Не мисля, че е нещо повече от мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мисля, че е нещо повече от мен!
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 747 пъти
Здравейте! Пиша тук за да чудя още мнения и да си реша проблема по-лесно.... Моля ви да ми дадете съвет.
Имам проблеми с "най-добрата ми приятелка", колкото мен е (16) и сме в един клас. Живеем в гарда в който учим (не заедно), но сме от различни градове. Преди месеци момче направи опит да ме изнасили. Отидох пред тях, стоях до вратата на земята, плачех и дори ме бях в състояние да говоря, но ѝ обясних, а тя ми каза "Оф, добре кажи ми аз кво да направя" и ми затръшна вратата. На другия ден дойде да ми се извинява за лошата си реакция. След това почина мой близък. Беше ми тъпо и накаря реших да изляза за да се разсея, но тя отказа да излезе с другата част от приятелите ни и искаше да остана с нея и приятеля, а като ми се е налагало да го правя, просто ме игнорират и ходя след тях. Именно за това избрах да изляза, а като се прибрах тя ми вдигна луд скандал, че не съм останала с тях. Бях предварително разстроена, събра ми се много и се разплаках. Дойде да си "поговорим", чак след като приятеля ѝ направи забележка, че се държи гадно. Натискаше се на приятел на гаджето ѝ (докато той спи да легне в леглото при него, да прави опити да го целуне и постоянно да търси вниманието му), след което направи големи скандали и само тя излезе невинна, което според мен е адски жалко. Никога за годините ни приятелство не се радвала искрено за мен, винаги когато имам симпатии към някой, тя прави абсолютно всичко възможно да ни скара с даденото момче, че дори и е ходила с момче с което излизахме дълго, само за да ми е тъпо. Държи се лицемерно с много хора, задушава ме, лъже ме, държи ми и сметка. Беше взела едни мои вещи и каза, че ги е върнала и някой ги е взел от нас(няма кка да се случи), а след месец ми ги върна и каза, че ги намерила най-накрая и ми се извиняваше, пе сега ми ги връща. Скоро се скара и с друга нейна приятелка за същите неща, които ви казах. Не исках да се караме, защото ще сме още доста години заедно и имаме много общи приятели, но не мисля, че съм ѝ отдушник. Преди ми крещеше за всичко, значително или не, но започнах да се държа по същия начин и обясних колко е грозно отстрани и тя спря. Просто се познаваме отдавна и не искам да се мразим ако говорим сериозно, а познавам и двете и съм сигурна, че няма да се погленем повече, но не мисля и, че ми трябва. Повечето ни познати не я харесват и казват, че я търпят заради мен, но ги разбирам, защото тя се държи като бясна селянка с повечето тях. Каквото и да кажа, знам, че не е трябвало да я търпя толкова много време, но въпросът ми е : Дали има смисъл да говорим сериозно или просто да скъсам всички връзки с нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 947b00aa29
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Или да си промени държанието, или скъсай всички връзки с нея...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 475ba6201a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ти е приятелка. Тормози те съзнателно. Спри да се виждаш с нея или поне да се самозалъгваш, че ти е приятелка. Тя е лоша с теб.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 043c5c9e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И ти наричаш това момиче "най-добрата си приятелка"?! Че тя е просто една използвачка, която е с теб само когато и изнася, примерно за да я допуснат в дадена компания.
Зарежи другите неща, но да дойде моя приятелка разстроена пред нас, че за малко не са я изнасилили и аз да и затворя вратата, че що за приятелка е това?! На моя приятелка и бяха обрали апартамента и после я беше страх да остава сама и знаеш ли, прекарвахме часове наред на телефона за да не се панира докато гаджето и се прибере. А представям си ако беше я нападнал някой. Сигурно щях да си взема отпуска за да съм с нея докато се поуспокои.
Така, че не знам какво разбираш ти под "приятелка", но това момиче със сигурност не ти е такава. Просто си и удобна и си те използва, а в следващия момент виждаш истинското и лице.
Това да си направо токсични отношения! Късай всякакви връзки и не съжалявай за нищо. Нямаш нужда от такъв човек в живота си!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d1def91fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Достатъчно си търпяла .Тая е отровна .Разкарай я от живота си докъто е време , че ще патиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker