е миньонче и има плътни устни и всички мъже я гледат с изплезен език, а аз оставам незабелязана.

Вярно, че не умея да флиртувам, защото съм по-срамежлива, но си харесвам външния вид (висока съм 1, 73м, имам сиво-зелени очи, права, светлокестенява коса, стегнат бюст и по-сочно дупе), но когато излезем сякаш нищо от това не привлича мъжете и се чувствам подтисната и пренебрегната, когато се прибера вкъщи.

Нямам секс излъчване, по скоро съм сладурана (според най-добрият ми приятел) и доста миловидна. Това ли е причината - мъжете предпочитат по-секси мацки ли, защото не искам да се правя на някаква друга личност, каквато не съм, а същевременно искам да си хвана гадже :P Какво да променя в себе си, за да ме забелязват повече?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 230a00e47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мен пък само сладурани може да ме побъркат. Тия наконтените, напращели с евтин секс женици, чак ме отблъскват...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2109f90b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Според мен всичко е в главата ти. Просто си си втълпила, че не привличаш мъжете, както и това, че приятелката ти ги привлича повече. Аз също бях така по едно време в пубертета. Бях си въобразила, че никой никога няма да ме забележи на фона на приятелката ми, която е руса, а аз съм с черна коса. Което е пълна глупост, разбира се. Всеки е с различен вкус, едва ли е нужно да го обяснявам. Сега като си гледам снимки от тогава, виждам, че съм изглеждала идеално. И забрави според мен тези класификации "секси мацка", "сладурана" и въобще каквито и да било. Всеки човек е уникален, колкото и банално да ти звучи, прости бъди такава каквато си и мисли позитивно. :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2f959725d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Висока си, използвай това като предимство!
Едни тесни дънки, обувки на висок ток комбинирани с хубав потник или някаква блуза ти дават доста повече точки пред приятелката ти. Сочните й устни ще избледнеят пред дългите ти крака, ниските жени на мен лично са ми някак безлични запетай.. Не се сдухвай, че не си имала сериозна връзка, не си само ти, а и няма точно определена тактика за флиртуване, един поглед е достатъчен ;)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 76283cee5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ти направи 1вата стъпка.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6cabcd0821
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   бъди такава каквато си, не се променяй, някой ще се влюби в теб точно такава каквато си

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d37fe76340
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм на същият хал(момче съм на 15) и бих искал да се запознаем :)

Ако ли не, мога да ти дам един съвет, който на мен ми е доста полезен- Бъди себе си! Не се прави на друга. Това се харесва на всеки и все някога, ще намериш мъжът на твоите мечти

модератор - не публикуваме скайпове, опитайте с мейл, но да не е свързан със скайп и фейсбук акаунти. Всичко е във Ваш интерес!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 666b0b5e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бъди себе си... не подражавай на никого.. това си личи... и не се харесва.. бъди себе си.
Аз съм доста по голяма от теб мога а ти бъда и майка дори и ще ти разкажа за мен.... не искам да прозвучи нескромно, но има мн дълга връзка с мъж който нищо не оцени в мен, нищичко, говоря за несподелена любов години продължи връзката и тази несподелена любов ми остави жесток отпечатък в съзнанието в мисленето-мислех, той ми показа по някакъв начин, че не съм нищо особено, не ме накара да се почувствам жена... разделихме се и срещнах друг мъж, който видимо ме хареса.... раздели събирания, и пак раздели накрая последния път като се видяхме ми каза нещо от което незная дали ме заболя и ме обиди, но независимо от това не му вярвах на думите- каза ми, че не съм излъчвала секс-смешно звучи, но е факт чух го, не му вярвам на казаното защото това беше и последния път когато се видяхме... имам чувството че донякъде го каза за да ме нарани по някакъв начин... защото зная как ме е посрещал на срещи и си личи когато един мъж харесва една жена. в действителност съм доста сексапилна жена--не съм от жените които си търсят за едното... и за едната вечер... може би съм по- резервирана, по-свита незная... такава съм и немога да го променя... просто другата връзка ми е повлияла толкова силно, че аз вече незная как и какво да направя... нямам мъж до себе си, ето виждаш ли, но съм естествена, съветвам те и теб бъди каквато си и не позволявай на НИКОГО да те скапва емоционално защото повярвай само ти си важна и никой друг... а човекът до теб ще дойде бъди сигурна... целувам те и желая успех мила

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 06c133df43
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мила и аз съм почти на 18 и знам какво е. Като четях историята ти имах чувството, че е писана за мен. Досега не съм имала връзка и с мисля, че това до една степен е заради обкръжението ми. Всичките ми приятелки са хубави, винаги са заговаряни от момчетата, а аз оставам някак си на по-заден план. Може би се дължи и на това, че съм доста срамежлива, а някои хора не го знаят и ме мислят просто за надута. Стискам палци и за теб и за мен в най-скоро време да намерим човека до себе си, който да ни обича и най-вече уважава, защото май не са останали много такива ;] Ако нещо се промени покрай теб ще се радвам да пишеш, защото споделяме горе-долу една и съща съдба :p

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6dede7d6fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Ще споделя един парадокс. Като бях студентка се запознах с едно момиче, с което веднага се сближихме. Станахме неразделни. Освен съквартирантки бяхме и в един курс и заедно излизахме по заведения... Абе навсякъде. Тя беше средна на ръст, с права коса до раменете, леееко закръглена. Аз съм висока 175, 60 кг, с пищна къдрава много дълга коса, обличам се по-шарено и т. н. Тя винаги ходеше с едни дънчици и блузка. Когато сме били двете на дискотека все мен сваляха, а тя само си стоеше отстрани. Тя много страдаше от това. Все повтаряше: Ето, аз нали съм невзрачна, по-обикновена и никой не ме поглежда. Аз съм по-емоционална, смея се, жестикулирам, по-активна съм, докато тя си стоеше все кротко. Никога не е изпъквала с външност, но пък беше готин човек. И какво стана. Аз от многото ухажори, от всичкия избор, който имах се хванах с един, като се заблуждавах, че е моят си човек. А тя, не беше имала сериозна връзка до 23-тата си година. Беше правила секс само веднъж, когато била на 19 и т. н. Хвана се с някакво момче, което много я уважава и цени такава - с дънчиците и блузката, с обикновената прическа. А аз атрактивната, готината, отличничката и все в тоя ред на мисли си изревах очите за въпросния субект, защото не спря да ме наранява. Е, скъсах с него и сега съм с друг човек. А приятелката ми се омъжи за това момче, имат си дете и е много щастлива. Та така че - не се коси, всичко с времето си. И не е задължително да изпъкваш, за да те забележи твоят човек.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 16a34e8cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Живей така,както виждаш за правилно.Бъди такава каквото си.И аз съм в подобно положение като теб на 21 съм,не съм имал връзка.Но си давам сметка че това е поради срамежливост и притеснителност.Почти винаги съм бил в странична позиция,не съм се опитвал да изпъквам с нещо,или да привличам вниманието.И точно като теб,се чувствах невидим,дори пренебрегнат.Но можех ли да погледна тези другите и да си кажа,че заради тях е това,че те ме засенчават,или че имат нещо повече от мен.Не,защото аз сам си се криех в сенките,и не исках да се отличавам.Общувай повече,излизай повече,отначало все ще изпитваш пак сремежливостта си,но в последствие ще станеш по отпусната.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f7c0889cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Аз имам едно въпросче: Ако ти не се харесваш и обичаш, защо очакваш, че другите ще ги правят? Нали знаеш, че 90% от комуникацията се предава чрез езика на тялото? Ходи изправена, излъчвай грация и любов към себе си, и ще видиш, че има резултат :)
Лола
П. П. И аз съм 1. 75 :)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e7559d5a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Аз също се чувствам по-този начин, невидима за мъжете. Все едно съм предмет, незабележим. Много е лошо да се чувсваш нежелан никъде. Като едно мърляво кученце, което всички подминават и ритат. Какво да се прави, такава ми е съдбата тежка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ceacc6324f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   С риск да те разочаровам тук няма да решиш проблема си. Ще чуеш колко добре те разбират хората, някой и друг ще те хейтне, други ще предложат услугите си, но контактните им данни ще бъдат изтрити. Този сайт не става за друго - все едно, че имаме проблеми! Важно е да вървят приходите от реклами. А ние ще седим и ще чакаме чудо...

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e601eb3a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз съм на 16г момиче и също не съм имала приятел, но при мен е това, че явно прекалено съм вдигнала летвата, което не е лошо - може и ти да си така.. има много срамежливи момчета, които може да те харесват, но от срам.. или гордост може би няма да го (по)кажат.
Не се сдухвай! Висока и стройна - красива си :) Повярвай си просто, излизай повечко, бъди мила и общителна.. приятелката ти е секси миньон, а сега се замисли в колко много неща я превъзхождаш ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker