Искам да имам приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да имам приятел
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1093 пъти
Здравейте! На 15 години съм. И не искам сега да си помислите, че съм поредната "филмирана пикла". Аз не настоявам толкова много да имам приятел. Проблема ми е, че не мога да разговарям с момчета. Попринциб когато си мисля, че някой е над мен (по-хубав, пекан, всички го харесват) не мога да се отпусна пред този човек независимо дали е момче или момиче, защото винаги съм си имала комплексите, че съм тъпа, грозна, въпреки, че знам, че това не е така. Просто се случва да се натажавам като виждам в инстаграм момичета от другите класове с идеална кожа, носове, коса. Които и на живо изглеждат супер със стахотни тела, лица. Аз въобще не мисля, че съм грозна, но ми се върти из главата заради обиди или от някой хора ебавки(чувствителна съм и приемам всичко навътре) викали ми са жаба, вещица, грозна, плоска, плоска си спри да правиш коремни. Имала съм само 2 гаджета и не съм ги целувала от страх, че ще се изложа. Имала съм даже един нелеп момент с едното момче той ме целуна, а аз седях със затворена уста. Моля ви дайте ми някакви съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 88d21f81b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   О, милата, защо ли те разбирам толкова добре.
Виж нещо-Комплекси хората имат от много време, но в това ново време, в което се намираме мога да ти кажа че всеки втори човек има комплекси-даже и аз самата. Приеми, че не можем всички да сме идеални, но едно нещо ще е за сметка на друго ти може да си плоска, твойте приятелки може да са пълни и да ти завиждат. Погледни го така, ти имаш достатъци, колкото те недостатъци и ти също. Не бой се, насила хубост не става! Недей да си вкарваш бръмбари, че си грозна, плоска и тн.
Особено в такава възраст е просто неизбежно, недей да гледаш в чуждите паници, защото в крайна сметка всеки си живее както си го е направил, ако си гледаш само недостатъците ще ти се... мамата, недей се измъчва, а и си много млада. Живей както можеш и искаш и недей да се ограничаваш, моля те.
Знам, че хората са полудели по идеалния външен вид и се обсебват от това какво впечатление ще оставят на другите хора и те живеят, за да са някой пред другите хора реално. Ти ако искаш така, съм си изгубила времето да го пиша този коментар, но ако ме разбереш бих се радвала, че поне съм ти повлияла по някакъв начин.
Айде живо здраво <3

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1b4431549f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   И аз съм на 15 и ще ти кажа. Не го мисли. Имай предвид, че винаги ще има някой, който да се опита да ти скапе настроението. Просто трябва да вървиш с усмивка и гордо вдигната глава. Прави това, което искаш и това което кара да се чувстваш добре. Трябва да се научил да се изпускаш сред хората и ще имаш приятелка или приятели.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker