Какво да правя ако искам да сме повече от приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да правя ако искам да сме повече от приятели
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1113 пъти
[  ] Здравейте, аз съм момче на 16 години и наскоро започнах да имам чувства към една моя съученичка. Преди 2 години разбрах, че същото момиче ме е харесвало, но да си кажа често тогава не ме интересуваше някаква връзка. Със времето си станахме доста близки и започнах да имам чувства към нея. Според мой приятел ако и кажа какво чувствам тя би тръгнала с мен, но се притеснявам от това ако се съгласи дали ще чувства това което и аз към нея. От друга страна ако не се съгласи да сме повече от приятели ще се отдалечи и най-вероятно няма да сме в такива отношения като сега.
Моля ви за съвет!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9e4a0075f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма какво да се притесняваш - сега ви е времето да правите пробни връзки и да се учите... Много малка е вероятността тя да ти стане бъдещата съпруга и да ти роди 3 деца, ако ако това не стане, е на практика все едно какво ще излезе от "връзката" ви.
За съжаление и в тази област (и най-вече в нея) човек се учи на принципа на пробата и грешката. Та грешките тепърва ще ги правите, обаче това няма как да стане, ако не направите поне проба!
Сега се "харесвате", защото хормоните ви натискат, след това можете да се прегърнете, целунете, а защо не и нещо повече, което в началото ще ви се струва адски вълнуващо... може да ви стане мания за известно време. След това ще започнат обаче нещата да се уталожват и да излизат на преден план нещата от ежедневието... Където можете и да не намерите такова сходство, каквото сега ви се иска.
Така че давай смело! Дори и нищо да не стане (което е почти сигурно), поне ще съберете опит, ще разберете, кое е наистина важно и кое не, как да се държите един към друг без да се дразните, наранявате или унижавате и така...
Така се върви напред - пробваш, грешиш, пробваш греши, и накрая вече знаеш!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5f60d24474
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е това е ...,че все се бърка между искам и трябва приятелите един друг се пазят от грях ,а ако трябва..стойте повече време заедно и ще сте повече от приятели:)-Под заедно се разбира на растояние което не може да се докосвате ,но пък може да чуствате близоста си..по малко от 4 метра повече от 1 ..да не се ...задушавате:)-

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a92e66afb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се страхувай от това, че може да не сте приятели след като й кажеш. Няколко пъти съм бил в подобна ситуация и най-добрият съвет, който мога да ти дам е да не й го казваш с дълги съобщения, писма, драми и сълзи. Просто го намекни и ако те пита нещо й отговори честно и с нормален тон. Това по филмите с разтягането на локуми и вечната борба за момичето не го гледай. Кажи й нормално, че я харесваш. Ти в момента се мъчиш. Затова има 2 варианта. Първият (и този, който ти пожелавам) е и тя да ти отвърне със същото и да станете гаджета. Вторият (който ще е по-болезнен) е да ти каже, че иска да останете само приятели. В такъв случай попадаш във френд зоната, а от там се излиза доста трудно. Но не е и невъзможно ;). 2 пъти съм бил там и 2та пъти излезнах по следния начин: умишлено се отдалечих от момичето. Спрях да я търся, да й пиша. Първото момиче осъзна какво щеше да изпусне и ме потърси сама, следователно станахме гаджета. Вторият случай беше малко по-заплетен - момичето също се отдръпна, започна да разправя, че съм я заебал и тем подобни. Започнах да се занимавам с друго момиче през това време и мацката набързо се сети за мен, каза ми, че съжалява и сме можели да опитаме. Опитахме, станахме гаджета, не беше за дълго, но в крайна сметка научих много неща.
Това е съветът ми, давам го на всеки приятел в такава ситуация и никой досега не е съжалявал. Давай смело и успех! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker