Гей ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гей ли съм?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1223 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 15 години. Хетеросексуален съм. Преди седмица за пръв път спах със момиче. Много ми хареса. Винаги съм мастурбирал на нормално порно(ако гледам). От 2 дни обаче ме обвзеха странни чувства, защото се възбудих от човек, който мастурбира. Много се притесних, наистина. Разиграха се доста сцени в главата ми. Четох по темата и си мисля че може би имам "Homosexual Obsessive Compulsive Disorder" - сиреч страх от това да бъда хомосексуален. Винаги до сега съм бил привличан от жени и Тн. Да допълня на два пъти ми се случи спонтанно да си представя гей секс сцена в главата ми(буквално за момент), но това в момента ми прави по-голямо впечатление. Моля за съвети, защото не искам да бъда хомосексуален, и не мисля, че съм. Имам си типични мъжки черти - по-дебел глас вече, едра здрава фигура, не съм толкова суетен, разбран уравновесен и спокоен съм.
Изключително много моля модераторите да одобрят историята, наистина!
Мерси предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 343438889a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Без да пробваш няма как да знаеш!
Попитай баща си как се е чувствал през юношеството си, много е вероятно и той да е имал същите трудности и да може да ти помогне.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9ebcb7fd69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Може да си бисексуален. В това няма нищо страшно. Няма нищо страшно в това да спиш със същия пол. Може в определена обстановка да те привлече жена, а в друга ситуация да те привлече мъж. И може да се учудиш, но си нямаш и на представа колко много хетеросексуални семейства имат това изкривяване. За пред обществото са нормална двойка от мъж и жена, но някой от семейството кръшка със своя пол, а понякога това е със знанието на своята законна половинка.
Замисли си защо се страхуваш, от това да не би да си гей? Може би защото консервативното общество не би те приело, защото ще последва тормоз от социалната среда и семейство. Много такива фактори карат хомосексуалистите да подтискат нагона си. Но щом ти става от жени, няма защо да го мислиш! Ще си бъдеш нормален член на обществото, който спи с противоположния пол.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ea9e78a7b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Човек, това че са ти изниквали гей сцени в главата не значи че си гей. Имал съм същото преживяване, изниквали са ми такива мисли в главата, но съм хетеросексуален, защото изпитвам сексуално привличане единствено и само към жени, нямам привличания към мъже и сега ще ми питаш от къде мога да бъда сигурен. Ами много просто, самото чувство да говоря с момичета, да имам сексуален контакт с тях ми доставя удоволствие, с мъж никога не съм спал, но не е същото просто, не изпитвам никакво сексуално влечение към тях, това ти е просто в главата, все едно аз да сънувам че живея с маймуни и като се събудя да си мисля че и аз самия съм маймуна, не става. Както и каза коментар 1 няма как да си сигурен докато не пробваш, ако си толкова раздвоен и нямаш представа дали си гей, хубаво пробвай се с момче, поне ще видиш дали ти харесва или не, един съвет- дори и да се окаже, че си гей няма за какво да се срамуваш,не се опитвай да избягаш от себе си, всички сме хора все пак.
Успех с откриването на сексуалната ти ориентация

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e125783fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей, аз съм момче на 20 години. Отдавна си падам по момчета. Отрано останах без баща. Може би това също е повлияло на развитието ми. Не са ме привличали толкова телата на момчетата, колкото пенисите им( половите органи). Затова мечтата ми беше да стана лекар уролог. Много бих искал да видя как се развива твоят пенис. Половото съзряване. Ще се радвам да се запознаем.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c3d60cd1f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Казваш, че вече си спал с момиче, но не казваш харесвали ти да правиш секс с момичето. Къде видя човека да мастурбира, че си се възбудил от тази гледка. Какви сцени се разиграха в главата ти, че той чука теб или ти чукаш него или пък мастурбирате заедно. Ако е последното не е кой знае какво, но ако си представяш той тебе да чука това вече е съвсем друга игра. Аз като 100%-ов мъж не виждам нищо по-хубаво от секс с едно младо момиче. Аз също гледам порно, но най-много се възбуждам като гледам красивата вагина на красиво момиче. Тогава ми се иска тя да е с мен и аз да я целувам, да й лижа малкото клитурче, а после да й го вкарам в малкото вагинче. Ах, колко са сладки младите момичета!!!

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4faef830cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей!
Първо, винаги трябва да се приемаш такъв какъвто си.
Второ, "гей", "лесбийка", "би" са само етикети за мен.
Трето, влезни да прочетеш теорията на Зигмунд Фройд за развитие на сексуалността. Според него част от нормалното й развитие е периода на привличане към себе си и собствения пол, прочети статиите за по-подробно информация.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0de108cb6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   1. Да си гей не е нищо лошо. В 21 век за хората е типично да обиждат с дъмата гей. Един съвет от мен: въображението ни понякога е много по-силно от нас самите, но ние сме тези, които го контролираме. Ако сцените в главата ти са харесали, може би си бисексуален. Щом ти е харесало с момичето, не си гей. Ако мислиш, че си би - в тва няма нищо лошо. Лягай да спиш, с който си искаш. Твоят живот е, не е нашия. Но искам да ти кажа просто не се страхувай, ако ще да си гех би транс... да не ти пука. Щастлив си, всичко е супер

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 81c73d0965
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   и ние момичетата понякога имаме всякакви сцени в главите си.... но това не ни прави лесбийки или би. Отговори си на въпроса искрено и лично: харесват ли ти момчетата и би ли спал поне веднъж с момче. Ако отговора е да, значи си би, защото тялото на мъжа те причлища сексуално и следвателно си би..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker