Всички от класа ми ме мразят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всички от класа ми ме мразят
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1122 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 16. От 1ви клас всички (момчета) постоянно ме тормозят заради външния ми вид понеже нося очила. Момичетата по принцип ме защитават но и те не ме приемат напълно постоянно ме отхвърлят, като им пиша не отговарят а само ми сийнват, не ме включват в нещата които правят а когато аз отида при тях те се отдръпват. Писна ми никой не ме иска! Сама съм, родителите ми не ме разбират според тях аз нещо съм им направила и съм се държала зле с тях и за това те така постъпват! Не издържам повече постоянно си правя рани защото ми се иска да умра и да се отърва от този ад! Моля ви дайте ми съвет какво да правя. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: b797e92d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Отиди на психолог.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f24c22196c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката: Аз съм ходила но и това не помага защото нещата пак са си същите а и и той си мисли по същия начин като родителите ми все едно че аз съм единствената причина за това

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6a9bf20107
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Изобщо да не ти дреме какво говорят другите. Остави ги да правят каквото искат твоите съученици. В живота е така, всеки се оправя сам както знае. Нито нещо зависи от съучениците ти, нито ти трябва да се влияеш от тях. Голяма работа, че не говорят с теб. Причината може и да е проблем в тях самите.
Brace yourself

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6f24314c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мило момиче,имай вяра,всичко ще се оправи!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d562239b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Живота е на приливи и отливи ,не се притеснявай!!
Празници са ,пожелай си нещо и дано ти се сбъдне!

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 10b6d2786d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да искаш да умреш не е най-глупавото нещо,което можеш да измислиш-било то душата или ума. Това е най-тъжното нещо,което може да си пожелаеш. И аз бях като теб и съм като теб в момента. Всички момичета винаги бяха против мен,а момчетата ме защитаваха от тях и...все още го правят,а аз така и не мога да разбера защо. Уж никой не ме харесва,и аз като теб нямам приятели,но не страдам от този факт. Страдам само за това,което съучениците ми ми причиниха и че това ми се отразява като цяло във всички сфери на живота,а следователно наранявам и родителите ми така. Но знаеш кое сега е моята утеха-имам си ютуб канал и мисля,че видеата,които правя,на хората им харесва. Пробвай да направиш нещо,което да те развесели. Защото например,ето,аз се мразя,ненавиждам се. Но когато творя и съм творческа личност,когато на хората им харесва това което правя,на мен също ми харесва и...ме кара аз самата себе си да се харесвам. Пробвай!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3c43f15f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Такова е хората са такива, ако не е заряди очилата ще е за нещо друго: дебел си- слаб си, умен -глупав, висок - нисък, говориш с тях- не говоеиш и т.н ....хората все си намират нещо , за което да се присмиват. Лошото е , че късно го разбрах, искаше ми се да не ми пука като млада. Сега на 34 ми е все тая. Всеки клюкарства всеки. По принцип, този който се откроява от тълпата е одумван и сам. А и интернета сега ни направи още по сами. Все трябва да си харесван, да ти харесат снимките, да ти пишат бля бля. Ограничи соц мрежи, ще си много по- добре, или скрий историите на приятелите, аз използвам фейсбук само за да следя нещата които ме интересуват и ме радват, не да чета сторита . Живота на всички е прекрасен в нета, но на живо уверявам те не е така. Намери си хобита, чети, рисувай, учи езици и след 10 г като пораснеш, ще осъзнсеш колко глупаво е било да ги мислиш. Живота е прекрасен и е само един !

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 19f6eaf07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей!Винаги във всеки клас има едно "такова" дете.(Черната овца).Това дете никой не го уважава и никой не го иска за приятел,сега се питаш защо ли?Защото като един почне и другите и те след него.И така като им е скучно обиждат.В моя клас и ние си имаме такъв съученик,наистина ми е гадно за нея,НО ако само посмея да я защитя веднага ще скочат всички.Сигурна съм че и на други им е гадно,но никой не реагира.Така са нещата.Ти не си прави рани,няма да си помогнеш,само се нараняваш.Избери си някой,не е задължителнонда е от твоя клас и му пиши там нещо свързано с даскало и така често,докато не дойде моментът да му напишеш "Хайде на излезем" ще си намериш приятели един да е пак няма лошо.СПРИ ДА СЕ НАРАНЯВАШ.Психолози,родители никой не може да ти помогне толкова,колкото ти сама на себе си.Колкото и да е трудно не се отказвай чули.Задължително си намери хобита,заниманив,които ти харесваш или просто,за да си заета с нещо.Излизай често,ако нямаш с кой си вземи куче.Не си засипвай тийн годините.Всеки тинейджър има подобни на твоите проблеми,не си само ти ,въпросът е да оцелееш по някакъв начин.Аз също си имам проблемите,но никога не се предавам.Ок,надявам се проблемите ти да се оправят,повтарям ТОВА ЗАВИСИ ОТ ТЕБ.Промени външния си вид,може заради това да не те харесват,не всичко е до държанието.От velkata на 13 съм

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a67e221816
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако ти не започваш да се защитаваш сама няма кой друг, защото те са видели че си някаква добра, скромна и веднага ти се качват на главата, трябва и ти да почнеш да се зъбиш защото те няма са спрат. А в това дали тия твоите съученички не искат да се движат със теб, да не ти дреме ако искат да дружат с теб, не са те единствените момичета в цялото училище, прави неща които ти правят удоволствие (стига да е в рамките на нормалното) като рисуване, четене, тичане ако обичаш да спортуваш също така както споменах спорт защо не се запишеш на някои твои любим спорт (ако искаш да го практикуваш и харесваш естествено).


Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1c8ce2866f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз бях тормозен от всички в моя клас . И аз нося очила от малък . Подиграваха се нон стоп Но сега отдавна завърших на 27 съм

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ca8e72591d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мисля си че имаш нужда от някой да споделиш тези неща и да ти олекне. Ако не искаш да отидеш на психолог,може да кажеш на най-добрата ти приятелка или някой по близък човек,който ще те разбере. И аз нося очила не си мисли,че си грозна просто те са комплексари. Може да си по-чувствителна и за това да го правят, не им позволявай да те тормозят. Ти си силно и красиво момиче.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d2fa07b85e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Успокой се. В училище повечето хора не се харесват и това е нормално. Ще дойде ден, в който ще намериш истински приятели, които заслужаваш. Не мисли никакви лоши неща, защото всеки ден е ново възможност. Опитай се да поговориш с родителите си, питай ги за помощ вкъщи и се сближете. Опитай различни начини да оправиш нещата. Бъди самоуверена и ще видиш как нещата се променят.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0c4ef44179
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Бе , не ми се вярва само заради очилата да те тормозят ! По-скоро накарай вашите да те преместят , започни отначало ноо като промениш нещо в себе си ! Веднъж станеш ли аутсайдера на класа и златен медал да спечелиш , пак ще си си аутсайдера... ! Преди години в моя клас имаше едно момиче, родителите и бяха страшно богати ,но тя си беше по различна (странна) и стана аутсайдер ... ! Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0c4ef44179
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До (номер 4 авторката ) значи и според мен проблема е в теб ! 100% не е заради очилата , ако си пълна, отслабни или ако имаш някой друг комплекс , опитай се да го оправиш !! В моя клас има момиче с очила и е една от най-красивите в цялото училище ! Премести се в др училище но се отърви от старото ти Аз !

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5a1536f747
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До (номер 4 авторката ) значи и според мен проблема е в теб ! 100% не е заради очилата , ако си пълна, отслабни или ако имаш някой друг комплекс , опитай се да го оправиш !! В моя клас има момиче с очила и е една от най-красивите в цялото училище ! Премести се в др училище но се отърви от старото ти Аз !

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f24c22196c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторката до коментар номер 18: Проблемът не е в мен защото аз съм променям неща в себе си като облекло, прическа и други работи само че те въобще не ме забелязват! Все едно аз съм невидима! Обръщат внимание само на другите.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a896c66336
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   аз ще ти дам малко по-различен съвет от горните. Защо искаш да им се харесаш толкова много? Виж разбирам те и аз съм тийнейджърка като теб, на 17 и нося очила от 5 или 6ти клас. Но за щастие класът ми не е прост и бавноразвиващ да се смеят за такива неща.. Виж не мисля, че те избягват заради едни очила, защото звучи мега глупаво и тъпо. Ти не виждаш добре носиш очила, не виждам какъв е проблема. Искаш да имаш приятели и това е страхотно, но нали знаеш, че има класове до 12.. В смисъл няма правило: бъди приятелка с хора на твоята възраст. Можеш да се сприятелиш с другите класове. А ако и това не стане, честито заобиколена си от идиоти.. Живеем в 21 век, фейсбук, инстаграм всичко е технологии. Лесно можеш да си намериш приятелка. (Не казвам да пишеш в сайт за запознанства) а просто да се успокоиш. Не ми хареса това, че си се опитвала да се промениш.. Защо правиш каквото и да е било за хора, които не те харесват. Не го разбирам това..
Отпусни се и се успокой, а това със самонаранявате хептен няма логика. Заради това, че си нямаш приятели ли ще сложиш край на живота си или пък ще се нараняваш.. Разбираш, че само ти страаш така нали, глупаво е. Ти си млада още за къде бързаш толкова много. КЛАСЪТ ти е тъп, не ти. НЕ СЕ ДОКАЗВАЙ ТАМ, КЪДЕТО НЕ ТЕ ИСКАТ. БЪДИ СЕБЕ СИ ПРОСТО. ИСТИНСКАТА ТИ И ПРАВИЛНИТЕ ХОРА ЩЕ ТЕ ОТКРИЯТ. И ПАК КАЗВАМ: НЕ СЕ НАРАНЯВАЙ НЯМА ЛОГИКА

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker